Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (238)
Filtruj recenzje
239 wyniki
Oceny podróżnych
143
76
14
3
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
143
76
14
3
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 239 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Przede wszystkim najlepsze w hotelu jest śniadanie na 7 piętrze. To że wybór jedzenia jest ogromny to jedno, ale to że jedząc pyszne śniadanko można z górny popatrzeć na Warszawę... Już tylko dlatego ten hotel jest wyjątkowy. Położenie też jest zaletą, bo blisko stamtąd i do dworca PKP i na Starówkę - wystarczy 20-30 minutowy spacer.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Robert K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaZ1384, General Manager, ibis Styles Warszawa CityOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowny Panie Robercie, dziękujemy za podzielenie się komentarzem i bardzo nas cieszy, że hotel spełnił Pana oczekiwania. Cieszę się, że wyróżnił Pan nasze śniadania, ponieważ zawsze dbamy o to, aby każdy z gości- znalazł coś dla siebie. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Katarzyna Zarzycka, Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Hotel znajduje sie jakies 10 minut spacerkirm od Dw.Centralnego y 15-20 minut od Starego Miasta.
Pokoj czysty y przestronny, lozko bardzo wygodne.
Sniadanie bardzo smaczne .
Hotel godny polecenia na kilku dniowy pobyt w Warszawie.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Excursion06802669074
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaZ1384, General Manager, ibis Styles Warszawa CityOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowny Gościu, dziękujemy za komentarz i dalsze polecanie naszego hotelu. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Katarzyna Zarzycka, Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pokoje ładne, schludne, czyste. Nowoczesny wystrój z fajnym widokiem na miasto zwłaszcza z najwyższych pięter. Pokoje bardzo ciche. Na plus zdecydowanie czajnik w pokoju o zestaw do parzenia ciepłych napojów oraz sprawnie działająca klimatyzacja. Był to nasz kolejny pobyt w tym hotelu i o ile za pierwszym razem mieliśmy zastrzeżenia do przeszklonych łazienek ( po prostu nie nasze klimaty) to tym razem wybraliśmy pokój z klasyczna łazienka która okazała się był bardzo przestronna, czysta, wyposażona we wszystkie niezbędne sprzęty i zestaw kosmetyków. Śniadania bardzo w porządku - duża różnorodność dań i smaczna kawa. Fajny pomysł z dużym pojemnikiem podgrzewający masło dla gości ! Fajna sprawa. I oczywiście plus za możliwość zrobienia na śniadanie gofrów ! Ogromny plus za lokalizacje niemalze w centrum miasta. Przy kolejnej wizycie w stolicy chętnie wrócimy do tego hotelu !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, ICoMyNaTo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaZ1384, General Manager, ibis Styles Warszawa CityOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowny Gościu, dziękujemy za podzielenie się komentarzem i bardzo się cieszymy, że kolejny pobyt w naszym hotelu okazał się dobrym pomysłem. Dziękujemy, że do nas wróciliście i zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Katarzyna Zarzycka, Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Świeży wygląd hotelu nawiązujący do warszawskiej komunikacji tramwajowej. Pokoje o bardzo dobrym standardzie, czyste. Obsługa miła i pomocna. W restauracji (zajmuje całe piętro wieżowca) szeroki wybór dań dla każdego. Ja będę wracał.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 756mateuszm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaZ1384, General Manager, ibis Styles Warszawa CityOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Szanowny Panie Mateuszu, bardzo mnie cieszy Pana komentarz i już nie mogę się doczekać Pana powrotu! Zapraszamy serdecznie. Katarzyna Zarzycka, Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Pokoje moim zdaniem są dobrze zaprojektowane, mają ogólną swobodną przestrzeń. Jedna rzecz wymaga chyba uwagi, że łazienka jest bardzo przeszklona i pobyt w pokoju dla raczej mocno zaprzyjaźnionych osób. Z pokoju praktycznie widoczna jest cała łazienka. Fajne śniadania, hotel położony około 20 min spacerem do ul Nowy Świat czyli praktycznie starej zabudowy Warszawy. Hotel moim zdaniem godny polecenia.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, slawekBydgoszcz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaZ1384, General Manager, ibis Styles Warszawa CityOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowny Panie Sławku, bardzo dziękujemy za podzielenie się komentarzem. Mamy różne typy pokoi- od standardowych typu Queen z przeszklonymi drzwiami do bardziej tradycyjnych typu KING. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Zapraszam ponownie przy kolejnych pobytach. Pozdrawiam, Katarzyna Zarzycka, Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji