Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (633)
Filtruj recenzje
633 wyniki
Oceny podróżnych
241
277
82
15
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
241
277
82
15
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 633 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Całkiem przypadkiem musieliśmy z żoną zatrzymać się w hotelu w Warszawie. Wybór padł na ten hotel ze względu na [1] lokalizację i [2] cenę. Wypoczęliśmy: pokój wygodny, dobrze wyposażony, niemal w centrum Warszawy. Śniadanie smaczne i w miarę różnorodne. Chociaż o 22.35 nie mogliśmy już nic zjeść w barze poza odgrzewaną w mikrofali zapiekanką.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Mirek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibis Warszawa R, Front Office Manager, Ibis Warszawa RedutaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Szanowny Panie Mirku,

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się z Państwa udanego pobytu. Nasza kuchnia jest czynna tylko do 22:30, stąd też brak możliwości zamówienia dań z karty w późniejszej porze. Zapraszamy do nas ponownie przy kolejnym Państwa pobycie w Warszawie.

Pozdrawiam,
Justyna Gołębiewska
Zastępca Kierownika Recepcji i Rezerwacji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

bardzo dobra lokalizacja, miła i pomocna obsługa, wygodne łóżko, smaczne zróżnicowane śniadanie . Łatwy dojazd do centrum i centrum handlowe w pobliżu gdyby potrzebne były zakupy, spory parking i nie tak ciasny jak w wielu hotelach

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Olelele
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibis Warszawa R, Manager, Ibis Warszawa RedutaOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Witaj Olelele,
dziękuję za poświęcenie chwili i napisanie tych kilku zdań na temat pobytu w ibis Reduta. Bardzo się ciesze, że pobyt był udany i zarówno hotel, obsługa jak i lokalizacja spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie.
Pozdrawiam,
Julia Białobrzewska
Dyrektor Operacyjny Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Jestem z Wawy ale po wyjezdzie musze korzystac z obketow. Potrzebowalam na Ochocie z dobrym djazdem do miejsca, gdzie mialam miec szkolenia. Ogolne wrazenia pokoju dobre. Kosmetyki Ecolabel ale za to reczniki ciekie, nie gramatura 500 a 350 (jestem projeltantem hoteli i raczej sie znam). Minusem jest, ze wracajac w nocy do hotelu nie bylo w pokoju nowej wody a pan na recepcji rozozyl rece. Musialam pognac mezczyzne na najblizsza stacje benzynowa. Mysle, ze nie byloby to wielka fatyga wstawic za lade recepcyjna zrzewke wody na wszelki wypadek. Restauracja byla zamknieta, bar tez a o room service moglam pomarzyc. Ale polecam- czysto, dobrze skomunikowany, cenowo niezle. Dobra baza wypadwa dla podrozujacych w intresach i prywatnie

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, rekinu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Dogodna lokalizacja, wygodne pokoje, smaczne śniadania ,czysto, dostępny parking(podziemny) natomiast poprawki wymaga kwestia wyjazdu z parkingu po wymeldowaniu gdyż jest irytujące gdy po wymeldowaniu się (uprzednio regulując dobę wcześniej wszelkie opłaty) bilet parkingowy nie jest odczytywany przy bramce wyjazdowej ...

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, katarzynab926
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibis Warszawa R, Front Office Manager, Ibis Warszawa RedutaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowna Pani Katarzyno,

Dziękujemy za bardzo miłą opinię. Cieszymy się z Pani udanego pobytu. Zapraszamy do nas ponownie przy kolejnym pobycie w Warszawie.

Pozdrawiam,
Justyna Gołębiewska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Polecam. Hotel dobrze położony, dobry dojazd do centrum Warszawy. Pokoje czyste i schludnie wyposażone. Śniadanie urozmaicona. Dobra kawa z ekspresu. Miły i pomocny personal. Udany pobyt. Polecam ten hotel.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, GoPlaces66831848782
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibis Warszawa R, Front Office Manager, Ibis Warszawa RedutaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowny GoPlaces66831848782,

Dziękujemy za bardzo miłą opinię. Cieszymy się z udanego pobytu. Zapraszamy do nas ponownie.

Pozdrawiam,
Justyna Gołębiewska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji