Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 12:00 - 22:00
Wyróżnione recenzje
Super!

Miła obsługa i dobra lokalizacja, byliśmy bardzo zadowoleni z zakupów. Obowiązkowe miejsce do... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
JulkaS25
z urządzeń przenośnych
Polecam!

Świetna, profesjonalna i bardzo pomocna obsługa, szeroki asortyment (bez problemu dostałam to, co... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019
juliaalicja
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (36)
  
Recenzje (36)
Filtruj recenzje
36 wyniki
Oceny podróżnych
32
1
2
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
32
1
2
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 36 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna, profesjonalna i bardzo pomocna obsługa, szeroki asortyment (bez problemu dostałam to, co chciałam) i cudowna atmosfera! Będę wpadać częściej :)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, juliaalicja
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radosc R, General Manager, Mops Coffeeshop - Cannabis StoreOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Dziękuję Do zobaczenia ponownie! Na każdą recenzję dajemy 15% zniżki na wszystkie produkty w naszym sklepie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Bardzo ciekawe mejsce, sklep, club, nie wiem jak by to najscislej okreslic. I nie chodzi tu tylko o produkty mieszczace slynna trawke. Duzy wybor upominkow "w temacie". Bardzo mila obsluga. Absolutnie nie oczekiwalem spotkac cos takiego w Warszawie i w calej Polsce. ciekawe doswiadczenie. Polecam!!!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
1  Dziękujemy, SergShatinsky
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CoffeshopMops, General Manager, Mops Coffeeshop - Cannabis StoreOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019

Dziękuję Czekamy na Ciebie ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Dobre miejsce dla pasjonatów konopi polecam! Przyjemna obsługa i dużo fajnego asortymentu spożywczego z CBD

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Сеня Х
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CoffeshopMops, Owner, Mops Coffeeshop - Cannabis StoreOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019

Dziękuję ! Czekamy na Ciebie ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CoffeshopMops, Owner, Mops Coffeeshop - Cannabis StoreOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CoffeshopMops, Guest Relations Manager, Mops Coffeeshop - Cannabis StoreOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji