Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nie polecam - Tel Aviv Urban Food Łódź”
Tel Aviv Urban Food — recenzja

Tel Aviv Urban Food
Nr 129 wśród 3 681 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 10 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Wegetariańska restauracja Tel Aviv Food & Wine powstała w 2010 roku jako niewielkie bistro. "Tel-Aviv jest miejscem które powstało z radości i fascynacji. Fascynacji tym prawdziwym Tel-Aviv’em, miastem które jest jednym z najbardziej wibrujących miast na świecie." - wyznaje Malka Kafka, właścicielka i założycielka restauracji. Obecnie Tel Aviv Food & Wine jest kultowym miejscem w centrum Warszawy. Zgodnie z filozofią vegan fine dining oferuje roślinne, bezglutenowe i bezcukrowe posiłki o najwyższej jakości - zdrowe, wyszukane i pięknie podane.
Zrecenzowano 2 września 2019

Niestety wielkie rozczarowanie - zamówienie, które miało być po 45 minutach po 2 godzinach nadal nie było gotowe, a pani z obsługi okłamała nas odnośnie przygotowania.
Nie polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
Dziękujemy, mdxXMD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TLV_TEAM, Kierownik ds. PR, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Cześć!

Bardzo, bardzo nam przykro, że coś poszło nie tak. Chcemy, by zawsze w naszych restauracjach było jak należy, dlatego piszemy wiadomość prywatną i bardzo liczymy na odpowiedź odnośnie szczegółów wizyty. Mamy nadzieję, że sytuacja się więcej nie powtórzy.

Pozdrawiam serdecznie
Magda z zespołu Tel Avivu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (741)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 741 recenzji

Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie naprawdę bardzo dobre.
Polecam „nie wiem co wsiąść” jeśli ktoś serio nie wie co zamówić wszystko po troszku, troche hummusu, falafelkow, warzyw, sałatki, generalnie git.
Obsługa tez bardzo miła, ale nam się ogólnie trafił troche nieogarnięty kelner (ale wiadomo każdemu się zdarza gorszy dzień).
Pzdr

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 850alicjaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TLV_TEAM, Kierownik ds. PR, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Hej Ala!

I my również polecamy "nie wiem co wziąć" :)) i nie tylko! Może następnym razem jakiś deserek do tego? Bardzo nas cieszy, że Ci się podobało i że byłaś zadowolona również z naszej obsługi..natomiast troszkę dopytamy o wizytę w wiadomości prywatnej, więc byłoby super, gdybyś odpisała ;))

Pozdrawiamy mocno i zapraszamy znów!
Magda z zespołem Tel Avivu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kilka razy juz bylismy w tel aviv, znamy standardy obsługi, klimat lokalu itp. Tym razem przed wyjazdem do rodziny stwierdziliśmy, ze zjemy w tel aviv i spadamy. Niestety - ta wizyta to porażka. Nie chcę narzekać na jedzenie, które jak zwykle smakowało bardzo dobrze. Natomiast - bardzo długo czekaliśmy na wszystko. Obsługa niezainteresowana gośćmi, donoszą wszystko pojedynczo, brudne gary pasą się na stołach, a kelnerki stoją w drzwiach i chyba nie ogarniają. Bardzo długo czekaliśmy, żeby zostać obsłużeni! Ludzie, którzy przyszli po nas zostali obsłużeni szybciej. Napoje - widzialam, ze stały dobre 10 minut na barze zanim do nas przywędrowały. Czekalismy najpierw na przystawkę, a pozniej na dania glowne łącznie ok. 1h. Nie widzę problemu, żeby poczekać na jedzenie, ale skoro znam inne standardy w danym lokalu, miło byłoby gdyby ktoś mnie o tym poinformował, że jest dłuższy czas oczekiwania. Co do9 obsługi nie mam żadnego wytlumaczenia. Sama pracowalam jako kelnerka 5 lat i znam ten biznes. Jeśli ktoś nie ogarnia tego co robi lub tego nie lubi - pora zmienić pracę. Szkoda, bo już prędko do tego lokalu ponownie nie zawitamy.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, jasiczkens
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TLV_TEAM, Public Relations Manager, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Cześć, dzięki za te słowa, choć druzgocące. Przykro nam bardzo, że Cię zawiedliśmy. Nie potrafimy teraz wytłumaczyć co się stało, musimy porozmawiać o tym z zespołem. Napisaliśmy trochę pytań na priv, żeby ogarnąć co się stało. Ktoś najwidoczniej potrzebuje doszkolenia :( Obiecujemy, że zrobimy totalnie wszystko, żeby taka sytuacja się nie powtórzyła.

Dzięki i tak ogromne za pochwalenie jedzenia, chociaż to nas cieszy.

Pozdrawiam
Tomek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019

W karcie znajdziecie propozycje na każdą porę dnia, niemniej wybór jest ograniczony. Są dania ogólne, napoje stałe i sezonowe. Ceny dan od 13zł (zupa) do 30 kilku. Są też zestawy (deska) i burgery na wynos.
Lokal przyjemny. Obsługa niezbyt wylewna i zainteresowana klientami. Dość wydłużony czas oczekiwania na przyjęcie zamówienia i jego realizację.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, AgnieszkaAWZ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W skrócie: 10 min na podanie karty, 15 min do przyjęcia zamówienia, 15 min po złożeniu zamówienia napój, 30 min po złożeniu zamówienia przystawka, po kolejnych 25 min danie główne. Widząc co się dzieje od razu przy podaniu dania głównego poprosiliśmy rachunek, aby po zjedzeniu nie czekać kolejnych 15 minut. Przyszliśmy głodni, chętni znowu doświadczyć waszych ciekawych połączeń smakowych, wyszliśmy sfrustrowani tracąc sporą część popołudnia. W lokalu nie było jakiegoś mega zawalenia - w środku około połowa stolików wolna, na zewnątrz około 3/4 zajętych. Wokół też działy się dziwne rzeczy - 2 stoliki obok czekały po 15/20 min (dosłownie) na piwo, które ostatecznie kelner policzył w jednym przypadku za free a w drugim przeprosił, tłumacząc się, że mieli małe zamieszanie.
Ja rozumiem, że dania są starannie przygotowywane itd, ale sorry, nikt nie będzie planował prawie 2 godz na wyjście na obiad.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, marioinauer
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TLV_TEAM, Public Relations Manager, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Panie Marku, jest nam bardzo głupio z powodu tej wtopy i długiego czasu oczekiwania. Możemy Was zapewnić, że zdecydowanie to nie jest naszym standardem! Niemniej, takie dni nie powinny się wydarzyć, za co bardzo przepraszamy.

Od razu jak zobaczyliśmy opinię, napisaliśmy na priv po więcej szczegółów wizyty - będziemy wdzięczni za odpisanie. Rozmawiamy też z zespołem i zmianami, żeby taka sytuacja się już nigdy nie powtórzyła.

Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tel Aviv Urban Food — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Tel Aviv Urban Food? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem