Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (798)
Filtruj recenzje
798 wyniki
Oceny podróżnych
371
316
90
13
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
371
316
90
13
8
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
80 z 85 wśród 798 recenzji
Zrecenzowano: 22 października 2017

Hotel bardzo mi się podobał, obsługa przemiła i bardzo pomocna. Kierowcy którzy zawozili i przywozili nas na szkolenie hotelowym busem bardzo sympatyczni i weseli. Czułam się u was bardzo dobrze i na pewno wroce do waszego hotelu

  • Data pobytu: październik 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, dianacI1329DX
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Dyrektor generalny, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 31 października 2017

Dobry wieczór,

Z ogromną radością przeczytałam Pani opinię!
Bardzo się cieszę że pobyt uważa Pani za udany i zapraszam jak najczęściej!

Z pozdrowieniami,
Marta Wójcik - Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2017

wszystko w porządku. Pokój czysty, łóżko wygodne. łazienka przestronna i nowocześnie urządzona. Super fioletowe światło w niej . Duży prysznic. Uwielbiam samoloty ii ich widok właśnie miałąm za oknem . polecam w 100%

  • Data pobytu: październik 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, 126polaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Dyrektor generalny, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 19 października 2017

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię, bardzo doceniamy i zapraszamy ponownie!

Zespół hotelu Holiday Inn Express Warsaw Airport

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 października 2017

Elegancki pokój, pyszne śniadanie, czysto i przemiła, pomocna obsługa, przed hotelem przystanek autobusowy - bezpośrednie połączenia na lotnisko i do centrum. Bardzo smaczne dania z karty - obłędne Carpaccio.

  • Data pobytu: październik 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, ratajczak_anna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Dyrektor generalny, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 19 października 2017

Drogi Pani Anno,
w imieniu całego zespołu pragnę podziękować za wszystkie ciepłe słowa.
Miło jest nam przeczytać, że na każdym kroku spełniliśmy Pani oczekiwania.

Zapraszam ponownie do Holiday Inn Express Warsaw Airport.
Zarówno ja i cała załoga pozostajemy do Pani dyspozycji.
Z pozdrowieniami,
Marta Wójcik - Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 października 2017

Bus autobus samoloty itp.blisko super .Pobyt super .
Śniadanie super.Bar Super :) :)
Wspaniałe miejsce na wypoczynek, zarówno podczas służbowego wyjazdu jak i kilkudniowego.
Pięknie urządzone, czyste pokoje, doskonała lokalizacja, bardzo miła obsługa.

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, mariuszo136
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Dyrektor generalny, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 19 października 2017

Dzień dobry,
Bardzo dziękuję za super ocenę oraz za docenienie naszej profesjonalnej obsługi, czystości pokoi i bogatego bufetu śniadaniowego. Cieszymy się ze pobyt był udany i zapraszamy ponownie do Holiday Inn Express Warsaw Airport!

Wraz z całym zespołem życzę miłego dnia!
Marta Wójcik - Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 października 2017

rewelacyjnie, czysto, miło, sympatycznie, obsługa pomocna, bezproblemowa, śniadania pyszne, pokoje czyste, dobrze wyposażone, pościel czysta i pachnąca, klimatyzacja sprawna, cisza i spokój w pokoju..

  • Data pobytu: październik 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, marcza2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Dyrektor generalny, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 19 października 2017

Szanowni Państwo,

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą recenzję Holiday Inn Express Warsaw Airport.
Czytanie takich opinii sprawia nam ogromną radość oraz daje nam motywacje do osiągania jeszcze lepszych wyników!

Mamy nadzieje, że będziemy mieli okazję witać Państwa jak najczęściej!

Z pozdrowieniami,
Marta Wójcik - Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji