Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (590)
Filtruj recenzje
590 wyniki
Oceny podróżnych
166
203
107
40
74
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
166
203
107
40
74
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 590 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Zawsze lubiłam Platinium:
-lokalizacja dobra, praktycznie centrum Warszawy,
-nowoczesny design apartamentów
- ceny w granicach rozsądku.
Niestety hotel otrzymał łatkę miejsca dla młodzieży i ich imprez. Widać to niestety po pokojach i poniszczonych meblach, czasami makabrycznie. Do czystości również miałabym zastrzeżenia.

Termin pobytu: kwiecień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, natnatalia96
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Apartamenty w bardzo przystępnej lokalizacji, na dodatek w dobrej cenie. Wygodnie i elegancko, wszystko odpowiednio przygotowane na przyjęcie gościa. Mieszkanie czyste, wyposażone we wszystko to, co jest niezbędne i co może uprzyjemnić gościowi pobyt. Wygodne łóżko w sypialni.
Można by wprowadzić trochę elementów dekoracyjnych, które nadałyby mieszkaniu charakteru i oryginalnego klimatu – tego trochę brakuje tym apartamentom – indywidualnego wyrazu.
Dobre miejsce na krótki i dłuższy pobyt w Warszawie

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2019

Duży apartament, bardzo dobrze wyposażony i nowocześnie urządzony. Plusem jest lokalizacja - blisko centrum Warszawy oraz cena, minus - brak parkingu, tzn. można szukać miejsc parkingowych w pobliżu, ale w godzinach wieczornych jest to niełatwe.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_GR, Manager, Platinum ResidenceOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Szanowna Pani,
uprzejmie dziękuję za pozytywną ocenę pobytu w Platinum Residence.
W imieniu zespołu rezydencji zapraszam serdecznie do kolejnych rezerwacji - mam nadzieję, że uda nam się wtedy spełnić Pana oczekiwania co do serwisu w 100% (jeśli chodzi o miejsca parkingowe w okolicy, jest to niestety wyzwanie w rozbudowującej się dzielnicy biurowej - stąd cena postoju).
Z wyrazami szacunku, pozdrawiam.
M. Sochacka, dział Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Apartament duży, czysty, z ciekawym widokiem na Warszawe. Brak zestawu kawowego czy wody :( Na śniadanie do Hiltona można przejść w ramach jednego budynku. Lokalizacja blisko centrum. Dobry wypoczynek.

Termin pobytu: październik 2018
Dziękujemy, AniaAms
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_GR, Manager, Platinum ResidenceOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Szanowna Pani,
uprzejmie dziękuję za pozytywną ocenę pobytu w Platinum Residence.
W imieniu zespołu rezydencji zapraszam serdecznie do kolejnych rezerwacji - mam nadzieję, że uda nam się wtedy spełnić Pani oczekiwania co do serwisu w 100%.
Z wyrazami szacunku, pozdrawiam.
M. Sochacka, dział Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 listopada 2018

Hotel w porządku, ale jak dla mnie zbyt bezosobowy. Zero dekoracji i tym podobne powodują, że gość nie czuje się "jak u siebie". Kuchnia fajnie wyposażona w podstawowe przybory (talerze małe i duże, miski, sztućce, patelnia, garnek, szklanki, kieliszki). Osobiście dołączyłabym do kuchenki indukcyjnej wskazówki jej użytkowania, ponieważ dla "świeżaka" jej działanie nie jest wcale oczywiste :)
Brak klimatyzacji i nie otwierające się okna+gruba kołdra = ciężki sen, a rano "ciężka głowa".
Hotel z zewnątrz jak i w środku prezentuje się bardzo nowocześnie- miłe pierwsze wrażenie.
Dodatkowo, hotel posiada dwa (?) budynki. W jednym z nich mieści się recepcja i pokoje, a w drugim same pokoje (+sala gimnastyczna). De facto, każdy z zewnątrz może wejść do drugiego budynku, ponieważ drzwi otwierają się automatycznie, a hotel nie jest ogrodzony.

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Majka Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_GR, Manager, Platinum ResidenceOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Szanowna Pani,
uprzejmie dziękuję za pozytywną ocenę pobytu w Platinum Hotel&Residence Wilanów.
Przekażę zespołowi Pani uwagi co do wyposażenia obiektu.
W imieniu zespołu hotelu zapraszam tymczasem serdecznie do kolejnych rezerwacji.
Z wyrazami szacunku, pozdrawiam.
M. Sochacka, dział Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji