Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (40)
Filtruj recenzje
40 wyniki
Oceny podróżnych
21
11
6
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
21
11
6
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 40 recenzji
Zrecenzowano: 21 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Pokoje czyste, choć wentylacja średnia. Ogromny minus za śniadania. Katastrofa. Czas oczekiwania 10-15 min najpierw talerze i sztućce, potem za jedzeniem, które się kończy, kawa a następnie szukanie stolika. Obsługa kieruje do ław z bardzo niewygodnymi krzesłami i fotelami. Zupełnie nie dostosowane do potrzeb restauracyjnych i ilości klientów. Brak szafy, komody w pokoju i brak parkingu- idziesz z bagażami kilkaset metrów...

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, X5571QCkasiam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dana_Gassowska, Director of Operations, Moxy Warsaw PragaOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Pozdrowienia z Moxy Warsaw Praga!

Dziękuję bardzo, że podzieliłeś się z nami swoją opinią. Działamy od czterech miesięcy i to właśnie dzięki takim informacjom możemy stale poporawiać nasze usługi.

Jeśli chodzi o parking, to hotel współpracuje z kompleksem Koneser, który zapewnia łącznie 1000 miejsc parkingowych w 3-poziomowym garażu podziemnym, dostępnym przez 24 godziny na dobę. Wjazd do garażu znajduje się od ulicy Bałostockiej. Garaż ma bezpośrednie połączenie z hotelem.

Absolutnie rozumiem, że śniadanie jest ważnym elementem każdego poranka i przykro mi słyszeć, że kolejka do bufetu była długa. Zapewniam, że dołożymy wszelkich starań, aby w przyszłości zoptymalizować serwis śniadaniowy.

Chciałbym przeprosić raz jeszcze za wszelkie niedogodności. Bardzo doceniam Twoją opinię, ponieważ pomoże nam ona stać się lepszym w tym, co robimy.
Mam nadzieję, że Twój pobyt w Warszawie był przyjemny i mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.

Pozdrawiam serdecznie,

Jeroen Silkens
Dyrektor Operacyjny @ Moxy Warsaw Praga

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Przywitało nas nieporozumienie. Podobno z winy Booking.com - zamiast pokoju z 1 łóżkiem queen były dwa osobne łóżka. Na szczęście udało się je złączyć z hotel ugasił nasz wnerw dwoma (marnymi) drinkami i 2 buteleczkami prosseco. Podłoga w pokoju była mokra w jednym miejscu - chyba woda bo sikami nie śmierdziało. Luzik. Pokój bardzo fajny, także łazienka. Widok na (ładną) posesję - wolę to od widoku na brzydkie pobliskie ulice. Spoko. Śniadanie ok choć bez szału. Super lobby. Mega wygodne kanapy, fotele, szezlągi, etc. Zwierzaki mile widziane i obecne. Spoko. Obsługa gada w różnych językach. Spoko. Lokalizacja wybrana pod kątem koncertu na Narodowym - blisko piechotką. Ale przez takie obłożenie tego dnia dość drogo - 640 zł ze śniadaniem dla dwojga. Plus 60 zł garaż. Ogólnie fajne miejsce. Można polecać.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 811rafa_d
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dana_Gassowska, Social Media Manager, Moxy Warsaw PragaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Cieszymy się, że mimo słabego początku podobało się Wam u nas ;) drinki powitalne są standardem Moxy przy check-inie, a receptura została przygotowana specjalnie pod markę Moxy. Rozumiemy, że nie każdemu może odpowiadać ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2019

Pobyt w tym hotelu miał sens. Najprawdopodobniej wrócę tam jeszcze:

+ Powitalny drink
+ Wygodny, twardy materac
+ Działające piłkarzyki w lobby

- Karygodne jest łączenie baru oraz recepcji. Podczas rejestracji podchmielony Pan siedzący niedaleko dziwnie mi się przyglądał.
- Niejednoznaczne oznaczenia przycisków w windzie. Byłem wspólnie z przyjaciółmi z prowincji i nie wiedzieli w co kliknąć aby zjechać windą.
- Nazywanie pizzy 'flatbreadem' jest nieporozumieniem. Jednakże słowo pizza w tym przypadku też jest na wyrost bo ciasto to mrożonka (najprawdopodobniej iglotex), posmarowana smarowidłem.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pyzi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dana_Gassowska, Social Media Manager, Moxy Warsaw PragaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Cześć,

Pozdrowienia z Moxy Warsaw Praga!
Dziękujemy, że wybrałeś nasz hotel i zaufałeś naszej wizji. Dopiero niedawno otworzyliśmy nasze progi dla Gości i pracujemy zgodnie z wytycznymi i standardami Marriott International dla hoteli Moxy, co dotyczy też recepcji połączonej z barem oraz flatbreads. Chciałabym przeprosić Ciebie za wszystkie nieudogodnienia jakie ewentualnie mogłeś napotkać. Twoja opinia na pewno pomoże mi i całej drużynie Moxy osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robimy. Oznaczenia zostały już poprawione i na pewno nie będziesz miał problemu przy następnej wizycie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 maja 2019

Hotel zlokalizowany jest w Centrum Koneser, co niewątpliwie jest jego atutem. Praga i wszystkie jej atrakcje w zasięgu spacerów, a i na drugą stronę Wisły nie jest tak daleko. Od samego wejścia do lobby jesteś zaskoczony ale i pewien, że to nietuzinkowy hotel. Wystrój lobby i recepcji łączonej z barem aż krzyczy, że to będzie udany pobyt. Pozornie eklektyczna przestrzeń jest wręcz idealna na drinka, spotkania ze znajomymi, rozmowy przy grach (również planszowych), które znajdziesz w całym lobby. Pierwszy kontakt z personelem tylko potwierdza, że w tym miejscu będziesz się czuł dobrze i bawił świetnie. Młodzi, otwarci i pomocni ludzie chętnie wytłumaczą, pomogą i doradzą. Bez focha, bez zadęcia, jak starzy znajomi. Nic nie jest problemem! Pokój i łazienka choć niewielkie są przytulne, czyste i dobrze wyposażone. Doskonałe miejsce dla biznesu, turystów, jak również dla rodzin z dziećmi – pytajcie o family room. Miejsce dla każdego z otwartym umysłem i młodą duszą. Polecam i wrócę z pewnością.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, BlueFishka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dana_Gassowska, Social Media Manager, Moxy Warsaw PragaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Cześć! Bardzo się cieszymy, że podoba Ci się nasz vibe ! :D dziękujemy za miłe słowa <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel usytuowany w niedalekiej odległości od sytacji metra ( drugą nitka ). Wysoko rozpoznawany status w programie lojalnościowym (Titanium )Wystrój fajny , miła obsługa .Minus brak czajnika w pokoju oraz sąsiedni budynek wewnątrz całą noc oświetlony ( trzeba zasunąć zasłony ) .Dobra herbata marki Althaus.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, lexspecjalis
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dana_Gassowska, Social Media Manager, Moxy Warsaw PragaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Cześć,

Pozdrowienia z Moxy Warsaw Praga!
Dziękujemy, że wybrałeś nasz hotel i zaufałeś naszej wizji. Dopiero niedawno otworzyliśmy nasze progi dla Gości i pracujemy zgodnie z wytycznymi i standardami Marriott International dla hoteli Moxy, co dotyczy też braku czajników w pokojach. Twoja opinia na pewno pomoże mi i całej drużynie Moxy osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robimy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji