Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (798)
Filtruj recenzje
798 wyniki
Oceny podróżnych
371
316
90
13
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
371
316
90
13
8
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
210 z 215 wśród 798 recenzji
Zrecenzowano: 22 maja 2016

Ładny, czysty hotel w bardzo dogodnej lokalizacji dla wszystkich tych, którzy w planach mają szybki transfer na lotnisko. Pokoje całkiem spore,duże wygodne łóżka, dobre śniadanie w ofercie hotelu. Na pewno wart uwagi dla wszystkich podróżujących.

  • Data pobytu: maj 2016, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Patryk P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Guest Relations Manager, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 27 maja 2016

Szanowny Panie Patryku,

Uprzejmie dziękuję za tak pozytywną opinię, którą napisał Pan o naszym hotelu Holiday Inn Express Warsaw Airport. Będzie nam miło móc gościć Pana podczas Pana przyszłych pobytów w Warszawie. Serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam,
Marta Oćwieja
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 maja 2016

Dobry hotel na przyzwoitym poziomie. Czysty, schludny, nowy. Obsługa miła. Odległość od lotniska dogodna, od miasta- niekoniecznie. Transport na lotnisko zapewniony przez hotel, to jest extra. Dogodny parking przyhotelowy. Łazienki czyściutkie, ładnie wyposażone.Szkoda, że suszarka do włosów jest w przedpokoju a nie łazience. Łóżko wygodne, z poduszkami o różnej twardości, kapitalna rzecz. Jedyny minus to niezbyt różnorodne śniadanie i brak obsługi pomocnej przy posiłkach. Czasem chciało się o coś zapytać albo znaleźć a nie było kogo. Poza tym ok.

Wskazówka dotycząca pokojów: pokoje chyba wszystkie są dobrze wyciszone i przyciemnione, nie ma potrzeby szczególnego wyboru.
  • Data pobytu: maj 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Ma_g0rzata_R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Pierwszy raz nocowałem w hotelu marki Holiday Inn Express. Musi kiedyś być ten pierwszy raz. Hotel zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Pokój nie duży ale bardzo fajnie urządzony. Nawet znalazł się czajnik, kawa i herbata. Oprócz tego 2 butelki wody. Pokój był czysty. W łazience był prysznic. Śniadanie poprawne jak na hotel tej klasy. Polecam na pobyt przed lotem lub po locie. Darmowy bus na i z lotnisko.

Data pobytu: kwiecień 2016, podróż w pojedynkę
1  Dziękujemy, grzegorznec1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Guest Relations Manager, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 23 maja 2016

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego hotelu Holiday Inn Express Warsaw Airport. Cieszymy się, że pobyt był przyjemny i udany.
Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan wkrótce ponownie.

Pozdrawiam
Marta Oćwieja
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel czysty, zadbany, nowoczesny, pokoje przestronne, wyposazone w podstawowe przybory, sniadanie w formie bufetu, jadalnia przestronna jednak w porze sniadaniowej ok godziny 10:00 panowal spory scisk i tlok, brakowalo talerzy, sztuccow, filizanek do kawy a nawet jedzenia, co generowalo kolejki i budowalo niezadowolenie i frustracje gosci hotelowych, panie z obslugi jednakze robily wszystko co mogly aby sprostac oczekiwaniom gosci - szybko donosy brakujace naczynia czy tez parowki, jajka, buleczki. Ogolnie hotel bardzo dobry i godny polecenia.

Data pobytu: maj 2016, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Emilia B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Guest Relations Manager, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 23 maja 2016

Szanowna Pani,
W imieniu wszystkich pracowników hotelu pragnę podziękować za skorzystanie z naszych usług oraz za podzielenie się z nami tak miłą opinią. Proszę o nas pamiętać przy następnej wizycie w Warszawie i polecać Hotel Holiday Inn Express Warsaw Airport znajomym.

Pozdrawiam
Marta Oćwieja
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 maja 2016

Hotel w 100 % wart swojej ceny, patrząc z perspektywy pobytu na jedną noc.
Ładny pokój, czysta łazienka z dużą kabiną prysznicową.
Śniadanie rewelacja, wszystko czego potrzeba by rozpocząć udany dzień!
Generalnie polecam ten hotel.

  • Data pobytu: maj 2016, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, tomaszparzenski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Public Relations Manager, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 15 maja 2016

Szanowny tomaszparzenski,
W imieniu wszystkich pracowników hotelu Holiday Inn Express Warsaw Airport pragnę podziękować za skorzystanie z naszych usług oraz za podzielenie się z nami tak miłą opinią. Proszę o nas pamiętać przy następnej wizycie w Warszawie i polecać Hotel Holiday Inn Express Warsaw Airport znajomym jako miejsce w którym można poczuć się jak w domu:))

Zapraszamy,
Marta Oćwieja
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji