Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obiad”
Karmnik — recenzja

Karmnik
Nr 95 wśród 3 683 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Polska
Opcje wyżywienia: Po godzinach
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Bardzo przyjemna restauracja. Miła obsługa, krótki czas oczekiwania. Blisko Starego Miasta. Ładny wystrój. Ceny trochę wyższe niż gdzie indziej. Duży wybór pierogów.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Podroznik92
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za pozytywną opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (422)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

19 z 23 wśród 424 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Z racji tego, że uwielbiam nowości podczas kolejnej wizyty postanowiłem spróbować czegoś z polecanego menu letniego. Nie zawiodłem się.
Zamówiłem krem z marchwi, który był idealny pod każdym względem, a do tego sałatka z arbuzem i granatem, która rozbudziła moje wszystkie zmysły- naprawdę świetne połączenie. Jeżeli ktoś lubi eksperymentować to pozycje z tego menu, jak najbardziej do polecenia.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, WarszawiakMichal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Jest to miłe miejsce na posiłek.
Wnętrze lokalu bardzo klimatyczne. Potrawy bardzo smaczne, szczególnie polecam pierogi z pieczonej gęsi. Niebo w gębie. Mają też bardzo dobre drinki, które smakują świetnie i do tego wyglądają genialnie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, adaswarszawa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Jest nam niezmiernie miło- dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Miłośnikom tatara naprawdę serdecznie polecam to miejsce.
Miałem okazję odwiedzić restaurację podczas ostatniej z edycji Dnia Tatarożerców.
Jestem zachwycony, klimatem, wystrojem, a sam tatar wołowy pięknie podany i bardzo smaczny. W tym dniu do każdego tatara w gratisie dostawało się kieliszek wódki, co moim zdaniem było pięknym dopełnieniem.
Na pewno odwiedzę tą restaurację jeszcze w innych okolicznościach
Polecam :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Kacpertt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Jesteśmy wdzięczni za tak pozytywną opinię :)
Dziękujemy i zapraszamy przy najbliższej okazji!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Oprócz tego, że restauracja jest blisko starówki (a ceny super) to naprawdę bardzo dobre jedzenie i wspaniała obsługa. Żurek idealny! Dania obiadowe smaczne. Od razu nami się zainteresowala obsługa (bardzo przemiła) a klimatu dodaje również to, że bardzo miły starszy Pan zaprasza do restauracji przechodniów. Chętnie tu jeszcze wrócimy :) pozdrawiamy kelnerki i kelnerów:) aż chce się tu wrócić :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 440anetak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, KarmnikOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy, również serdecznie pozdrawiamy i oczywiście zapraszamy przy najbliższej możliwej okazji :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Karmnik — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Karmnik? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem