Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 11:00 - 21:30
Wyróżnione recenzje
Polecam!

Bardzo fajne miejsce i dobry pomysł na jesienny wieczór ze znajomymi. Dzięki Wam już wiem w jakiej... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano dzisiaj
Walczuk_
Serdecznie polecam!

Miejsce bardzo ciekawe. Zarówno przewodnik jak i barman byli profesjonalni. Podczas degustacji... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano dzisiaj
justynaaa_2205
,
Kraków, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (163)
  
Recenzje (163)
Filtruj recenzje
163 wyniki
Oceny podróżnych
119
32
7
3
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
119
32
7
3
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
31 z 36 wśród 163 recenzji
Zrecenzowano: 12 września 2019

Bardzo ciekawe miejsce dla turystow. Ciekawostki na tematy roznych trunkow. Barman doskonaly. Wszyscy goscie byli zadowoleni.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof_PVM, General Manager, Muzeum Polskiej WódkiOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2019

Długo szukałem doskonałego miejsca, żeby po ciężkich negocjacjach, gdzieś zabrać partnerów biznesowych. Miejsca, które jest polskie, ciekawe i wesołe! Polecam wszystkim! Oprócz zwiedzania muzeum i degustacji można tu także zakupić gadgety i wyborowej alkohole klasy prestiż w sklepie Alembik. Nowa perełka Warszawy

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Mata911
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof_PVM, General Manager, Muzeum Polskiej WódkiOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Mata911 dziękujemy za rekomendację

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsze miejsce na świecie, historia i część Polski która zna cały świat. Barmani super z autorskimi drinkamki! Pani Emilia przesuper interesująca kobieta wprowadza w tajniki tworzenia tych pyszności. Wciągnie w rozmowę! Eliksiry młodości! Pycha!

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Aleksandra F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof_PVM, Dyrektor generalny, Muzeum Polskiej WódkiOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Aleksandra F dziękujemy! W imieniu barybi Emilii przesyłam podziękowania

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Jak się okazuje można zrobić ciekawe miejsce na temat narodowego trunku. Dlatego jeśli chcecie go pić kulturalnie, jest to miejsce, które w tym pomoże.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, Piotr D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof_PVM, Dyrektor generalny, Muzeum Polskiej WódkiOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Dekac dziękujemy za miłe słowa !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Jeśli lubicie postindustrialne klimaty to miejsce jest dla Was. A jeśli lubicie też pokosztować napoju, w piciu którego o palmę pierwszeństwa bije się kilka narodów, to też polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, Remfix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof_PVM, Dyrektor generalny, Muzeum Polskiej WódkiOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Dziękujemy i cieszymy się że sprawiliśmy przyjemność!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji