Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bez zastrzeżeń”
Fusion Restaurant — recenzja

Fusion Restaurant
Nr 172 wśród 3 680 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 32 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Obiad, Lunch, Rezerwacje
Okolica: Mirów
Opis: Restaurację Fusion szczególnie polecamy wszystkim poszukującym wyjątkowych doznań kulinarnych w Warszawie. Nasze menu tworzą kreatywne dania fusion łączące ze sobą smaki Wschodu i Zachodu autorstwa szefa kuchni - Janusza Korzyńskiego.
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Polecam zarówno na kolację we dwoje jak i większe spotkanie. Przyjemne wnętrze, profesjonalna i miła obsługa i co najważniejsze ciekawa i urozmaicona karta. Do tego dobre wina i lokalizacja, czego chcieć więcej :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Ssteef
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel K, F&B Manager, Fusion RestaurantOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

W imieniu zespołu kucharzy i obsługi bardzo dziękujemy za dobrą opnię Ssteef!
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!
Paweł Kędel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (161)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 161 recenzji

Zrecenzowano 23 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Dzisiaj i wczoraj odwiedziliśmy restauracje.
Jadamy tam regularnie, wiec postanowiłem napisać, ze coś się zmieniło.
Danie dla dzieci niejadalne zarówno wczoraj jak i dzisiaj.
Wczoraj Tuńczyk był zimny,ziemniaki jakby wczorajsze.
Dzisiaj daliśmy jeszcze jedną szanse, ale niestety to samo...
Najdroższa ryba z karty przesolona, tłusta...
Szkoda bo albo zmienił się kucharz albo produkty...

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, 6micha_g
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel K, Kierownik, Fusion RestaurantOdpowiedź udzielona 24 marca 2019

Szanowny 6micha_g
Bardzo dziękuję za Państwa opinię. Jest mi bardzo przykro, że nie spełnilismy oczekiwań. Ta recenzja zostanie omówiona z Szefem Kuchni.
Obiecuję, że dołożymy starań aby nie zawieść już następnym razem.
Z poważaniem.
Paweł Kędel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 stycznia 2019

Wszystko na poziomie;
Cudowna atmosfera; bardzo ładne wnętrze; przemiła obsługa.
Dodatkowo pianista i muzyka w tle - tak jak tego oczekujesz.
Urozmaicenie przepysznych przystawek, dań głównych i deserów.
Głównie obcokrajowcy przy stolikach
Bardzomiło spędzony Sylwester w Restauracjii Fusion Hotelu Westin

Termin wizyty: grudzień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Mariusz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel K, Kierownik, Fusion RestaurantOdpowiedź udzielona 19 lutego 2019

Drogi Mariusz G

Chcę bardzo podziękować za pozytywną opinię.
To miłe i mobilizujące. Chcemy aby to wydarzenie było jeszcze bardziej popularne na event-owej mapie Warszawy i Pana komentarz do tego nas przybliża.

Bardzo dziękuje i pozdrawiam serdecznie
Paweł Kędel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 listopada 2018

Jestesmy prawie stalymi bywalcami brunchu .Od lat ten sam poziom Super szef, super obsluga super jedzenie Jedno co troche kuleje to animacje dla dzieci maria

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, Vacation63216166822
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel K, Kierownik, Fusion RestaurantOdpowiedź udzielona 19 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Vacation63216166822

on behalf Fusion restaurant Team thank you so much for your comment.

We are happy that you spent great time in Fusion Restaurant.

Best regards
Paweł Kędel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 września 2018

Smaczne, bardzo dobrze doprawione dania orientalne godne restauracji w Tajlandii i Indiach. Obsługa wzorowa.

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, Magdalena N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel K, Kierownik, Fusion RestaurantOdpowiedź udzielona 19 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magdalena N

on behalf Fusion restaurant Team thank you so much for your comment.

We are happy that you spent great time in Fusion Restaurant.

Best regards
Paweł Kędel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Fusion Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Fusion Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem