Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Znów wybornie ”

Sambal Restauracja Indonezyjska
Zamów online
Takeaway.com
Nr 2 wśród 3 463 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 3 USD - 13 USD
Okolica: Nowe Miasto
Informacje o restauracji
Okolica: Nowe Miasto
Zrecenzowano 17 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Druga wizyta i znów fantastyczne doznania smakowe. Zupa soto ayam klasyka w swoim rodzaju. Krewetki aromatyczne i po prostu pyszne. Raj dla miłośników kuchni indonezyjskiej. Dla wielbicieli pikantnych potraw chef indywidualnie dodaje papryczek

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, 246tomaszs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (126)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 126 recenzji

Zrecenzowano 15 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Zupa z krewetkami bardzo smaczna. Wzięłam ostra i była świetnie doprawiona. Niestety wystrój na duży minus :/

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, prezesova
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Zabrałem narzeczoną na kolekcje w dniu kobiet do Sambal i był to strzał w 10! Nasze dania były przepyszne, na pewno jeszcze nie raz tu wrócimy

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, DonRafikko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Sałatka z warzyw gotowanych na parze z tofu i sosem orzechowym boska. Niesamowite aromaty. Do tego dobre czerwone wino i przesympatyczna obsługa. Wrócę by spróbować innych dań.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Ewela2009
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Mały lokal z bardzo dobrym jedzeniem zupka krewetkowa, jagnięcina i goreng udang były wspaniałe Kuchnia dla osób, które lubią ostrą kuchnię. Obsługa miła, atmosfera doskonała. Ceny adekwatne do jakości jedzenia. Polecam

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, Prekursor P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Sambal Restauracja Indonezyjska — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Sambal Restauracja Indonezyjska? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem