Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Doskonala”
Amber Room — recenzja

Amber Room
Zarezerwuj stolik
2
pon., 14.10
20:00
Nr 21 wśród 3 677 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 7 USD - 36 USD
Kuchnie: Międzynarodowa
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny, Specjalne okazje, Spotkania biznesowe, Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Lunch, Obiad, Rezerwacje
Opis: Sugerujemy wcześniejszą rezerwację telefonicznie, mailowo bądź przez system Open Table. W przypadku braku miejsca w głównej sali Amber Room, możemy zaproponować posiłek w dwóch innych bardzo ładnych salach, zaś w miesiącach letnich na pięknych tarasach. Przyjmujemy również grupy powyżej 10 osób na śniadania.
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Doskonala restauracja. Wnetrza , taras z ogrodem to tylko dobry poczatek. Nienaganna obsluga, piekna prezentacja potraw. Wszystko pyszne. Cena troche wysoka ale proporcjonalna do uslugi.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmberRoomRestaurant, Kierownik ds. gości, Amber RoomOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wizytę w Amber Room i podzielenie się miłą dla nas opinią. Mamy nadzieję, że będzie nas Pani stale odwiedzała. Serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (529)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

4 z 8 wśród 529 recenzji

Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Nigdy się nie zawiodłem ani na obsłudze ani na jedzeniu. Dodatkowym atutem są piękne wnętrza i jeszcze piękniejszy taras z ogrodem.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 410krystianp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmberRoomRestaurant, Kierownik ds. gości, Amber RoomOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dzień dobry,

Jest nam bardzo miło słyszeć tak fantastyczną opinię po wizycie w Amber Room. Cieszymy się, że spełniliśmy po raz kolejny Pana oczekiwania.
Serdecznie zapraszamy przy kolejnej okazji.

Pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Przytulny i elegancki pokój w pięknej willi. Jest jednak miła atmosfera, obsługa jest profesjonalna i uprzejma, jeden z kelnerów dobrze mówi po włosku. Wszystkie kursy były dobre, a cena według polskich standardów wysoka, ale uzasadniona poziomem restauracji

Termin wizyty: luty 2019
1  Dziękujemy, Mikael T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmberRoomRestaurant, Kierownik ds. gości, Amber RoomOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za wizytę w Amber Room i podzielenie się tak miłą opinią. Cieszymy się, że spędził Pan z nami miły czas i mamy nadzieję na Pana kolejną wizytę.

Pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Niesamowita atmosfera, wspaniałe wnętrza, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Polecam wszystkim restaurację Amber Room!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, karbonidor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmberRoomRestaurant, Kierownik ds. gości, Amber RoomOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dzień dobry,

Pięknie dziękujemy za wizytę w Amber Room i tak fantastyczną opinię.
Cieszymy się, że nasze potrawy, obsługa i atmosfera spotkały się z tak miłym uznaniem.
Mamy nadzieję gościć Państwa ponownie.

Serdecznie zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 czerwca 2019

Zarówno potrawy jak i obsługa były wspaniałe. Serdecznie dziękujemy za pobyt. Z pewnością będziemy tu wracać częściej!

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, piotr_lemanski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmberRoomRestaurant, Kierownik ds. gości, Amber RoomOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2019

Szanowni Państwo,

Pięknie dziękujemy za podzielenie się miłym komentarzem.
Cieszymy, że nasza kuchnia i obsługa pozostawiła tak dobre wrażenie.
Mamy nadzieję, że będą Państwo naszymi stałymi i częstymi gośćmi.

Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Amber Room — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Amber Room? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem