Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 11:00 - 20:30
Wyróżnione recenzje
Polecam!

Bardzo fajne miejsce i dobry pomysł na jesienny wieczór ze znajomymi. Dzięki Wam już wiem w jakiej... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano wczoraj
Walczuk_
Serdecznie polecam!

Miejsce bardzo ciekawe. Zarówno przewodnik jak i barman byli profesjonalni. Podczas degustacji... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano wczoraj
justynaaa_2205
,
Kraków, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (163)
  
Recenzje (163)
Filtruj recenzje
163 wyniki
Oceny podróżnych
119
32
7
3
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
119
32
7
3
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
35 z 40 wśród 163 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Jeśli lubicie postindustrialne klimaty to miejsce jest dla Was. A jeśli lubicie też pokosztować napoju, w piciu którego o palmę pierwszeństwa bije się kilka narodów, to też polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, Remfix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof_PVM, Dyrektor generalny, Muzeum Polskiej WódkiOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Dziękujemy i cieszymy się że sprawiliśmy przyjemność!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ciekawe miejsce na wycieczkę ze znajomymi. Byłem trzy razy z różnymi znajomymi i wszyscy byli zadowoleni.
Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Hubert S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof_PVM, General Manager, Muzeum Polskiej WódkiOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Hubercie cieszymy się, że stałeś się naszym ambasadorem ! Zapraszamy ponownie i wkrótce na na nasze nowe szkolenia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Ekspozycja bardzo interesująca i innowacyjna, wiedza przewodnika ogromna i przekazana w interesujący sposób. Miejsce doskonale przygotowane, nowoczesne, ale z duszą.Tak naprawdę wizyta w tym muzeum to swoista podróż w czasie, w której towarzyszy nam Polska Wódka. Polecam z całego serca! Jedno z najlepszych muzeów w Warszawie :).

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Natka_1994
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof_PVM, General Manager, Muzeum Polskiej WódkiOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Natka ! Cieszymy się ogromnie! Dziękujemy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Miejsce, warte polecenia. Duzo informacji o historii Polskiej wodki, interaktywne zwiedzanie, piekny budynek. Dodatkowym atutem na koncu jest degustacja:) Muzeum sie miejsci w Centrum Koneser, w ktorym sa duzo roznych wydarzen w ciagu weekendu oraz miejsc na obiad. Wiec mozna spokojnie tu spedzic kilka dobrych godzin.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Gch22
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof_PVM, General Manager, Muzeum Polskiej WódkiOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Dziękujemy za wizytę i opinię. Zapraszamy ponownie na warsztaty :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Bardzo ciekawe miejsce, które w interesujący sposób pokazuje zarówno historię wódki w Polsce, jak i proces jej produkcji. Chociaż najciekawszym momentem pozostaje i tak degustacja trunku ;) cały budynek, a w szczególności sala kinowa, robi niesamowite wrażenie. Zdecydowanie warto odwiedzić, polecam wszystkim, nie tylko smakoszom :)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Natalia M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof_PVM, Dyrektor generalny, Muzeum Polskiej WódkiOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Natalia dziękujemy za wizytę :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji