Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Na randkę i w trasie”

Kuchnia Smakosza - Restauracja Polska
Zamów online
Nr 952 wśród 3 687 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 3 USD - 15 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Okolica: Nowe Miasto
Opis: Stawiamy na najlepsze produkty sezonowe i regionalne, pochodzące z małych hodowli i upraw ekologicznych, niektóre przygotowywane specjalnie dla nas. Szanujemy naszych Gości, dlatego potrawy serwujemy na doskonałej porcelanie, którą można znaleźć w najlepszych hotelach i restauracjach na świecie.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Restauracja bez zarzutu - od kuchni (brawa dla Kucharza), poprzez obsługę (dziękujemy!) i lokalizację (latem koniecznie w ogródku) na przyzwoitych cenach kończąc. Ja, akurat, byłam na obiedzie z mężem, ale to również dobry adres dla przejeżdżających tranzytem przez S8 (miła i bardziej wartościowa odmiana od fast foodów).

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Monika R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (30)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 30 recenzji

Zrecenzowano 16 czerwca 2019

Mieszkam na bródnie od niedawna i wybrałem się wczoraj wieczorem (Piątek) zjeść sushi z narzeczoną. Już mieliśmy wejść do Geishy kiedy usłyszeliśmy w sąsiednim lokalu muzykę na żywo! Pomyślałem sobie, że fajnie by było posłuchać muzyki do kotleta :) Lepszego schabowego w życiu nie jadłem, a narzeczona (miłośniczka steków) też nie narzekała, bo prawie całego steka zjadła.
Wyszło taniej niż za sushi, a było bardzo przyjemnie. Minus za czekanie na wolny stolik i za czekanie na posiłek (30 minut).

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, John111k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pierwsze odwiedziny lokalu z mężem i już wiemy, że nie ostatnie. Jedzenie wspaniałe, nawet lemoniada była taka jak trzeba. Obsługa przesympatyczna i bardzo pomocna. Dania warte swej ceny. Polecam ehhh aż ślinka leci na samo wspomnienie

Termin wizyty: kwiecień 2019
2  Dziękujemy, Anna R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Passport409175, Właściciel, Kuchnia Smakosza - Restauracja PolskaOdpowiedź udzielona 8 kwietnia 2019

Bardzo dziękujemy :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Trudno zaspokoić moje kulinarne potrzeby , a dziś kucharzowi udało się to trzykrotnie. Na początek tatar wołowy - idealny , następnie krewetki - tak dobre ze nawet po sosie nie został ślad. Na deser - który był daniem głównym - królik z buraczkami. Dobrze ze mieszkam dosyć blisko - koniecznie muszę skosztować wszystkich dań :)

Termin wizyty: marzec 2019
1  Dziękujemy, kubasadlowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Passport409175, Właściciel, Kuchnia Smakosza - Restauracja PolskaOdpowiedź udzielona 2 kwietnia 2019

Bardzo, bardzo dziękujemy i oczywiście zapraszamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Każdy powinien choć raz w życiu wybrać się na niezapomnianą ucztę. Jedzenie i obsługa na poziomie world class. W potrawach widać i czuć wielką pasję i kunszt zespołu, wspaniały polot w komponowaniu menu.
Obsługa bardzo sprawna i miła. Wspaniałe doświadczenie po którym słabości i braki innych lokali są aż nadto widoczne. Wybór menu był trudny, następnym razem skuszę się na pikantne żebra Polecam!!!

Termin wizyty: styczeń 2019
1  Dziękujemy, Łukasz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kuchnia Smakosza - Restauracja Polska — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Kuchnia Smakosza - Restauracja Polska? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem