Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“prime.”
Prime Cut — recenzja

Prime Cut
Zarezerwuj stolik
2
niedz., 20.10
20:00
Nr 3 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 5 USD - 26 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 1 września 2019

31 czy 32 stopnie w cieniu koło 14stej to nie najlepszy pomysł na jedzenie mięska.
Niemniej zaryzykowaliśmy.
I wrócimy bo warto.
wędzony pstrąg na blinkach (dorosłe to bliny a te był małe i w sam raz) pychota.
potem : pularda, stek i policzki wołowe, wszyscy ze swoich dań byliśmy bardzo zadowoleni.
na deser dostałam semifreddo, bardzo bardzo.
Nie wiem, bo nie jestem rzeźnikiem, czy mają dobry "cut" ale Prime to jak najbardziej.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Global550363
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Zapewniamy że mamy perfekcyjny "cut" :))))
Uprzejmie dziękujemy za wystawienie opinii i mamy nadzieję do szybkiego zobaczenia. Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (462)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

31 z 35 wśród 463 recenzji

Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjne Miejsce, jedzenie jest przepyszne, przemiła obsługa. Napewno wrócimy !!! Gorąco Polecam !!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Traveler757482
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Niezmiernie nam miło otrzymywać od naszych Gości tak miłe opinie które pomagają całemu zespołowi pracować jeszcze ciężej żeby zadowolić najbardziej wymagających. Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Byłam pierwszy raz i naprawdę jestem oczarowana tym miejscem. Obsługa na najwyższym poziomie, przepiękne wnętrze, przytulna atmosfera i co najważniejsze jedzenie pierwsza klasa. Steki - mistrzowskie !!! Na pewno wrócę !

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Marzena B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Pani Marzeno bardzo dziękujemy i mamy nadzieję że już wkrótce znowu nas Pani odwiedzi. Pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne miejsce, super lokalizacja, jedzenie palce lizać! bardzo miła i pomocna obsługa. Szczerze polecam to miejsce!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Katarzyna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Piękny lokal ,personel uroczy, a dania wyśmienite. Stek rozpływa się w ustach ,coś cudownego. Będziemy tu wpadać!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Adam S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię i prosimy wpadać częściej. Mamy do zaoferowania znacznie więcej :) Zapraszamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Prime Cut — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Prime Cut? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem