Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wszystko w punkt :-)”
White One — recenzja

White One
Nr 263 wśród 3 683 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 6 USD - 18 USD
Opis: Restauracja WHITE ONE z autorską kuchnią Pawła Chomentowskiego. Ciekawostką i wyróżnikiem restauracji jest wprowadzenie Białej Karty. Oprócz menu a la carte proponujemy element zaskoczenia nieograniczony przez ramy, schematy i oczekiwania.
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja WHITE ONE z autorską kuchnią Pawła Chomentowskiego. Ciekawostką i wyróżnikiem restauracji jest wprowadzenie Białej Karty. Oprócz menu a la carte proponujemy element zaskoczenia nieograniczony przez ramy, schematy i oczekiwania.
Zrecenzowano 9 września 2019

Wymarzone miejsce na wieczór z Mężem z okazji rocznicy ślubu ... pysznie, elegancko i z profesjonalnym wsparciem kelnera ...
Różnorodna oferta win (w tym polskie, słoweńskie czy izraelskie), przepyszne amuse bouche („poczekajka”): ciepłe pieczywo, 3 rodzaje masła i hummus, pięknie podane i doprawione dania główne (sandacz, okoń morski z dodatkami).
Na deser i kawę nie wystarczyło miejsca, ale na pewno wrócimy :-)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, AnnaL6726
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteOneRestauracja, Właściciel, White OneOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Dzień dobry, bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że wybraliście Państwo naszą restaurację na tak ważną uroczystość. :) Cieszymy się również, że wizyta przebiegła pomyślnie! Zapraszamy jak najczęściej! Pozdrawiamy serdecznie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (35)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 35 recenzji

Zrecenzowano 2 sierpnia 2019

Bardzo udane przedsięwzięcie gastronomiczne w Śródmieściu. Dla poszukiwaczy nowych doświadczeń zmysłowych, ciekawych win i kuchni na wysokim poziomie. Profesjonalna, miła obsługa, bardzo dobra sommelierka, pozytywnie zaskakująca autorskim wyborem win europejskich i szef kuchni z wieloletnim doświadczeniem z kultowego sopockiego Bulaja. Polecam menu degustacyjne.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Warszawa390
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteOneRestauracja, Właściciel, White OneOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Dzień dobry, bardzo dziękujemy. Miło nam czytać takie słowa. Czy możemy wiedzieć czego zabrakło nam do 5 gwiazdek? Będziemy bardzo wdzięczni za informację. :) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Lokal nowy - fanie urzadzony - obsługa profesionalna - duży wybór win - jeśli chodzi o dania główne kilka pozycji mięsnych i rybnych a do tego opcja tasting menu - opcja dla vegan również ale co do składu potraw w tasting menu to nie dowiedzieliśmy się bo to ponoć niespodzianka - jak dla mnie to powinno być wypunktowane co bo jak za 190zł chciał bym wiedzieć co będę jadł, potrawy dopracowane smaczne, lokal nie należy do tanich - ogólne wrażenia pozytywne ale czy wrócimy nie wiem

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, zorro128
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteOneRestauracja, Właściciel, White OneOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za recenzję. Cieszymy się, że zarówno lokal, jak i obsługa i menu przypadły Panu do gustu. Jeśli chodzi o dania w formie niespodzianki - jest to menu, z którego słyniemy, tzw. biała karta. Zazwyczaj nasi Goście cenią sobie efekt niespodzianki, ponieważ wyróżnia to naszą restaurację. Miło nam, że ogólne wrażenia są mimo wszystko pozytywne. :) I mamy nadzieję, że jednak zobaczymy Pana ponownie! Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 czerwca 2019

Najlepsza restauracja w Warszawie. Polecam zarówno menu degustacyjne jak i al'a carte - w szczególności policzki wołowe. Pozdrawiam

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Mateusz J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteOneRestauracja, Właściciel, White OneOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019

Panie Mateuszu, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Policzki to nasza specjalność, więc jesteśmy szczęśliwi, że i Panu przypadły do gustu. Pozdrawiamy i zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Wyjątkowe miejsce. Miecznik z wakame i salsą z mango, policzki wołowe i serek karmelowy na deser z doborem wina do każdej potrawy, sprawiły że było to jedno z najprzyjemniejszych doświadczeń kulinarnych jakich doświadczyłem. Znakomita Pani sommelierka. Must visit.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, 388marcinp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteOneRestauracja, Właściciel, White OneOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2019

Dzień dobry, dziękujemy! Jest nam niezmiernie miło słyszeć takie słowa. Staramy się, aby doświadczenia kulinarne w naszej restauracji były niezapomniane. Miłe słowa także przekażemy naszej Sommelierce, na pewno się ucieszy. Dziękujemy jeszcze raz za miłe słowa i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

White One — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w White One? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem