Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obiad”
Karmnik — recenzja

Karmnik
Nr 210 wśród 3 561 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 9 USD - 65 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach
Okolica: Stare Miasto
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Bardzo przyjemna restauracja. Miła obsługa, krótki czas oczekiwania. Blisko Starego Miasta. Ładny wystrój. Ceny trochę wyższe niż gdzie indziej. Duży wybór pierogów.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Podroznik92
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za pozytywną opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (438)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

23 z 27 wśród 438 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Oprócz tego, że restauracja jest blisko starówki (a ceny super) to naprawdę bardzo dobre jedzenie i wspaniała obsługa. Żurek idealny! Dania obiadowe smaczne. Od razu nami się zainteresowala obsługa (bardzo przemiła) a klimatu dodaje również to, że bardzo miły starszy Pan zaprasza do restauracji przechodniów. Chętnie tu jeszcze wrócimy :) pozdrawiamy kelnerki i kelnerów:) aż chce się tu wrócić :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 440anetak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy, również serdecznie pozdrawiamy i oczywiście zapraszamy przy najbliższej możliwej okazji :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Mistrzowski Żurek, pachnąca lasem polędwica i soczysty schabowy. To wszystko przeniosło nas do czasów dzieciństwa. Dziękujemy

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, PaulinaLW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019

Cenowo jak na Warszawę jest bardzo ok, zwłaszcza że menu dostarcza a potrawy faktycznie smakują. Stek z polędwicy wołowej był rewelacyjny, czuć w nim było doświadczenie w kuchni, fuszery tutaj nie doznamy. Strawa warta swojej ceny i zdecydowanie mogę polecić

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, wojtman2935
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Staramy się najlepiej, jak możemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byłam tam na niedzielny obiad z dzieciakami. Obsługa bardzo miła i kulturalna. Jedzenie przepyszne - są opcje bezglutenowe i wegetariańskie.
Chwile trzeba poczekać na jedzenie, ale klienci są z góry o tym fakcie uprzedzeni (w karcie) - świeżo przygotowywane posiłki wymagają więcej czasu niż odgrzane.
Polecam!
Ps. Zdjęć nie mam ale obiecuje, wszystko wyglada pysznie!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, UlotnaGabriela
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

My również obiecujemy!
Dziękujemy serdecznie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Karmnik — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Karmnik? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem