Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 21:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Swietne miejsce na mapie Warszawy

Swietna zabawa dla zwiedzających w każdym wieku , można nieźle wkręcić swój mózg w iluzję. Jedno z... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 października 2020
523mariolak
Fajne miejsce

Fajne muzeum, które posiada kilka ciekawych iluzji. Zdecydowanie najlepszy jest tunel. Można się... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 września 2020
AgnieszkaAleksandraK
,
Tychy, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (435)
  
Recenzje (435)
Filtruj recenzje
435 wyniki
Oceny podróżnych
342
56
22
7
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
342
56
22
7
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
74 z 79 wśród 435 recenzji
Zrecenzowano: 12 września 2019

Male ale zaskakujace muzeum. Fajna zabawa nawet dla doroslych. Mozna tam spedzic ok 1 godziny i poprawic sobie nastroj

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina K, Specjalista ds.marketingu i PR, Muzeum Świat IluzjiOdpowiedź udzielona 12 listopada 2019

To dla nas ogromna przyjemność, że mogliśmy poprawić nastrój! A na wieść, że udało nam się zaskoczyć, serca nam się radują! Dziękujemy za opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wow! Nie spodziewałam się, że w środku rynku starego miasta można znaleźć coś takiego spędziliśmy ze znajomymi trochę ponad godzinę śmiejąc się do łez robiąc zdjęcia z perspektywą i katując swój błędnik w tunelu Vortex
Jeśli się wybierasz to zabierz znajomych i koniecznie aparat. Jeśli jesteś sam to widzieliśmy, że obsługa również pomaga robić zdjęcia

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, iza1495
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina K, Specjalista ds.marketingu i PR, Muzeum Świat IluzjiOdpowiedź udzielona 12 listopada 2019

Bardzo dziękujemy za opinię, jest nam ogromnie miło!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

W kilku pokojach atrakcje związane ze złudzeniami optycznymi, sala luster (ale nie labirynt) obrazy 3D, możliwość zrobienia ciekawych fotek. Wejdziesz-wyjdziesz i tyle. Zajęło nam niecała godzinę. Koszty biletu nieadekwatne do oferty. Rodzina 2+3 zapłaciła 90 zł, czyli tyle co do Centrum Nauki Kopernik, a ilość ciekawostek i atrakcyjność nie do porównania.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, Hanna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina K, Specjalista ds.marketingu i PR, Muzeum Świat IluzjiOdpowiedź udzielona 12 listopada 2019

Dziękujemy, że nas odwiedziłeś. Dla nas Twoja opinia jest cenna!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Fajne muzeum, ale są miejsca w Warszawie które bardziej zasługują na odwiedziny. Część atrakcji już lekko sfatygowana, co w sumie świadczy o tym że ludzie korzystają z nich intensywnie. To że spędziliśmy w muzeum ponad godzinę to zasługa nie tylko fajnych atrakcji lecz i kolejek do nich...

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
2  Dziękujemy, Robert K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina K, Specjalista ds.marketingu i PR, Muzeum Świat IluzjiOdpowiedź udzielona 12 listopada 2019

Cieszymy się, że nas odwiedziłeś. Staramy się doskonalić każdego dnia i Twoja opinia jest dla nas ważna!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jestem pozytywnie zaskoczona tym muzeum i jeszcze wrócę - pewnie z młodszym rodzeństwem ;) Pokój luster jest naprawdę fajny!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
2  Dziękujemy, urfavkiwi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina K, Specjalista ds.marketingu i PR, Muzeum Świat IluzjiOdpowiedź udzielona 12 listopada 2019

Lubimy zaskakiwać, cieszymy że udało się nam i w Tobie obudzić te emocje! Zawsze serdecznie zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji