Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 514)
Filtruj recenzje
1 515 wyniki
Oceny podróżnych
486
681
251
66
31
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
486
681
251
66
31
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 1 515 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Hotel spełnia standardy hotelu tej klasy. Natomiast mimo zarezerwowania przeze mnie 3 pokoi, dostępne były tylko 2 i nie udało się uzyskać trzeciego. Sprawa została wyjaśniona, ale dopiero po fakcie, obsługa hotelu nie chciała wyjaśnić problemu. Poinformowała o braku trzeciego pokoju i braku dostępności pokoi i skończyła temat. Błąd leżał po stronie systemu sieci Accor Hotels i w wyniku tego błędu podczas wyjazdu brakowało jednego pokoju...

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, magdalenabrzeska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin K, Manager, Ibis Budget Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Szanowna Pani Magdalenabrzeska,

Dziękuję bardzo za podzielenie się komentarzem o hotelu Ibis Budget Warszawa Centrum.
Jest nam niezmiernie miło, że doceniła Pani standard panujący w obiekcie, pomimo nieporozumienia w kwestii dokonanej rezerwacji. Mam nadzieję, że wyjaśnienia przesłane przez kierownika recepcji były wystarczające a zaoferowana forma przeprosin za niedogodności spełniła oczekiwania.
Niemniej jednak raz jeszcze przepraszamy za zaistniałe niedogodności.

Z pozdrowieniami,
Anna Jeziorowska
Ibis Budget Warszawa Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Warszawa to dla nas Ibis Budget. Wiemy co mozemy oczekiwać i to akceptujemy. Ibis jak to Ibis..my lubimy i nam pasuję. Atuty to lokalizacja, blisko stadionu, bliko bulwarów nadwiślańskich o 20 minut do centrum spacerem.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, ArtureQ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin K, Manager, Ibis Budget Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Szanowny ArtureQ,

W imieniu całego zespołu dziękuję za opinię pozostawioną po pobycie w ibis Budget Warszawa Centrum.
Jest nam niezmiernie miło, że kolejny pobyt w naszym obiekcie spełnił Pana oczekiwania.
Mam nadzieję, że przy okazji kolejnych pobytów w Warszawie będziemy mieli szansę gościć Państwa w naszym obiekcie ponownie.

Zapraszamy serdecznie,
Anna Jeziorowska
ibis Budget Warszawa Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin K, Manager, Ibis Budget Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Generalnie OK. Hotel w bardzo dobrej lokalizacji. Pokój więcej niż mały. Dwie osoby z większym bagażem będą miały spore problemy. Jest to jednak standard niskobudżetowy i nie powinniśmy przy tak niskiej (jak na Warszawę) cenie, oczekiwać cudów. Czysto, cicho i...klimatyzacja :)... ale brak mydła mnie zdziwił.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, amalejka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin K, Manager, Ibis Budget Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Szanowna Amalejka,

Dziękuję za czas poświęcony na dokonanie oceny pobytu w hotelu Ibis Budget Warszawa Centrum.
Cieszę się, że w Pani opinii zasługujemy na wysoką ocenę świadczonych usług oraz za docenienie czystości, okalizacji i sprawnie działającej klimatyzacji. Przepraszam jednocześnie za niedogodność związaną z brakiem mydła - zapewniam, że przekazałam Pani uwagę do kierownika działu celem zwiększenia kontroli nad przekazywanymi do sprzedaży pokojami.

Mam nadzieję, że wkrótce odwiedzi nas Pani ponownie, abysmy mieli szansę zaprezentowania usług na jak najwyższym poziomie.

Pozdrawiam,
Anna Jeziorowska
Ibis Budget Warszawa Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Super lokalizacja, dobra cena. Najbardziej nam się podobała świecąca słuchawka prysznicowa :D Światełka w pokoju dodają uroku i sprawiaja że jest jeszcze przytulniej. Proponuje jednak popodklejać te światełka bo ktoś poobrywał i niechlujnie wisiały w niektórych miejscach. Ogólne wrażenie bardzo dobre !;)

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, kwakula72
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin K, Kierownik, Ibis Budget Warszawa CentrumOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Szanowna kwakula72,
Dziękuję za czas poświęcony na napisanie opinii o pobytcie w hotelu Ibis Budget Warszawa Centrum.
Bardzo sie cieszę, że pobyt w naszym hotelu był udany, a lokalizacja hotelu oraz oferta cenowa zoastły szczególnie wyróżnione.
Mam nadzieję, że wkrótce odwiedzi nas Pani ponownie.
Pozdrawiam,
Ilona Mitrowska
Ibis Budget Warszawa Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji