Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 634)
Filtruj recenzje
5 635 wyniki
Oceny podróżnych
1 891
2 440
921
222
161
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 891
2 440
921
222
161
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 5 635 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

W ubiegłym tygodniu miałem okazję nocować w Hotelu Novotel Warszawa Centrum. Podróż służbowa jak każda inna, jednak indywidualne podejście Pani Kierownik Recepcji Jaruszki do gości hotelowych (z największą starannością spełniała wymagania klientów, czyniąc to z niesamowitą empatią, uśmiechem i życzliwością) spowodowało, że już wiem gdzie będę chciał nocować podczas pobytów w Warszawie. Nie wyobrażam sobie wyboru innego miejsca, bo z taką obsługą nawet niedogodność oddalonego parkingu nie jest w stanie zmienić mojego wyboru. W oczach tej Pani widać pasję do tego co robi, ludzką dobroć i pozytywne nastawienie do życia, którym zaraża innych! Tak trzymać! Dziękuję Pani!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, sk7bdg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KamilWNovotel, Guest Relations Manager, Novotel Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Szanowny sk7bdg,

Dziękujemy za Pana opinię o hotelu Novotel Warszawa Centrum.

Jest nam niezwykle miło słyszeć, że nasza obsługa była dla Pana satysfakcjonująca :) Taka opinia motywuje również naszych pozostałych pracowników do jeszcze większego zaangażowania! Dziękujemy :)

Do zobaczenia wkrótce,
Kamil Wirski
Guest Experience Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Dobre centralne miejsce miasta , wszystko blisko, miła obsługa. Fantastyczna panorama miasta z 23 pietra hotelu. W nocy widać pięknie oświetlona Warszawa i Stadion Narodowy, robi wrażenie. Śniadanie dobre i duzy wybór , dla każdego.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, TadeuszM52
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Pobyt w Nowotel Warszawa Centrum to niezapomniane przezycie.zchwycajacy widok z 22 pietra na stolice . wygodny pokoj nawet dla osoby doroslej z dwojka dzieci. wysmienite Sniadania. A urokliwe spersonalizowane prezenty dzieki Guest Relation Managerowi -chwycily za serducho :) z chęcią wrócimy tu ponownie. Dziękujemy ;)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Urszula W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KamilWNovotel, Guest Relations Manager, Novotel Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Pani Urszulo,

Dziękujemy za opinię o hotelu Novotel Warszawa Centrum :)

Cieszymy się, że niespodzianka przez nas przygotowana przypadła Pani i Pani rodzinie do gustu :) Jesteśmy wdzięczni również za komentarz o naszych śniadaniach!

Nie możemy się doczekać gościć Pani ponownie!
Z pozdrowieniami,
Kamil Wirski
Guest Experience Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Duży Hotel wybudowany w latach komuny, wtedy był szczytem luksusu, dzisiaj dawny blask przeminął. Plus za czystość i lokalizację, minus za słabą obsługę w recepcji, słabe ciśnienie wody w kranie, na śniadaniu tłok aczkolwiek wybór dań ok. Chyba już tam nie wrócę

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Maciej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KamilWNovotel, Guest Relations Manager, Novotel Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Panie Macieju,

Dziękujemy za Pana opinię o hotelu Novotel Warszawa Centrum. Przykro nam, że nie udało się nam spełnić Pana oczekiwań.

Jesteśmy wdzięczni za Pana opinię o naszej recepcyjnej obsłudze oraz o wyborze śniadań serwowanych w naszej hotelowej restauracji. Przekazaliśmy ją do kierownictwa hotelu.

Mamy nadzieję, że uda nam się odbudować Pana zaufanie.
Z pozdrowieniami,
Kamil Wirski
Guest Experience Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Hotel w dobrej lokalizacji i z ładnym widokiem. Obiecywano nam pokój na najwyzszych piętrach - otrzymalismy na 23 na 31 mozliwych. Pokój nowy po remoncie, czysty (nawet bardzo w porównaniu do innych hoteli - brawa dla obsługi), jednak od strony ulicy okna przepuszczają cały hałas. W pokoju nieaktualne menu restauracji, menu z pizzą - której nie mozna zamówic bo jest tylko wtedy "kiedy są ludzie do pracy" - cytując obsługę. Troche tłoczno w recepcji. Na sniadaniu tłumy ludzi wiec zostalismy skierowani do dolnej sali. Duze nieporozumienie to jajecznica z proszku - pierwszy raz spotkalismy sie z tym w sieci tych hoteli. (nikt jej nie nakładał wiec moze wogóle nie warto robic). Jednak najwiekszym problemem dla nas było zachowania ochroniarza przy recepcji. Kiedy udalismy sie do restauracji NOVO aby wypic kawe, zjesc ciasto, nasza córka przyniosła sobie kolorowanki i klocki i zaczęła je układac na stoliku obok. Została upomniana - wyproszona stanowczo przez ochroniarza, stanowczym tonem - dziecko sie popłakało. Najgorsze jest to ze ochroniarz zamiast zwrócic nam uwage od razu podszedł do dziecka i je próbował wyprosic z sali. To ja sie teraz pytam - skoro konsumuje posiłki w Panstwa restauracji to co ma mzrobic z dzieckiem - puscic je w samopas do kącika zabaw gdzie siedziały tłumy oczekujące na check -in? To jest filozofia Novotel przyjazny rodzinie? Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalismy - szczególnie ze obsługa restauracji byłą bardzo miła i to ona powinna zareagowac a nie ochroniarz - na to ze dziecko układa sobie klocki i koloruje.
W kąciku dla dzieci nei działał stolik interaktywny. Ciasta w restauracji NOVO przepyszne -szczególnie sernik.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, IzaiPiotr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KamilWNovotel, Guest Relations Manager, Novotel Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za Państwa opinię o hotelu Novotel Warszawa Centrum. Jest nam bardzo przykro, że nie udało się nam spełnić Państwa oczekiwań.

Przekazaliśmy Państwa opinię dotyczącą sytuacji związanej z menu oraz śniadaniem przez nas serwowanym do kierownictwa restauracji.

Chcielibyśmy natomiast wyjaśnić sytuację związaną z ochroniarzem. Czy możemy prosić o kontakt na adres mailowy: h3383-gr@accor.com, gdyż chcielibyśmy przyjrzeć się tej sprawie.

Jeszcze raz przepraszamy,
Kamil Wirski
Guest Experience Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji