Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Talerz pełen smaków”
Prime Cut — recenzja

Prime Cut
Reserve a table
2
pon., 1.03
20:00
LUB
Get food delivered
Nr 40 wśród 3 544 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 5 USD - 26 USD
Okolica: Śródmieście Północne
Informacje o restauracji
Okolica: Śródmieście Północne
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Zamówiliśmy kilka przystawek i steki na główne dania, każde z dań było dokładnie takie jak być powinno. Najbardziej smakował nam tatar. Podsumowując świetne miejsce w dobre lokalizacji. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Martiiii77i
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, General Manager, Prime CutOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Dziękujemy za recenzje i cieszymy się że wszystko smakowało!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (685)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

160 z 164 wśród 685 recenzji

Zrecenzowano 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

*Prime cut to piękna, nowoczesna restauracja w samym centum Warszawy,
*Dania doprecyzowane, dobrze doprawione, pięknie podane - próbowaliśmy chyba już większość pozycji z menu to co najbardziej zapadło nam w pamięć to steki jakich nigdzie do tej pory nie jedliśmy, zawsze dobrze wypieczone, świeże i soczyste,
*To co wyróżnia tę restaurację to profesjonalna obsługa, dobrze znająca kartę dań, bardzo dobry wybór win i przepyszne jedzenie.

Serdecznie polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, p_nika
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Dyrektor generalny, Prime CutOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy po więcej pyszności.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ocena 4+ dania smakowite zwłaszcza makaron z krewetkami,reszta poprawna.
Minus za siłownie na gorze-moze nie jestem cool i funky ale jednak przy takim lokalu wyglada to średnio.
Lokal dobry na spotkania służbowe,grupowe....

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, onawawa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Dyrektor generalny, Prime CutOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Dziękujemy za wizytę i recenzję.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2019

Od wejścia czułem już zainteresowanie kelnerów swoją osobą - to się zdarza coraz rzadziej niestety.. Pierogi z mięsem przepyszne a stek chyba najlepszy jaki dotąd jadłem... z czystym sumieniem polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Mareczek365
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, General Manager, Prime CutOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię i wizytę. Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

Przemiłe miejsce, steki doskonale, obsługa na najwyższym poziomie, niezły wybór win. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Zdecydowanie będę polecać.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 266katarzyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichalPrimeCut, Dyrektor generalny, Prime CutOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Cieszymy się że wszystko smakowało, dziękujemy za wizytę i recenzję!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Prime Cut — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Prime Cut? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem