Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“POLECAM”
Prime Cut — recenzja

Prime Cut
Zarezerwuj stolik
2
pon., 21.10
20:00
Nr 3 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 5 USD - 26 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjne Miejsce, jedzenie jest przepyszne, przemiła obsługa. Napewno wrócimy !!! Gorąco Polecam !!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Traveler757482
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Niezmiernie nam miło otrzymywać od naszych Gości tak miłe opinie które pomagają całemu zespołowi pracować jeszcze ciężej żeby zadowolić najbardziej wymagających. Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (462)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

33 z 37 wśród 464 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Byłam pierwszy raz i naprawdę jestem oczarowana tym miejscem. Obsługa na najwyższym poziomie, przepiękne wnętrze, przytulna atmosfera i co najważniejsze jedzenie pierwsza klasa. Steki - mistrzowskie !!! Na pewno wrócę !

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Marzena B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Pani Marzeno bardzo dziękujemy i mamy nadzieję że już wkrótce znowu nas Pani odwiedzi. Pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne miejsce, super lokalizacja, jedzenie palce lizać! bardzo miła i pomocna obsługa. Szczerze polecam to miejsce!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Katarzyna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Piękny lokal ,personel uroczy, a dania wyśmienite. Stek rozpływa się w ustach ,coś cudownego. Będziemy tu wpadać!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Adam S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię i prosimy wpadać częściej. Mamy do zaoferowania znacznie więcej :) Zapraszamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Piekny lokal ,personel uroczy a dania wysmienite. Stek rozplywa sie w ustach ,cos cudownego. Bedziemy tu wpadac

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Kierownik, Prime CutOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Niezmiernie nam miło czytać tak dobre opinie. Zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Prime Cut — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Prime Cut? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem