Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszne jedzenie”
Restauracja Kimi Sushi — recenzja

Restauracja Kimi Sushi
Zamów online
Nr 1 104 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 7 USD - 21 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Okolica: Nowe Miasto
Opis: SUSHI I NIE TYLKO… WYJĄTKOWA RESTAURACJA DLA MIŁOŚNIKÓW KUCHNI JAPOŃSKIEJ Jeśli poszukujecie najlepszego sushi w Warszawie, zapraszamy do naszej restauracji japońskiej Kimi Sushi. Gwarantujemy, że w naszych potrawach odnajdziecie prawdziwy smak Azji! Nasza kuchnia opiera się wyłącznie na sprawdzonych, świeżych składnikach, które dobieramy z wielką dbałością i wyczuciem. Oryginalne receptury, realizowane przez naszego wykwalifikowanego i doświadczonego Szefa kuchni, sprawiają, że sushi i inne potrawy japońskie smakują tu autentycznie i pysznie! Korzystamy z usług sprawdzonych dostawców, bezustannie poszerzamy swoje kompetencje i oferujemy najwyższej jakości obsługę - wszystko po to, by stać się dla Was najlepszą restauracją sushi w Warszawie. Przygotowując każdą potrawę mamy na względzie wytrawne podniebienia miłośników kuchni japońskiej.
Zrecenzowano 15 września 2019

Byłem z rodziną na obiedzie w Kimi sushi. Zjedliśmy pyszne sushi oraz zupy. Zestawy dla dzieci również im smakowały. Wszyscy byli zadowoleni. Polecam restaurację

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Mac1132554
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Halina K, Owner, Restauracja Kimi SushiOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za miłą opinię:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (30)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 30 recenzji

Zrecenzowano 13 września 2019

Byliśmy ostatnio z cala rodzinka bardzo nam się podobało. Przede wszystkim smacznie ale również miła obsługa,fajna atmosfera. Polecamy!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Małgorzata M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Halina K, Owner, Restauracja Kimi SushiOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Ciekawe menu sezonowe i bardzo smaczne.
Dzieciaki zachwycone menu dziecięcym :-)
Zdecydowanie polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Vacationer229258
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Halina K, Właściciel, Restauracja Kimi SushiOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Pobyt w Kimi Sushi był wyjątkowo zaskakujący. Niby obrzeża miasta, a restauracja poziomem przewyższająca te z centrum Warszawy. Pyszne i świeżutkie sushi, klasyczne pozycje przygotowane perfekcyjnie, a do tego kilka dań, których nie miałam okazji wcześniej spróbować. Miejsce wykończone z dużym wyczuciem. Restauracja niewielka, ale bardzo przytulna. Najładniejsza ściana z roślin jaką do tej pory widziałam. Obsługa również przeurocza, więc nawet jakbym chciała się do czegoś przyczepić to nie miałabym do czego. Gorąco polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, JolaBu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Halina K, Właściciel, Restauracja Kimi SushiOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy! Staramy się, żeby każdy z naszych gości był zadowolony

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

przepyszne i w pięknej formie podane jedzenie, ciekawe połączenia smaków zarówno w daniach głównych jak i w deserach, menu dla dzieci rewelacja. przyjemne miejsce z miłą obsługą. gorąco polecam!!!!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, KasiaW614
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Halina K, Właściciel, Restauracja Kimi SushiOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za miłą opinię:) zapraszamy częściej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Kimi Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Kimi Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem