Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fajny hotel.”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Holiday Inn Express Warsaw Airport
Miejsce nr 20 wśród 127 hoteli w Warszawie
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 28 maja 2016

Zatrzymałem się w tym hotelu z 3 osobową rodziną na 3 noce w ramach punktów z programu lojalnościowego. Hotel zlokalizowany jest "nigdzie". Do lotniska kawałek, a do centrum daleko (ok 20 minut samochodem przez puste miasto). Wieczorem przyjeżdżają autokary, więc zakładam, że najczęściej jest to tylko przystanek w podróży. Takie nastawienie hotelu sugeruje też brak jakichkolwiek półek czy szafek w pokoju. Sam pokój dość duży, z sofą i podwójnym łóżkiem, czysty i codziennie, dokładnie sprzątany, bardzo dobrze wyciszony. Łóżko niewygodne ale to kwestia gustu. Łazienka z dużym prysznicem. Suszarka w pokoju wyklucza korzystanie z niej kiedy pozostałe osoby jeszcze śpią.Obsługa dość miła za wyjątkiem jednej Pani, która była nadąsana. Śniadania smaczne i dla nas wystarczające. Potwierdzam, brak jajecznicy ;). Duży parking płatny 20 zł za dobę.

Wskazówka dotycząca pokojów: Drugie piętro jest dla niepalących.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: maju 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Marek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Guest Relations Manager, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2016

Szanowny Panie Marku M,

Bardzo dziękuję za Pana opinię i odczucia związane z Pana pobytem w naszym hotelu. Ciesze się że Pana pobyt był komfortowy i spełnił Pana oczekiwania. Pana uwagi są dla nas bardzo cenne, gdyż komfort naszych Gości jest dla nas najważniejszy. Staramy się wciąż udoskonalać jakość oferowanych przez nas usług
Zapraszam ponownie do hotelu Holiday Inn Express Warsaw Airport przy Państwa najbliższej wizycie w Warszawie.
Pozdrawiam serdecznie,
Marta Oćwieja
Guest Relations Manager


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (668)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

143 z 147 wśród 668 recenzji

Zrecenzowano 22 maja 2016

Ładny, czysty hotel w bardzo dogodnej lokalizacji dla wszystkich tych, którzy w planach mają szybki transfer na lotnisko. Pokoje całkiem spore,duże wygodne łóżka, dobre śniadanie w ofercie hotelu. Na pewno wart uwagi dla wszystkich podróżujących.

  • Data pobytu: maju 2016, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Patryk P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Guest Relations Manager, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 27 maja 2016

Szanowny Panie Patryku,

Uprzejmie dziękuję za tak pozytywną opinię, którą napisał Pan o naszym hotelu Holiday Inn Express Warsaw Airport. Będzie nam miło móc gościć Pana podczas Pana przyszłych pobytów w Warszawie. Serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam,
Marta Oćwieja
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 maja 2016

Dobry hotel na przyzwoitym poziomie. Czysty, schludny, nowy. Obsługa miła. Odległość od lotniska dogodna, od miasta- niekoniecznie. Transport na lotnisko zapewniony przez hotel, to jest extra. Dogodny parking przyhotelowy. Łazienki czyściutkie, ładnie wyposażone.Szkoda, że suszarka do włosów jest w przedpokoju a nie łazience. Łóżko wygodne, z poduszkami o różnej twardości, kapitalna rzecz. Jedyny minus to niezbyt różnorodne śniadanie i brak obsługi pomocnej przy posiłkach. Czasem chciało się o coś zapytać albo znaleźć a nie było kogo. Poza tym ok.

Wskazówka dotycząca pokojów: pokoje chyba wszystkie są dobrze wyciszone i przyciemnione, nie ma potrzeby szczególnego wyboru.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: maju 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Ma_g0rzata_R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Pierwszy raz nocowałem w hotelu marki Holiday Inn Express. Musi kiedyś być ten pierwszy raz. Hotel zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Pokój nie duży ale bardzo fajnie urządzony. Nawet znalazł się czajnik, kawa i herbata. Oprócz tego 2 butelki wody. Pokój był czysty. W łazience był prysznic. Śniadanie poprawne jak na hotel tej klasy. Polecam na pobyt przed lotem lub po locie. Darmowy bus na i z lotnisko.

Data pobytu: kwietniu 2016, podróż w pojedynkę
Dziękujemy, Grzegorz N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Guest Relations Manager, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 23 maja 2016

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego hotelu Holiday Inn Express Warsaw Airport. Cieszymy się, że pobyt był przyjemny i udany.
Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan wkrótce ponownie.

Pozdrawiam
Marta Oćwieja
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel czysty, zadbany, nowoczesny, pokoje przestronne, wyposazone w podstawowe przybory, sniadanie w formie bufetu, jadalnia przestronna jednak w porze sniadaniowej ok godziny 10:00 panowal spory scisk i tlok, brakowalo talerzy, sztuccow, filizanek do kawy a nawet jedzenia, co generowalo kolejki i budowalo niezadowolenie i frustracje gosci hotelowych, panie z obslugi jednakze robily wszystko co mogly aby sprostac oczekiwaniom gosci - szybko donosy brakujace naczynia czy tez parowki, jajka, buleczki. Ogolnie hotel bardzo dobry i godny polecenia.

Data pobytu: maju 2016, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Emilia B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta W, Guest Relations Manager, Holiday Inn Express Warsaw AirportOdpowiedź udzielona 23 maja 2016

Szanowna Pani,
W imieniu wszystkich pracowników hotelu pragnę podziękować za skorzystanie z naszych usług oraz za podzielenie się z nami tak miłą opinią. Proszę o nas pamiętać przy następnej wizycie w Warszawie i polecać Hotel Holiday Inn Express Warsaw Airport znajomym.

Pozdrawiam
Marta Oćwieja
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Warszawa)
Śródmieście Południowe
Novotel Warszawa Centrum
Novotel Warszawa Centrum
Nr 33 z 127 w lokalizacji Warszawa
Liczba recenzji: 4 459
Ibis Warszawa Centrum
Nr 36 z 127 w lokalizacji Warszawa
Liczba recenzji: 839
Śródmieście Południowe
Hampton by Hilton Warsaw City Centre
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Novotel Warszawa Airport
Nr 24 z 127 w lokalizacji Warszawa
Liczba recenzji: 1 095
Sound Garden Hotel
Nr 30 z 127 w lokalizacji Warszawa
Liczba recenzji: 552
Śródmieście Południowe
Mercure Warszawa Grand
Mercure Warszawa Grand
Nr 14 z 127 w lokalizacji Warszawa
Liczba recenzji: 2 243
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Holiday Inn Express Warsaw Airport? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Holiday Inn Express Warsaw Airport — dodatkowe informacje

Adres: ul. Poleczki 31, Warszawa 02-822, Polska
Numer telefonu:
Lokalizacja: Polska > Polska Centralna > Mazowieckie > Warszawa > Muranów
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Usługa przewozu Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 20 wśród 127 hoteli w Warszawie
Zakres cen: 165 zł–383 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Holiday Inn Express Warsaw Airport 3*
Liczba pokoi: 124
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Holiday Inn Express Warsaw Airport. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem