Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsze sushi w mieście”
OTO!SUSHI — recenzja

OTO!SUSHI
Zamów online
Nr 113 wśród 3 566 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Japońska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Obiad, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Okolica: Śródmieście Północne
Opis: Kameralna restauracja w sercu Warszawy. To wyjątkowe miejsce kusi doskonałą kuchnią, miłą obsługą i niepowtarzalną atmosferą. Zapraszamy na tradycyjne sushi i specjały kuchni fusion.
Zrecenzowano 24 kwietnia 2019

Moja ukochana suszarnia w Wawce, przepysznie, przemiło, w samym centrum. Zawsze uśmiechnięta obsługa, rozsądne ceny + można zamówić z dowozem w obrębie miasta.

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Patrycja W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OTO_MANAGEMENT, Alicja Zubel - Brand Manager, OTO!SUSHIOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2019

Pani Patrycjo!

Dziękujemy za wizytę i przemiły komentarz po niej.
Właśnie wprowadziliśmy do naszej oferty menu szparagowe.
Zachęcamy do spróbowania tych wyjątkowych kompozycji smakowych!:)

Pozdrawiam serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (206)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 206 recenzji

Zrecenzowano 20 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Cóż więcej mogę dodać,zapach,smak,świeżość...nic dodać nic ująć.Pyszniejszego sushi dawno nie jadłam.Polecam bardzo!

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, hexa_ola
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OTO_MANAGEMENT, Alicja Zubel - Brand Manager , OTO!SUSHIOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

Dziękujemy za wizytę i tak liczne miłe słowa po niej.
To fantastyczne uczucie kiedy goście doceniają naszą pracę :)
Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 kwietnia 2019

Lubię jak wchodzę do restauracji, a tam pachnie :) TU PACHNIE ŚWIEŻOŚCIĄ! Mięsko rybie jakby przed chwilą złowione. Brawo Wy

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 787KaRed
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OTO_MANAGEMENT, Alicja Zubel - Brand Manager, OTO!SUSHIOdpowiedź udzielona 2 kwietnia 2019

Dziękujemy za wizytę w naszej restauracji oraz przemiły komentarz po niej.
W marcu wprowadziliśmy cykl pod nazwą FISH OF THE DAY.
Przynajmniej raz w tygodniu, będzie można spróbować ryb z różnych zakątków świata.
Naszych gości czeka dużo nowych i niepowtarzalnych smaków.
Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Z usług restauracji korzystamy w niemalże każdy piątek. Przywozimy tu gości, zamawiamy catering i od wielu lat nie zdarzyło się aby ktokolwiek uznał, że kuchnia ta nie jest wyśmienita. Miejsce to, to nie tylko shusi, ale bogaty przekrój dań dla każdego... nawet kobiet w ciąży. Przepyszna i obfita zupa szefa, sake teriaki czy ebi ten maki - najlepsze w kraju. Zawsze miła obsługa, a w okresie letnim ogródek na Nowym Świecie i niezwykłe tradycyjne lody. Dostawa do domu pochłania sporo czasu, więc proszę wziąć pod uwagę fakt, że w weekendowy wieczór rzesza Warszawiaków pragnie spałaszować na kolację przysmaki z tej kuchni.

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, Ania O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OTO_MANAGEMENT, Alicja Zubel - Brand Manager, OTO!SUSHIOdpowiedź udzielona 6 marca 2019

Pani Aniu,

dziękujemy za te słowa! Jest nam niezmiernie miło. Dokładamy wszelkich starań aby w naszej bogatej ofercie każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Takie słowa motywują nas jeszcze bardziej. Zapraszamy jak najczęściej!

Pozdrawiam serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Właściwie sushi jest po prostu ok... Nic szczegolnego. Za to atmosfera i obsluga przemiła. Miło jakby zainwestować więcej w produkty :)

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, 793adriannas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OTO_MANAGEMENT, Alicja Zubel - Brand Manager, OTO!SUSHIOdpowiedź udzielona 6 marca 2019

Dzień dobry!
Dziękujemy za wizytę w naszej restauracji. Cieszymy się, że starania naszych kelnerek zostały wynagrodzone tak ciepłymi słowami. Jakość i świeżość naszych produktów jest dla nas najważniejsza. Chcąc wyjaśnić sytuację,
proszę o sprecyzowanie zdania: "Miło jakby zainwestować więcej w produkty :)".

Pozdrawiam serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

OTO!SUSHI — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w OTO!SUSHI? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem