Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“POLECAM”
Prime Cut — recenzja

Prime Cut
Zarezerwuj stolik
2
pon., 21.10
20:00
Nr 3 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 5 USD - 26 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 2 września 2019

Rewelacyjne miejsce, które odwiedzam codziennie. Wspaniałe jedzenie, profesjonalna obsługa, piękny wystrój i niesamowita atmosfera sprawiają, że wybieram Prime Cut zarówno jako miejsce spotkań biznesowych jak i towarzyskich. Polecam każdemu wymagającemu i poszukującego nowych doznań miłośnikowi dobrej kuchni i ekskluzywnych miejsc.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, JagodaMich
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękujemy za tak świetną rekomendację :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (464)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

30 z 34 wśród 466 recenzji

Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jedno z najfajniejszych miejsc jakie poznalismy w Polsce, podane steki pierwsza klasa, bardzo mila obsluga. Jeszcze raz dziekujemy, i do zobaczenia niedlugo.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, 962sebp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Drogi Gościu to my dziękujemy i to bardzo :) Staramy się jak najlepiej potrafimy żeby każdy nasz Gość wyszedł od nas usatysfakcjonowany a takie dobre opinie tylko nas mobilizują do dalszej pracy. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019

31 czy 32 stopnie w cieniu koło 14stej to nie najlepszy pomysł na jedzenie mięska.
Niemniej zaryzykowaliśmy.
I wrócimy bo warto.
wędzony pstrąg na blinkach (dorosłe to bliny a te był małe i w sam raz) pychota.
potem : pularda, stek i policzki wołowe, wszyscy ze swoich dań byliśmy bardzo zadowoleni.
na deser dostałam semifreddo, bardzo bardzo.
Nie wiem, bo nie jestem rzeźnikiem, czy mają dobry "cut" ale Prime to jak najbardziej.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Global550363
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Zapewniamy że mamy perfekcyjny "cut" :))))
Uprzejmie dziękujemy za wystawienie opinii i mamy nadzieję do szybkiego zobaczenia. Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjne Miejsce, jedzenie jest przepyszne, przemiła obsługa. Napewno wrócimy !!! Gorąco Polecam !!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Traveler757482
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Niezmiernie nam miło otrzymywać od naszych Gości tak miłe opinie które pomagają całemu zespołowi pracować jeszcze ciężej żeby zadowolić najbardziej wymagających. Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Byłam pierwszy raz i naprawdę jestem oczarowana tym miejscem. Obsługa na najwyższym poziomie, przepiękne wnętrze, przytulna atmosfera i co najważniejsze jedzenie pierwsza klasa. Steki - mistrzowskie !!! Na pewno wrócę !

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Marzena B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Pani Marzeno bardzo dziękujemy i mamy nadzieję że już wkrótce znowu nas Pani odwiedzi. Pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Prime Cut — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Prime Cut? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem