Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobre sushi ale wieczne problemy z dostawą”
Sushi Maestro — recenzja

Sushi Maestro
Nr 18 wśród 3 558 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 9 USD
Opis: Sushi skrojone dla Ciebie! Tradycyjne oraz fusion. Przygotowujemy również sushi wegańskie, bezglutenowe, fit! Zapraszamy również na desery i specjały.
Informacje o restauracji
Opis: Sushi skrojone dla Ciebie! Tradycyjne oraz fusion. Przygotowujemy również sushi wegańskie, bezglutenowe, fit! Zapraszamy również na desery i specjały.
Zrecenzowano 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jako osiedlowe sushi jest ok - dobre, duże kawałki ryby. Zamawialiśmy średnio co tydzień ale miarka się przebrała. Za każdym razem (dużo ponad 10 dostaw) jest problem z dostawą:
- nie takie sushi jak zamawialiśmy
- nie zostały zastosowane prośby o wymianę składników (alergia) i nie zostaliśmy o tym uprzedzeni
- dostawa opóźnia się ponad 15 minut i nikt nie raczy wcześniej zadzwonić.

Po prostu za każdym razem coś jest nie tak.
Mimo rozmów z obsługą nic się nie zmienia i problemy cały czas występują.
Miarka się przebrała i będziemy sprawdzać inne miejsca, bo szkoda czasu i nerwów na powtarzające się niedociągnięcia. To na szczęście nie jest jedyne dobre sushi w tym mieście.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, tela_jrl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (217)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

15 z 19 wśród 217 recenzji

Zrecenzowano 10 września 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam w 100%. Wszystko w najlepszym porządku. Lokalizacja, lokal, wystrój, czas podania, obsługa i najważniejsze - smak

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, tomili91
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sushi M, Właściciel, Sushi MaestroOdpowiedź udzielona 5 lutego 2020

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i polecenie. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 września 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce generalnie przyjemne, ale 7 miejsce to raczej w kategorii „osiedlowe bistro” sushi faktycznie smaczne i w niskiej cenie. Obsługa ani zła ani dobra, na pewno niczym się nie wyróżniająca. Herbata smakowała jak woda i podana w filiżance do espresso, podawanie wina od razu z lodem w kieliszku to tez błąd w sztuce. Jakiś warnik na środku sali, trochę kurzu, tu i tam odchodzi tynk od ściany. Tak jak mówię miejsce ok ale raczej nie na top 10.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, PrimeDave
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne sushi, świeże i w dobrej cenie, przyjemny lokal z miłą obsługa. Często tam będę wracać bo na smaczne sushi trudno trafić :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, luxorylux
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sushi M, Właściciel, Sushi MaestroOdpowiedź udzielona 5 lutego 2020

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i polecenie. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsze sushi, świeże , smaczne i na prawdę godne polecenia :) obsługa te bardzo miła. Palce lizać!! :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, dzulkaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sushi M, Właściciel, Sushi MaestroOdpowiedź udzielona 5 lutego 2020

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i polecenie. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Sushi Maestro — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Sushi Maestro? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem