Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Talerz pełen smaków”
Prime Cut — recenzja

Prime Cut
Zarezerwuj stolik
2
pon., 21.10
20:00
Nr 3 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 5 USD - 26 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Zamówiliśmy kilka przystawek i steki na główne dania, każde z dań było dokładnie takie jak być powinno. Najbardziej smakował nam tatar. Podsumowując świetne miejsce w dobre lokalizacji. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Martiiii77i
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, General Manager, Prime CutOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Dziękujemy za recenzje i cieszymy się że wszystko smakowało!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (462)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

38 z 42 wśród 464 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Burger, który zamówiłem był dokładnie taki jak lubię. Nie brakowało mu zupełnie niczego. Duży plus za możliwość wyboru stopnia wystawienia mięsa. Inny razem na pewno spróbuję steka.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Pawellkot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Dyrektor generalny, Prime CutOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dziękujemy za przemiłą opinię i zapraszamy po więcej pyszności.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019

Steki są wypieczone dosłownie w punkt. Tatar doprawiony idealnie - nie trzeba samemu już nic dodawać. Byłem tu kilka razy i zawsze było na prawdę smacznie. W taki oto sposób zostałem stałym klientem.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Goreckii
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Dyrektor generalny, Prime CutOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy za słowa uznania i przemiłą recenzję.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

*Prime cut to piękna, nowoczesna restauracja w samym centum Warszawy,
*Dania doprecyzowane, dobrze doprawione, pięknie podane - próbowaliśmy chyba już większość pozycji z menu to co najbardziej zapadło nam w pamięć to steki jakich nigdzie do tej pory nie jedliśmy, zawsze dobrze wypieczone, świeże i soczyste,
*To co wyróżnia tę restaurację to profesjonalna obsługa, dobrze znająca kartę dań, bardzo dobry wybór win i przepyszne jedzenie.

Serdecznie polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, p_nika
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Dyrektor generalny, Prime CutOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy po więcej pyszności.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ocena 4+ dania smakowite zwłaszcza makaron z krewetkami,reszta poprawna.
Minus za siłownie na gorze-moze nie jestem cool i funky ale jednak przy takim lokalu wyglada to średnio.
Lokal dobry na spotkania służbowe,grupowe....

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, onawawa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Dyrektor generalny, Prime CutOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Dziękujemy za wizytę i recenzję.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Prime Cut — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Prime Cut? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem