Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 553)
Filtruj recenzje
2 553 wyniki
Oceny podróżnych
1 823
525
137
33
35
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 823
525
137
33
35
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 2 553 recenzji
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Spędziłam 3 wspaniałe dni z synkami w tym hotelu. Świetna lokalizacja, doskonały serwis, niezwykły klimat przedwojennych hoteli. Miejsce naprawdę wyjątkowe i warte odwiedzenia. Dziekuje bardzo wszystkim, którzy swoją praca przyczynili się do najlepszych wspomnień z pobytu w Warszawie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, HuraganNieKobieta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRM_BristolWAW, Guest Relations Manager, Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, WarsawOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Droga HuraganNieKobieta,

Dziękujemy za tak wspaniałą i niezwykłą opinię dotyczą pobytu w naszym legendarnym Hotelu Bristol w Warszawie.
Jest mi niezwykle miło czytać, że Pani pobyt okazał się udany i pełen wrażeń!

Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Państwa ponownie i jeszcze raz będziemy mogli wykreować wiele pięknych wspomnień.

Z pozdrowieniami,

Monika Kalińska
Guest Relations Executive
Hotel Bristol,a Luxury Collection Hotel, Warsaw
monika.kalinska@luxurycollection.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko w tym hotelu jest tak jak powinno byc. Przemila obsluga, rewelacyjna restauracja, najwygodniejsze lozko w swiecie, concierge i szofer do dyspozycji, angielskie gazety, silownia 24 h na dobe, nie za duze, ale pieknie dzialajace spa i basen, piekny wystroj wnetrz, atmosfera i dodatki typu zamowiony szampan czy dostepnosc ksiazek w apartamencie. Spedzilam tu z mezem trzy cudowne dni zachaczajac w wolnej chwili o stare miasto (4minuty spacerkiem) i lazienki (15 minut taksowka). Skorzystalismy tez z uslugi szofera, co za luksus za niewielkie dodatkowe pieniadze, i jaki wygodny ten mercedes byl!! Polecam szczegolnie na romantyczny city break. Dziekuje hotel Bristol

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Swafka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 kwietnia 2019

Jeśli znajdziesz się w tym hotelu, na pewno nie pożałujesz! Po pierwsze, jest to historyczne centrum Warszawy. Po drugie - bardzo uprzejmy personel, który pomoże w każdym z twoich pytań. Ładne czyste pokoje, Po trzecie, oto najlepsza kuchnia (NAJWIĘKSZE I SMACZNE ŚNIADANIA)
Po czwarte – hotel położony kilka minut od metra, więc wszystkie atrakcje i usługi dla turystów

Również dzięki dziewczynie z recepcji – bardzo miła obsługa gości. Na pewno wrócimy i polecam ten hotel.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, helena_helenka13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRM_BristolWAW, Guest Relations Manager, Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, WarsawOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2019

Szanowna Pani Heleno,

Bardzo dziękujemy za tak miłą recencję. Rzeczywiście, jednym z naszych ogromnych plusów jest jedna z najlepszych lokalizacji- znajdujemy się w samym sercu historycznej cześci Warszawy, tuz obok najważniejszych atrakcji miasta.

Jest mi równiez bardzo miło czystac komentarz dotyczący naszego zespołu. Dla nas wszystkich komfort naszych Gości jest sprawą priorytetową i jak tylko możemy w jakiś sposób pomóc - z przyjemnością pomagamy. Wierzymy również, że każdy dobry dzień powinien rozpocząć się od dobrego śniadania, dlatego nasz bufet jest bogaty w wiele najwyższej jakości produków, gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie.

Bardzo się cieszę, że pobyt w naszym Hotelu spełnił Państwa oczekiwania i pozwolił wykreować wiele pieknych wspomnień. Nasze drzwi są zawsze szeroko otwarte i będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie.

Jeżeli pojawiłyby się jakies pytania lub potrzebowaliby Państwo mojej pomocy przed kolejnym przyjazdem jestem do Państwa dyspozycji.

Z pozdrowieniami,

Monika Kalinska
Guest Relations Executive
Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw
monika.kalinska@luxurycollection.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel wspaniały pod każdym względem. Obsługa bardzo profesjonalna, pomocna i uśmiechnięta. Jedzenie fenomenalne w każdej formie, śniadanie do pokoju przepięknie podane. Miejsce bez wad, warte swojej ceny. Zdecydowanie najlepszy hotel w Warszawie!

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, paulinajarco93
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRM_BristolWAW, Guest Relations Manager, Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, WarsawOdpowiedź udzielona 14 kwietnia 2019

Szanowna Pani Paulino,

Jest mi niezwykle miło czytać tak piękną recenzję naszego historycznego Hotelu Bristol, Warsaw. W imieniu całego zespołu bardzo dziękuję za chęć podzielenia się swoimi wrażeniami.

Nie możemy ukrywać, że takie słowa są dla nas, jak i zapewne dla każdego hotelu na całym świecie, najcenniejszą nagrodą. Dzięki temu wiemy, że sprostaliśmy oczekiwaniom naszych Gości, a przy okazji wykreowaliśmy wiele wspaniałych wspomnień.


Jeszcze raz bardzo dziekujemy za tak miłe słowa uznania i mamy nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będziemy mogli gościć Panią ponownie.


Z pozdrowieniami,
Monika Kalinska
Guest Relations Executive
Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw
monika.kalinska@luxurycollection.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedna noc w hotelu Bristol, wspaniała okazja aby zobaczyć ten budynek i poczuć atmosferę kultowego hotelu. To się udało lecz niewiele więcej: obsługa? po 15 minutach udało się znaleźć moja rezerwację i dostać namiary i kartę do pokoju, lecz karta nie zadziałała........ Lunch?? porażka kulinarna, żarciki wysuszone z wysuszonymi warzywami. Sala konferencyjna? nic nie działa (ekspres do kawy nie działa, do rzutnika nie można się przypiąć z komputerem, etc.). jedyny plus to śniadanie, rzeczywiście na bogato. Niesamowita ilość ludzi w obsłudze, portierzy, ochrona, kelnerzy, etc. Jednak w sumie budynek i jego położenie robi wrażenie. wystrój pokoju też w stylu rokokoko jakby rzekł klasyk.

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, Jaroslaw K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRM_BristolWAW, Guest Relations Manager, Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, WarsawOdpowiedź udzielona 10 lutego 2019

Szanownny Panie Jarosławie,

Na początku chciałabym Panu bardzo podziekować za poświęcony czas oraz chęć podzielenia się opinią dotyczącą Pana poprzedniego pobytu w Hotelu Bristol, a Luxury Collection, Warsaw.

Bardzo mi przykro, że nasz serwis, jak i serwowane dania, nie spotkały się z Pana uznaniem.

Ciesze się, że sam Hotel oraz jego lokalizacja przypadła Panu do gustu. Jestesmy bardzo dumni z tego, że nasi goście robiąc tylko jeden krok od wejścia do hotelu znajdują się w samym sercu Warszawy, a jej najwazniejsze atrakcje mają w zasięgu reki. To prawda, że klasyczna fasada, jak i wnętrza, które wypełnione są stylem art nouveau wspaniale ze sobą współgrają. Takie połączenie jest nie lada gratką dla gości, którzy przyjeżdżają do nas z zagranicy i moga poczuć ducha początku XX wieku.

Mam nadzieję, że będziemy mogli ponownie Pana gościć w naszym historycznym Hotelu Bristol i mogę obiecać, że dokonamy wszelkich starań, aby Pana następny pobyt był zgodny z Pana oczekiwaniami.

W razie potrzeby lub pytań, chętnie udzielę pomocy oraz dalszych wyjaśnień.

Z wyrazami szacunku,

Monika Kalinska
Guest Relations Executive
Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw
monika.kalinska@luxurycollection.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji