Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 11:00 - 22:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Odpoczynek dla duszy i ciała

Masaże wszelkiego rodzaju to mój sposób na odpoczynek, relaks i odnowę od ponad dwudziestu lat, a... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 października 2019
Sebastian_Bialy
,
Warszawa, Polska
Super tajski masaż

Wspaniały relaks, w miejskiej gonitwie można się super zrelaksować. Jak dla mnie niczym się nie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 października 2019
jakubk743
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (32)
  
Recenzje (32)
Filtruj recenzje
32 wyniki
Oceny podróżnych
30
0
0
0
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
30
0
0
0
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
23 z 28 wśród 32 recenzji
Zrecenzowano: 13 maja 2019

Najlepszy masaż w Warszawie na jakim byłam! Relaksująca atmosfera i piękny wystrój salonu. Wracam przy każdej możliwej okazji.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, milena1236
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Zakupiliśmy z koleżanką wyjście do Ban Than.... było miło do czasu kiedy okazało się w domu, że okradziono mnie z ... Uwaga 650 zlotych. Kody do szafek są ustalone odgórnie przez Spa ... Nie wiem co się wydarzyło bo półtorej godziny leżałyśmy z oczami zasłoniętymi... i tyle ... najbardziej przykre jest to że szefostwo wysłało mi tylko SMS ..... żadnego wyjaśnienia.... monitoringu pewnie nie mają nawet w holu przed szatnia .... bo nic nie znaleźli a ja mam braki duzzzze w kasie.... Szkoda że tak zostałam potraktowana . Zdecydowanie nie polecam tego miejsca.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
4  Dziękujemy, Cysterna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

To co od razu rzuca się w oczy to uderzający od progu delikatny zapach kadzidełek, czystość i wszechogarniający spokój, prawdziwy chillout...
To w zestawieniu z relaksacyjną, nienatarczywą muzyką i miłą obsługą tworzy zapowiedź niesamowitych doznań podczas masażu. Masażysta Pan Max to prawdziwy profesjonalista. Dostosowuje intensywność masażu do indywidualnych oczekiwań klienta. Po godzinie spłynęło na mnie pełne odprężenie. Po masażu pyszna herbsta dopełniła całości. Napewno tu wrócę i gorąco polecam

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, Bartos321
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Zakupiłam pakiet day SPA vip przez Groupon. Stosunek jakości do ceny oceniłabym na 10/10! Panie masażystki (Tajki) masowały na naprawdę wysokim poziomie. Plus za ładny wystrój i przemiłą obsługę. Polecam, zwłaszcza za taką cenę :)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
1  Dziękujemy, Weronika W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji