Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (26)
Filtruj recenzje
26 wyniki
Oceny podróżnych
17
4
3
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
17
4
3
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 26 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Hotel zaskoczył mnie nie tylko przemyślanym wykończeniem i estetyką, spójną w całym hotelu, ale również wysoką jakością materiałów, urządzeń i sprzętów. Jednak moją sympatię zdobył za ekologiczne rozwiązania i zachęcanie swoich gości do ekologii. Po raz pierwszy mogłam wybrać sobie rodzaj ulubionej poduszki, tak aby mi się dobrze spało. Super ! Śniadania różnorodne, śwież i dobrej jakości produkty, z możliwością zachowania diety bez laktozy czy glutenu. Słabym punktem było espresso.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Renata Anna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DamianJaszczak, Front Office Manager, Vienna House Mokotow WarsawOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za pobyt we Vienna House Mokotow Warsaw oraz za znalezienie czasu na podzielenie się opinią na temat naszego hotelu, oraz świadczonych przez nas usług.

Cieszymy się, że hotel, jak i czystość zostały przez Panią tak wysoko ocenione. Dumni jesteśmy również z oceny naszej obsługi oraz gastronomii.

Szanowna Pani Renato, jeszcze raz dziękujemy za tak wspaniałą opinię i zapraszamy do kolejnych odwiedzin.

Pozdrawiam
Damian Jaszczak

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ogólnie czysto i poprawnie, żadnych rewelacji, duży minus za kompletnie pogubioną obsługę hotelu( w ilości jedna osoba do wszystkiego) oraz kolejny minus za śniadania - nieświeże produkty, praktycznie bez możliwości jakiegokolwiek wyboru. Nic specjalnego, nie wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Halszka J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DamianJaszczak, Front Office Manager, Vienna House Mokotow WarsawOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Dzień dobry,

dziekujemy za pobyt z nami oraz pozostawienie recenzji.

Najwyższa jakość obsługi Gości jest dla nas najwyższym priorytetem, dlatego przykro nam, że nie spełniliśmy oczekiwań w zakresie obsługi.

Mam nadzieję, że pomimo ostatniego przykrego doświadczenia - będziemy mieć możliwość gościć Państwa ponownie w Vienna House Mokotow Warsaw
.
Dołożymy wszelkich starań, aby przy kolejnym pobycie wynagrodzić Panu niedogodności z ostatniej wizyty.

Z poważaniem,

Damian Jaszczak

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Przepiękne miejsce. Zero minusów. Jestem totalnie zauroczona. Przepadałam ;) sympatyczna obsługa, gustowne wnętrza. Jesli bede nocować w Warszawie, to na pewno wybiorę Vienna house Mokotów. Po tym hotelu juz kazdy kolejny był średni ;)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, gosiakomisarz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DamianJaszczak, Front Office Manager, Vienna House Mokotow WarsawOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Droga Pani Małgorzato,

Bardzo dziękujemy za pobyt za nami oraz za wspaniałą recenzję naszego hotelu. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona i doceniła nasz industrialny ale równocześnie nowoczesny hotel.

Oczywiście mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Panią ponownie.

Pozdrawiamy serdecznie,

Damian Jaszczak

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Nowy obiekt w dobrej lokalizacji, łatwy dojazd do lotniska. Mały confuse podczas check in, front desk przypomina bar ale to mały szczegół. Pokój jest OK, czysty, niewielki, kompaktowy ale brak pokojowego mini baru ( pokój Standard ). Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna.
Na wyjazd biznesowy - Polecam

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, MagdalenaGreg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DamianJaszczak, Kierownik recepcji, Vienna House Mokotow WarsawOdpowiedź udzielona 29 maja 2019

Szanowna Pani Magdaleno,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu podczas Pani ostatniej wizyty w Warszawie. Dziękujemy również za wysoką ocenę i miłe słowa na temat obsługi. Jeżeli chodzi o minibar, to są one wyposażeniem każdego pokoju. Z przyjemnością wskaże dokładne miejsce, przy Pani następnym pobycie.

Oczywiście zapraszamy ponownie do Hotelu Vienna House Mokotow Warsaw.

Pozdrawiam
Damian Jaszczak

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel pachnący nowością. Przemiły personel, który obdarował nasze dzieciaki bańkami mydlanymi i jo-jo. W pokoju czysto i schludnie. Bardzo nam się podoba :D. Śniadanie ocenimy jutro, ale nie zakładam, aby miałby być powód do narzekania.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Jakub S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DamianJaszczak, Kierownik recepcji, Vienna House Mokotow WarsawOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2019

Szanowny Panie Jakubie,

Bardzo dziękujemy za pobyt we Vienna House Mokotow Warsaw oraz za znalezienie czasu na podzielenie się opinią na temat naszego hotelu, oraz świadczonych przez nas usług.

Cieszymy się, że hotel, jak i czystość zostały przez Pana tak wysoko ocenione. Dumni jesteśmy również z oceny naszej obsługi oraz gastronomii.

Drogi Panie Jakubie, jeszcze raz dziękujemy za tak wspaniałą opinię i zapraszamy do kolejnych odwiedzin.

Pozdrawiam
Damian Jaszczak

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji