Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super miejsce ”

Invisible Exhibition - Niewidzialna Wystawa
Nr 5 wśród 95 Gry i zabawy (Warszawa)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o atrakcji
Informacje o atrakcji
Opis dostarczony przez właściciela obiektu: Wyobraź sobie, że całkowicie gaśnie światło... Niewidzialna Wystawa to wyjątkowa, interaktywna podróż do niewidzialnego świata, w którym odnajdziesz drogę przy pomocy naszych niewidomych Przewodników, oraz swoich zmysłów - słuchu, dotyku, węchu, a nawet... smaku! Zaufaj nam w ciemno!
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 8
“Super miejsce ”
Zrecenzowano: 28 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Mimo, że na wystawie nic nie zobaczycie to jest to miejsce warte odwiedzenia. Niesamowite przeżycie! Pozwala zrozumieć jak wygląda życie niewidomych osób. Na długo zostaje w pamięci ;)

Data wizyty: październiku 2016
Pomocne?
Dziękujemy, Paulina S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata S, Dyrektor generalny, Invisible Exhibition - Niewidzialna Wystawa, 1 marca 2017
Bardzo, bardzo dziękujemy :)!
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

165 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    139
    21
    1
    0
    4
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw chiński uproszczony
  • Najpierw francuski
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 22
6 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 16
“Nietypowa wystawa, wyjątkowe doświadczenia”
Zrecenzowano: 18 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Wystawa warta polecenia. Na pewno jest to coś wyjątkowego, pozwalającego przełamać schemat muzeów i spacerów po parkach ;). Możemy na niej doświadczyć jak reagujemy pozbawieni jednego z podstawowych zmysłów, czego się boimy, ale też czego doświadczamy intensywniej. Wystawę zwiedzaliśmy w towarzystwie mojej 14letniej siostry i rodziny z dwójką na oko 5 i 7 letnich chłopców. Dzieciaki radziły sobie świetnie, my ze zmiennym szczęściem. Wystawa znajduje się blisko centrum miasta, ale w galerii, w której nie ma kompletnie żadnych ciekawych sklepów czy kawiarni, więc warto być na czas, bez zbytniego zapasu.
Jeden punkt odejmuję za brak kontaktu z obsługą oraz konieczność drukowania biletu. Mimo wielu telefonów w różnych dniach nikt nigdy nie podniósł słuchawki. Nikt też nie odpisał na wysłanego maila. Zmuszeni byliśmy szukać kawiarenki internetowej, żeby zrobić wydruk, a to dla turystów jest uciążliwe. Kawiarenka 24/7 jest na dworcu centralnym, wydruk 3 biletów kosztuje 4,5 zł.

Data wizyty: lutym 2017
Pomocne?
1 Dziękujemy, Misus K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata S, Dyrektor generalny, Invisible Exhibition - Niewidzialna Wystawa, 21 lutego 2017
Szanowna Pani,
Dziękujemy za pozytywną opinię. Jest nam niezwykle miło, choć bardzo prosimy o nie zdradzanie szczegółów, to dość istotne, aby inni mogli poczuć się zaskoczeni. Jeśli chodzi o wydruk - nie ma takiego obowiązku, łatwiej nam skanować, ale to przydatne głównie przy większych grupach. Bilety można wydrukować na domowej drukarce, można też bez problemu kupić je przy kasie, oczywiście wówczas Gość traci rabat, który na razie obowiązuje dla wszystkich kupujących online. Jeśli chodzi o kontakt telefoniczny - ponieważ recepcja jest połączona z częścią wystawy, bardzo często hałas uniemożliwia nam odbieranie telefonu, jednakowoż na poczcie jest komunikat z prośbą o pozostawienie maila. Skoro wysłała go Pani, to zdecydowanie powinna Pani otrzymać odpowiedź. Bardzo proszę o przesłanie go raz jeszcze (oryginalnego z datą wysłania) na adres: malgorzata.szumowska@niewidzialna.pl - na pewno zbadam tę sprawę.

Z wyrazami szacunku,
Małgorzata Szumowska
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Liczba recenzji: 1
“super przeżycie!”
Zrecenzowano: 3 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

jedna z lepszych wystaw na jakiś byłam, cudowne przeżycie.
Serdeczne pozdrowienia dla przewodnika Pana Sebastiana, bardzo barwnej i ciekawej osoby :)

Data wizyty: lutym 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Małgorzata R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata S, Dyrektor generalny, Invisible Exhibition - Niewidzialna Wystawa, 7 lutego 2017
Bardzo dziękujemy! Pozdrowienia od Sebastiana :)!
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Liczba recenzji: 1
“Nie polecam”
Zrecenzowano: 28 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Pani przewodnik cały czas nas obrażała, mówiła że dzieci są żałosne nie zwracając uwagi na to że jest tam także opiekun. Po kilku cichych pytaniach ,,Kto to?" Stwierdziła że w takich warunkach nie będzie nas odprowadzać i wyprowadzila dzieci z wystawy. Nie polecam Pani w średniej długości blond włosach

Data wizyty: styczniu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Izabela G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata S, Dyrektor generalny, Invisible Exhibition - Niewidzialna Wystawa, 31 stycznia 2017
Pani Izabelo,

Dziękuję za przesłaną opinię. Żeby jednak rzetelnie odnieść się do tematu poproszę o informację, kiedy miała miejsce powyższa sytuacja.
Będę wdzięczna za odpowiedź,
Z wyrazami szacunku - Małgorzata Szumowska
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 14
14 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 5
“Jak patrzeć bez wzroku?”
Zrecenzowano: 27 stycznia 2017

Wystawa pozwala poczuć się jak osoba niewidoma - ekspozycję zwiedza się w całkowitej ciemności, polegając na pozostałych zmysłach (słuch, dotyk). Nie można mieć przy sobie żadnych urządzeń elektronicznych, gdyż mogą emitować światło i dźwięk. Przewodnikami są osoby niewidome, opowiadające o sposobach radzenia sobie z poruszaniem się i rozpoznawaniem przedmiotów bez użycia wzroku. Więcej nie mogę ujawnić, to po prostu trzeba przeżyć :)

Data wizyty: styczniu 2017
Pomocne?
1 Dziękujemy, Łukasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Invisible Exhibition - Niewidzialna Wystawa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Invisible Exhibition - Niewidzialna Wystawa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem