Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wrócę tu z przyjaciółmi”
Dar Mounia — recenzja

Dar Mounia
Nr 719 wśród 3 682 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 21 USD - 33 USD
Opis: Witamy w pierwszej i jedynej autentycznej marokańskiej restauracji w Warszawie. Dar Mounia to esencja marokańskiej gościnności z różnorodnymi smakami kuchni berberyjskiej, andaluzyjskiej i arabskiej. Przepisy, które Mounia stosuje w przygotowaniu potraw, mają długą tradycję przekazywaną z pokolenia na pokolenie. Zapraszamy do odkrycia wyjątkowej różnorodności kuchni marokańskiej i orientalnego klimatu Afryki Północnej, którą można poczuć od pierwszych chwil po przekroczeniu progu Dar Mounia.
Informacje o restauracji
Opis: Witamy w pierwszej i jedynej autentycznej marokańskiej restauracji w Warszawie. Dar Mounia to esencja marokańskiej gościnności z różnorodnymi smakami kuchni berberyjskiej, andaluzyjskiej i arabskiej. Przepisy, które Mounia stosuje w przygotowaniu potraw, mają długą tradycję przekazywaną z pokolenia na pokolenie. Zapraszamy do odkrycia wyjątkowej różnorodności kuchni marokańskiej i orientalnego klimatu Afryki Północnej, którą można poczuć od pierwszych chwil po przekroczeniu progu Dar Mounia.
Zrecenzowano 4 września 2019

Jestem pod wieloma względami zachwycony. Wielka kultura osobista właścicieli, bardzo czysto i przytulnie oraz co najważniejsze, doskonałe jedzenie. Miałem ochotę zjeść coś orientalnego i w pełni to dostałem. Jedzenie bardzo smaczne, estetycznie podane i przyrządzone z oryginalnych produktów co wyczuć można od początku degustacji. Wrócę tu z przyjaciółmi aby pochwalić się nowo odkrytymi smakami Warszawy.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, macr549
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (12)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 12 recenzji

Zrecenzowano 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniale, klimatyczne miejsce z niesamowitym wnętrzem. Dania, krok po kroku przeniosły mnie do Maroka. Bardzo uprzejma obsługa i niezwykle ciepły właściciel. Polecam serdecznie!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 584renatak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: darmounia_restaurant, Owner, Dar MouniaOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your appreciation.
We are glad you have enjoyed your time with us!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lipca 2019

Przepyszne jedzenie, dbający o nas kelner i troskliwy właściciel:) wysmakowany wystrój, stanowczo polecam !

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, EwaKowa01
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: darmounia_restaurant, Owner, Dar MouniaOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019

Pani Ewo, bardzo dziękujemy za opinie. Cieszymy się, że wszystko smakowało i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Juz po wejsciu widac olbrzymia dbalosc o detale wystroju. Oryginalne marokanskie ozdoby sztućce i dodatki.
Bardzo mila i kompetentna obsluga ktora potrafi doradzic w wyborze dania. Wloch ktory jest właścicielem podchodzi i lubi porozmawiać.
Ale.. Ale najwazniejsze jest jedzenie. Zamowilismy zestaw zimnych przystawek. Wspaniale bogactwo smakow. Pyszne! Jako ganie glowne jedlismy Tadżin z cielecina. Mieso miekki rozplywajace sie w ustach i wyborny smak. Polecamy. Na deser specjalne tiramisu inne niz wszystkie ale niezwykle smaczne i tradycyjnie podawana herbata.
Podsumowując. Wszystko pyszne i pięknie podane. W pięknym wnętrzu i z dobrą obsługa.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Stadr1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 czerwca 2019

W sobotni wieczór razem z żoną spędziliśmy wyjątkowy wieczór w Dar Mounia. Zamówiliśmy zestaw tradycyjnych sałatek na początek za namową właściciela, który z przyjemnością opowiadał nam o tym jak to wszystko wygląda w Maroku. Wystrój z klasą, piękne ozdoby oraz rodzinna atmosfera. Na dania główne spróbowaliśmy kuskus oraz tagine, flagowe dania. Dawno nie jadłem nic tak dobrego. Wszystko było pyszne, a największą frajde sprawiło mi wyczyszczenie glinianego garnka( tagine) chlebkiem batbout. Co do deseru to pomogła nam szefowa kuchni, Pani Mounia. Do zamówionych marokański słodkości (kilka różnych ciasteczek) wzieliśmy ich tradycyjną herbatę. Cała zabawa była w oglądaniu jak ją serwują, do małej szklaneczki leje się herbate z imbryczka podnosząc go na pół metra. Generalnie świetnie spędzony czas przy wyjątkowym jedzeniu oraz mega sympatycznych ludziach!

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jakub P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: darmounia_restaurant, Owner, Dar MouniaOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019

Dziękuję bardzo za podzielenie się opinią!
Do zobaczenia :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Dar Mounia — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Dar Mounia? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem