Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Solidna polska kuchnia”
Restauracja Portretowa — recenzja

Restauracja Portretowa
Nr 28 wśród 2 770 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 31 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Opis: RESTAURACJA PORTRETOWA POŁOŻONA JEST 150 METRÓW OD GŁÓWNEGO RYNKU.JEST TO MAŁA KNAJPKA MIESZCZĄCA OK 33 MIEJSCA W OKRESIE ZIMOWYM I OK 35 MIEJSC DODATKOWYCH W OGRODZIE LETNIM, KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ PRZY POMNIKU KILIŃSKIEGO . DANIA KTÓRE SERWUJEMY SĄ TYPOWO POLSKIE I STAROPOLSKIE. W RESTAURACJI PANUJE MIŁA ATMOSFERA, MOŻNA POCZUĆ SIĘ JAK W DOMU.ZAPRASZAMY SERDECZNIE.
Zrecenzowano 5 września 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobrze przyrządzone polskie potrawy (przede wszystkim świeże) i duże porcje. Obsługa miła, pomocna i dobrze przygotowana. Zdecydowanie polecam.

PS. Przyjemne miejsce, chociaż toaleta jest totalnym dramatem z utrudnionym dostępem przez stojące skrzynki po piwach !!!!

Dziękujemy, EasyGo91
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katarzyna k, Właściciel, Restauracja PortretowaOdpowiedź udzielona 22 października 2017

Dziękujemy serdecznie za dodanie opini . Pozdrawiamy ”Portretowa”

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (669)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 669 recenzji

Zrecenzowano 14 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Fajne położenie, trochę na uboczu od głównego deptaka. Porcje wielkością należących do tych ogromnych. Byliśmy w 4 , nasze oceny to 3, 3, mocne 3,5 oraz 4. Najwięcej pozytywów zebrały placki ziemniaczane. Ceny przeciętne.Słaba jakość produktów widoczna zwłaszcza w sałatkach. Generalnie wizyta tylko na jeden raz.

Dziękujemy, Artur T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Przytulne kameralne miejsce. W środku nie ma za dużo miejsca, ale można usiąść na zewnątrz. Miła obsługa. Kelnerzy rozmawiają po angielsku i rosyjsku. Jedzenie jest dobre ale bez wow. Z dobrych piw tylko Paulaner.

Dziękujemy, AndrewFeedback
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 czerwca 2017

Kolejny raz odwiedzam tę piękną i przytulną restaurację.
Każdy wyjdzie z tej restauracji najedzony i zadowolony.
Byłam tutaj i z rodziną, przyjaciółmi i na biznes spotkaniu, ta restauracja dla każdego!
Jedzenie wyśmienite na każdy gust. Obsługa na wysokim poziome, kontakt z klientem bez problemu!
Ogólnie nie jestem wybredna w jedzeniu. Próbowałam wielu dań, ciężko powiedzieć które najlepsze! smakuje tutaj wszystko! Mięso przygotowane przez mistrza!!!
Byłam na Starówce w rożnych restauracjach ale ciągnie mnie do "Portretowej" bo miło zawsze tam spędzam czas o każdej porze roku!!!
Kto raz odwiedzi "Portretową" na pewno tam wróci :)

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Anna N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katarzyna k, Właściciel, Restauracja PortretowaOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2017

Dziękujemy za odwiedzenie naszej restauracji i dodanie miłej opini .Pozdrawiamy .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Smaczne dania ,miła obsługa oraz super właścicielka. Nic dodać nic ująć. Serdecznie polecam wszystkim .

Dziękujemy, Albert K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katarzyna k, Właściciel, Restauracja PortretowaOdpowiedź udzielona 29 maja 2017

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa .Bardzo cieszymy się ze Państwo odwiedzili naszą restaurację .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Portretowa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Portretowa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem