Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Firmowa wigila ”
Restauracja Castello — recenzja

Restauracja Castello
Nr 611 wśród 3 289 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 8 USD - 35 USD
Kuchnie: Włoska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Lunch, Rezerwacje
Zrecenzowano 19 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobrze przygotowana impreza dla 30 osób. Świetny nastrój. Pyszne jedzenie. Bardzo dobrze dobrane potrawy.
Wspaniały kompot z suszu. Wszyscy zadowoleni z jedzenia i obsługi.

Termin wizyty: grudzień 2016
Dziękujemy, ada722016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DawideN, Kierownik, Restauracja CastelloOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2017

Dziękujemy. Wigilia jest tylko w grudniu. Restaurcja Castello przez cały rok pomaga orgnizować spotkania firmowe, konferencje, śniadnia biznesowe, itp.
Zapraszamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (77)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

15 z 19 wśród 77 recenzji

Zrecenzowano 15 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Byłem koło południa . Zamówiłem tatar wołowy . Dostałem zamrożone zmielone mięso , lód zgrzytał pomiędzy zębami . Do przyprawienia kelner podał oliwę i balsamico . Dobrze że spróbowałem zamiast to wlać do mięsa . Zamiast pieczywa i masła jakieś grzanki . Ale obsługa miła .

Termin wizyty: luty 2017
Dziękujemy, Jaaaaanusz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DawideN, Kierownik, Restauracja CastelloOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2017

Recenzję przyjmuję z pokorą. Bardzo przepraszam.
Będzie mi łatwiej zarządzać tego typu problematycznymi sytuacjami, jeżeli recenzje będą zawierały informacje o dacie wizyty. Zachęcam również do wypełnienia formularza kontaktowego w restauracji - poprawi możliwość kontaktu i reakcji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 lutego 2017

Chodzimy do "Castello" dość często, zazwyczaj rodzinnie. Smacznie, elegancko, na granicy rodzinności. Faktycznie niezbyt tanio, ale dania warte swojej ceny. Tylko nasze hobby/słabość tatar do lekkiego dopracowania. Cała reszta bez zarzutu.

Termin wizyty: styczeń 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, kokus68
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DawideN, Kierownik, Restauracja CastelloOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2017

Dzień dobry. Dziękuję za pozytywną recencję i cenne uwagi. Zapraszam do ponownej wizyty. Zachęcam do wypełnienia formularza kontaktowego w restauracji, można uzyskać atrakcyjny rabat.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 grudnia 2016

Dojazd trochę uciążliwy o ile zostawi się samochód w domu.
Jedzenie poprawne z aspiracją do smacznego.
Obsługa dobra.
Klimat - trzeba zdać się na własne towarzystwo, ale bez zarzutu.

Termin wizyty: sierpień 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Waldek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 października 2016

Bardzo smaczny obiad. Porcje wydawały się ciut za małe ale jak sie okazalo syte. Obsluga bardzo mila i uczynna. Wystroj po prostu bajka. duzo elemtow drewnianych. kolory bieli i szarosci. Lazienka nietypowa..fajna, czysta i kolorowa. Bardzo fajne miejsce i na pewno postaram sie tam wrocic bedac w stolicy.Polecam! bardzo ciekawe miejsce.aha i na wynos dostalysmy fikusne ciasteczka!fajny pomysł!

Termin wizyty: październik 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Kati_Siarkiewicz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Castello — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Castello? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem