Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetne jedzenie”
Restauracja Portretowa — recenzja

Restauracja Portretowa
Nr 60 wśród 3 251 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 29 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Opis: RESTAURACJA PORTRETOWA POŁOŻONA JEST 150 METRÓW OD GŁÓWNEGO RYNKU.JEST TO MAŁA KNAJPKA MIESZCZĄCA OK 33 MIEJSCA W OKRESIE ZIMOWYM I OK 35 MIEJSC DODATKOWYCH W OGRODZIE LETNIM, KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ PRZY POMNIKU KILIŃSKIEGO . DANIA KTÓRE SERWUJEMY SĄ TYPOWO POLSKIE I STAROPOLSKIE. W RESTAURACJI PANUJE MIŁA ATMOSFERA, MOŻNA POCZUĆ SIĘ JAK W DOMU.ZAPRASZAMY SERDECZNIE.
Zrecenzowano 18 lipca 2018

Pyszne, domowe jedzenie, każdy znajdzie tu coś dla siebie i swojego gustu smakowego. Przemiła obsługa i bardzo profesjonalna. Serdecznie polecam.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Ania Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katarzyna k, Właściciel, Restauracja PortretowaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2018

Dziękujemy serdecznie za dodanie opinii ,
Zapraszamy w przyszłości ponownie !
Pozdrawiamy
Portretowa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (787)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

8 z 12 wśród 787 recenzji

Zrecenzowano 16 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Do restauracji Portretowa wybrałem sie z cała rodzina na niedzielny obiad byla to bardzo trafna decyzja jedzenie wyśmienite bardzo ładnie podane i świeże, obsluga bardzo mila i uprzejma. Napewno wróce i polecam wszystkim ktorzy chca naprawde dobrze zjesc.

Dziękujemy, Sebastian P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katarzyna k, Właściciel, Restauracja PortretowaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2018

Bardzo dziękujemy za miłą recenzje . Zapraszamy .pozdrawiamy Portretowa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy restauracje Portretowa na spotkanie firmowe z gośćmi z zagranicy na podstawie ciekawego menu, z którego mogliśmy ugoscic naszych przyjezdnych Polskim jedzeniem. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego wyboru. Wszystko było przepyszne a goscie zachwyceni. I zakochali się w Polskim jedzeniu.
Obsługa dyskretna i bardzo miła.
Polecamy !!!

Dziękujemy, marek24036823
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katarzyna k, Właściciel, Restauracja PortretowaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2018

Dziękujemy . Było bardzo miło . Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Znakomita kuchnia, bardzo przyjazny personal I przystepne ceny to argumenty, ktore sprawily ze napewno przy najblizszej okazji wròce tam z rodzina. Polecam Wszystkim

Dziękujemy, Łukasz T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katarzyna k, Właściciel, Restauracja PortretowaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2018

Dziękujemy za dodanie miłej recenzji ..Pozdrawiamy .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Meeega. Jedzenie wyśmienite, porcje bardzo duże i pyszne. W życiu nie jadłem tak pysznej kaczki. Obsługa świetna, klimat bardzo fajny. Bardzo miło spędzony wieczór. Dziękuję i serdecznie polecam.

Dziękujemy, Karol U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Portretowa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restauracja Portretowa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem