Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (101)
Filtruj recenzje
101 wyniki
Oceny podróżnych
67
29
5
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
67
29
5
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 101 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Dobry i latwy dojazd. Nawet pieszo nie dlugo do centrum i starego miasta. Blisko Łazienki Kroleskie. Parking przy hotelu. Duża recepcja. Miła i szybka obsługa. Nowoczesny design. Pokoj przestronny, miło i nowocześnie, ale z gustem urządzony. Wygodne, duże łóżko. Łazienka przestronna, dobrze pomyślana. Oczywiście telewizor i woda do picia w standardzie. Wieczorem można coś przekąsić w restauracji. Rano śniadanie z duzym wyborem potraw. Pyszna kawa. Wszystko w należytym stylu, Miłe przeżycie. Polecam!

Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Highlander2one
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibisstylescentrum, Kierownik, ibis Styles Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Szanowny Highlander2one,

Dziękuję za podzielenie się swoją oceną pobytu w hotelu Ibis Styles Warszawa Centrum.
Cieszę się, że pobyt w naszym hotelu był dla Pana satysfakcjonujący. Jest nam niezmiernie miło, że docenił Pan atmosferę panującą w hotelu, unikatowy wystrój oraz smaczne jedzenie.
Mam nadzieję, że wkrótce będziemy mogli powitać Pana ponownie.

Z poważaniem,
Anna Jeziorowska
Ibis Styles Warszawa Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019

Pokoje codziennie sprzątane, interesujący wystrój, choć może być trochę przytlaczajacy, jeśli potrzebujemy wyciszenia po całym dniu. Ja akurat miałam w miarę łagodną kolorystykę, ale miałam też widok na ulicę, więc oczy odpoczywaly patrząc w dal. Mega wygodne łóżko! Śniadanie standardowej klasy.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, jozefinazochniak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibisstylescentrum, Kierownik, ibis Styles Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Szanowny Jozefinazochniak

Dziękujemy bardzo za pozostawienie opinii wśród użytkowników portalu TripAdvisor.

Otrzymanie pozytywnego komentarza to dla nas zawsze wielka przyjemność. Jest nam niezmiernie miło, że nasz stylowy design, oferta śniadaniowa oraz wygodne łóżko zostały docenione.
Pani ocena to dla nas najlepsza nagroda za codzienną pracę. Jestem przekonana, że przedstawione opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.

Zapraszamy serdecznie,
Anna Jeziorowska
ibis Styles Warszawa Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

To już mój kolejny pobyt w tym hotelu, jak zawsze udany, śniadania są nadzwyczajne, a wygodne łóżka zapewniają dobry sen.
Chociaż tym razem przytrafiły mi się dwie dziwne sytuacje:
1. Panie sprzątaczki pokłóciły się pod moimi drzwiami w sobotę rano. Na szczęście jak nacisnęłam klamkę, to jednak uciszyła drugą i wszystkie udawałyśmy, że nic się nie stało :D
2. Poprosiłam podczas śniadania panią z obsługi o pomoc w pokrojeniu szynki, pani poinformowała, że zaraz przyjdzie. Po czym minęła mnie 3 razy przy krajalnicy, spojrzała na mnie i udawała, że nic się nie wydarzyło. Podejrzewam, że pani również nie umiała obsłużyć tego sprzętu, ale mogła poprosić kogoś o pomoc, ponieważ czekałam tam dobre 10 minut.

Usprawiedliwiam te sytuacje faktem, że w hotelu było bardzo dużo ludzi, w tym zaskakująco dużo dzieci, i był spory zamęt. Mimo tego na pewno przy kolejnym wyjeździe służbowym wybiorę ten sam hotel.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, AdriannaN9
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibisstylescentrum, Kierownik, ibis Styles Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Szanowna Pani AdriannaN9,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pani komentarze dotyczące pobytu w ibis Styles Warszawa Centrum.
Otrzymanie pozytywnej opinii i wskazówek co możemy poprawić jest dla nas zawsze wielką przyjemnością.

Zapewniam Panią, że podzielę się otrzymanymi uwagami z całym zespołem. Jestem również przekonana, że Pani opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług. Dołożymy wszelkich starań, aby sytuacje jakie miały miejsce podczas ostatniego pobytu nie powtórzyły się w przyszłości.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami Pani opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.

Z poważaniem,
Anna Jeziorowska
ibis Styles Warszawa Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Hotel w nienajgorszej lokalizacji. Pół godziny pieszo od Nowego Światu, ale za to rzut beretem od bulwarów nad Wisłą. Pokoje w fajnym designie. Mi podoba się zwłaszcza szklana ściana między prysznicem a sypialnią. Idealna dla pary :)
Śniadanie można zjeść bujając się na huśtawce. Niestety w tym hotelu serwują najsłabszą jajecznicę jaką jadłem (a byłem tutaj już kilka razy i zawsze jest do niczego). Lekko zrekompensować można to sokiem z wyciskarki do soków (co w Ibisach się nie zdarza). No i te rogaliki i kawka z ekspresu czekające na mnie przy wejściu gdy wracam z pracy :)
Wielki minus to walka o miejsca parkingowe, człowiek płaci za parking i nie wie czy zaparkuje. Widziałem desperatów wjeżdżających po sporych krawężnikach na trawnik albo bez pardonu zastawiających innych.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Robert K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibisstylescentrum, Kierownik, ibis Styles Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Szanowny Panie Robercie,

Dziękuję za podzielenie się swoimi wrażeniami po pobycie w hotelu Ibis Styles Warszawa Centrum.
Bardzo się cieszę, że czas spędzony w naszym obiekcie należał do udanych; ocenienie nas najwyższą ilością gwiazdek to dla nas najlepsza nagroda. Zapewniam, że postaramy się, aby jakość serwowanej jajecznicy uległa poprawie :-) Raz jeszcze dziękujemy za przesłane uwagi.

Zapraszamy serdecznie do kolejnej wizyty.

Pozdrawiam,
Anna Jeziorowska
Ibis Styles Warszawa Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Bardzo dobra lokalizacja, blisko do Stadionu Narodowego który był celem pobytu w Warszawie. Czysty i przyjemny pokój, bardzo wygodne łóżko. Pyszne i urozmaicone śniadanie. Duży plus za pyszną kawę, mały minus za brak miejsca na parkingu hotelowym.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, mgrob2000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ibisstylescentrum, Kierownik, ibis Styles Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Szanowny Mgrob2000,

Dziękuję za podzielenie się swoją oceną pobytu w hotelu Ibis Styles Warszawa Centrum.
Cieszę się, że pobyt w naszym hotelu był dla Pana satysfakcjonujący i zasługujący na najwyższą ocenę.
Mam nadzieję, że wkrótce będziemy mogli ponownie Pana powitać.

Z poważaniem,
Anna Jeziorowska
Ibis Styles Warszawa Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji