Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (635)
Filtruj recenzje
636 wyniki
Oceny podróżnych
242
279
82
15
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
242
279
82
15
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 636 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jak w tytule, polecam tę miejscowkę...
Pokój, śniadanie - wszystko w należytym porządku..

Klimatyzacja w pokoju

Tanio, rezerwowalam pokój za 39 zl nocleg dla dwóch osób + śniadanie dodatkowo platne

.
.
.



Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, atagag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibis Warszawa R, Front Office Manager, Ibis Warszawa RedutaOdpowiedź udzielona 16 września 2019

Szanowna Pani atagag,

Dziękujemy za pozostawioną opinię. Cieszymy się z udanego pobytu i zapraszamy ponownie.

Pozdrawiam,
Justyna Gołębiewska
Zastępca Kierownika Recepcji i Rezerwacji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Pokoje czyste, śniadanie dobre, obsługa bardzo miła, a lokalizacja sprzyja połączeniu pobytu np. z wylotami zagranicznymi. Tak było w moim przypadku. Szkoda tylko, że nie mogłam otrzymać pokoju na końcu korytarza. O 2.30 w nocy ktoś przez ścianę zachowywał się dość głośno. Oczywiście to nie wina hotelu a kultury osobistej gości, ale pewien niesmak pozostał. Przed wylotem byłam już zmęczona, zamiast być zregenerowana po pobycie w dobrym przecież hotelu.......

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, lidiap812
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibis Warszawa R, Front Office Manager, Ibis Warszawa RedutaOdpowiedź udzielona 16 września 2019

Szanowna Pani lidiap812,

Dziękujemy za pozostawioną opinię. Proszę przyjąć moje przeprosimy za zaistniałe niedogodności. Niestety, nie zawsze uda nam się przydzielić pokoje zgodnie z życzeniami gości. Mam nadzieję, że Pani kolejny pobyt będzie znacznie spokojniejszy.

Pozdrawiam,
Justyna Gołębiewska
Zastępca Kierownika Recepcji i Rezerwacji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Całkiem przypadkiem musieliśmy z żoną zatrzymać się w hotelu w Warszawie. Wybór padł na ten hotel ze względu na [1] lokalizację i [2] cenę. Wypoczęliśmy: pokój wygodny, dobrze wyposażony, niemal w centrum Warszawy. Śniadanie smaczne i w miarę różnorodne. Chociaż o 22.35 nie mogliśmy już nic zjeść w barze poza odgrzewaną w mikrofali zapiekanką.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Mirek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibis Warszawa R, Front Office Manager, Ibis Warszawa RedutaOdpowiedź udzielona 16 września 2019

Szanowny Panie Mirku,

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się z Państwa udanego pobytu. Nasza kuchnia jest czynna tylko do 22:30, stąd też brak możliwości zamówienia dań z karty w późniejszej porze. Zapraszamy do nas ponownie przy kolejnym Państwa pobycie w Warszawie.

Pozdrawiam,
Justyna Gołębiewska
Zastępca Kierownika Recepcji i Rezerwacji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

bardzo dobra lokalizacja, miła i pomocna obsługa, wygodne łóżko, smaczne zróżnicowane śniadanie . Łatwy dojazd do centrum i centrum handlowe w pobliżu gdyby potrzebne były zakupy, spory parking i nie tak ciasny jak w wielu hotelach

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Olelele
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibis Warszawa R, Manager, Ibis Warszawa RedutaOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Witaj Olelele,
dziękuję za poświęcenie chwili i napisanie tych kilku zdań na temat pobytu w ibis Reduta. Bardzo się ciesze, że pobyt był udany i zarówno hotel, obsługa jak i lokalizacja spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie.
Pozdrawiam,
Julia Białobrzewska
Dyrektor Operacyjny Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Jestem z Wawy ale po wyjezdzie musze korzystac z obketow. Potrzebowalam na Ochocie z dobrym djazdem do miejsca, gdzie mialam miec szkolenia. Ogolne wrazenia pokoju dobre. Kosmetyki Ecolabel ale za to reczniki ciekie, nie gramatura 500 a 350 (jestem projeltantem hoteli i raczej sie znam). Minusem jest, ze wracajac w nocy do hotelu nie bylo w pokoju nowej wody a pan na recepcji rozozyl rece. Musialam pognac mezczyzne na najblizsza stacje benzynowa. Mysle, ze nie byloby to wielka fatyga wstawic za lade recepcyjna zrzewke wody na wszelki wypadek. Restauracja byla zamknieta, bar tez a o room service moglam pomarzyc. Ale polecam- czysto, dobrze skomunikowany, cenowo niezle. Dobra baza wypadwa dla podrozujacych w intresach i prywatnie

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, rekinu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji