Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cudowny Pan zapraszający do restauracji”
Karmnik — recenzja

Karmnik
Nr 91 wśród 3 677 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Polska
Opcje wyżywienia: Po godzinach
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach
Zrecenzowano 2 września 2019

Uwielbiam klimat tej restauracji. Kocham spacery po starym mieście, a to miejsce tylko umila mi pobyt- poprzez wystrój oraz bardzo miłego pana, który zaprasza do odwiedzenia restauracji. Przepyszne jedzenie, bardzo smakowały mi kluski śląskie. Wychodzę za każdym razem z uśmiechem :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, nagietekklaudia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Bardzo nam miło i dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (422)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

17 z 21 wśród 422 recenzji

Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Bardzo przyjemna restauracja. Miła obsługa, krótki czas oczekiwania. Blisko Starego Miasta. Ładny wystrój. Ceny trochę wyższe niż gdzie indziej. Duży wybór pierogów.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Podroznik92
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za pozytywną opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Z racji tego, że uwielbiam nowości podczas kolejnej wizyty postanowiłem spróbować czegoś z polecanego menu letniego. Nie zawiodłem się.
Zamówiłem krem z marchwi, który był idealny pod każdym względem, a do tego sałatka z arbuzem i granatem, która rozbudziła moje wszystkie zmysły- naprawdę świetne połączenie. Jeżeli ktoś lubi eksperymentować to pozycje z tego menu, jak najbardziej do polecenia.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, WarszawiakMichal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Jest to miłe miejsce na posiłek.
Wnętrze lokalu bardzo klimatyczne. Potrawy bardzo smaczne, szczególnie polecam pierogi z pieczonej gęsi. Niebo w gębie. Mają też bardzo dobre drinki, które smakują świetnie i do tego wyglądają genialnie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, adaswarszawa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Jest nam niezmiernie miło- dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Miłośnikom tatara naprawdę serdecznie polecam to miejsce.
Miałem okazję odwiedzić restaurację podczas ostatniej z edycji Dnia Tatarożerców.
Jestem zachwycony, klimatem, wystrojem, a sam tatar wołowy pięknie podany i bardzo smaczny. W tym dniu do każdego tatara w gratisie dostawało się kieliszek wódki, co moim zdaniem było pięknym dopełnieniem.
Na pewno odwiedzę tą restaurację jeszcze w innych okolicznościach
Polecam :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Kacpertt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Jesteśmy wdzięczni za tak pozytywną opinię :)
Dziękujemy i zapraszamy przy najbliższej okazji!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Karmnik — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Karmnik? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem