Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Organizacja”
Ferment Praski — recenzja

Ferment Praski
Nr 649 wśród 3 682 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 6 USD - 15 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Potrzebna lepsza organizacja kelnerek, czekaliśmy na menu ok. 15min po prośbie o kartę w końcu je dostaliśmy... i nie tylko nasz stolik był w takiej sytuacji, nie wspominając o posprzątaniu stolików po poprzednich klientach

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, jakubzasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Przemysław P, Właściciel, Ferment PraskiOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Witam,

Z góry przepraszamy za zaistniałą sytuację, ale niestety Plac Konesera ma to do siebie, że w przypadku zorganizowanych wydarzeń ruch w restauracji jest bardzo duży, zwłaszcza w weekendy. Jak pewnie Pan zauważył, nie wynikało to z naszej opieszałości, ale faktu, że w krótkim momencie zapełnia nam się cały lokal i ogródek i wtedy przy najlepszej organizacji pracy takie sytuacje mogą mieć miejsce.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (22)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 22 recenzji

Zrecenzowano 27 lipca 2019

Lato, nie chce się gotować. Rozwiązanie - odwiedzenie jednej z restauracji.
Do Fermentu Praskiego dostaniecie się bez problemu. Można skorzystać ze stolików na zewnątrz i wewnątrz.
Lokal ma łazienkę dla wózkowiczów!!! Co nie jest normą w nowych restauracjach. Ukłony dla menadżerki/menadżera!!!!!
Obsługa sympatyczna, sprawna.
Jedzenie smaczne. Fajna opcja niedzielnego brunchu.Panowie jednogłośnie stwierdzili, że był smaczny!!!
POLECAMY.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, woz91
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Przemysław P, Właściciel, Ferment PraskiOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Niedzielny brunch w tle koncert jazzowy na Placu Konesera a na talerzach pięknie podane dania: mięsożercy zachwycili się polikami, moje placuszki kukurydziane z guacamole rzuciły mnie na kolana a deserowa doniczka dopełniła rozkoszy. Warto odwiedzić ponownie .

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Beata J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Przemysław P, Właściciel, Ferment PraskiOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za opinię :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Podczas niedzielnego spaceru postanowiliśmy zajrzeć do „Praskiego Fermentu”. Dwie minuty po zajęciu stolika otrzymaliśmy karty. Karta jest prosta, ale każdy znajdzie cis dla siebie.
Restauracja podawała w tym czasie pyszny sezonowy chłodnik, dania lunchowe były pyszne, podobnie jak sorbet na deser.
Bardzo miła obsługa kelnerska, a manager restauracji ciagle dogląda co się dzieje.
Serwują dobre piwa kraftowe.
Polecam

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Osiedle_Swoboda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Przemysław P, Właściciel, Ferment PraskiOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 czerwca 2019

Niedzielny brunch dla doroslych bardzo smaczny, ciekawe połączenia smakowe, zdecydowanie warto się wybrać. Sekcja dla dzieci to jakieś niezrozumienie tematu - poszłam z 2-latkiem i danie polędwiczki z kurczaka wyglądały tak: frytki z ogromną ilością soli, kurczak w panierce i grillowane warzywa z bardzo dużą ilością pieprzu. Jedzenie bardzo mocno doprawione, nawet zbyt ostre dla osoby dorosłej. Oczywiście dziecko nie ma jeść posiłków pozbawionych smaku ale jeżeli wypluwa i mówi że jest bardzo ostre to może też jest lekka przesada jeżeli danie dedykowane jest tylko dzieciom.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, KatarzynaZ155
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Przemysław P, Właściciel, Ferment PraskiOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019

Witam

Do tej pory nie spotkaliśmy się z taką opinią, ale faktycznie to danie jest kierowane raczej do starszych dzieci. Dla maluchów polecamy z naszego menu dziecięcego kopytka naszej własnej roboty. Myślę, że na pewno Pani 2-latek nie byłby zawiedziony :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ferment Praski — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Ferment Praski? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem