Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tym razem nie było tak smacznie”
Munja — recenzja

Munja
Nr 97 wśród 3 566 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 16 USD
Opis: MUNJA to jedyna w Polsce restauracja serwująca kuchnię adriatycką - pelną balkańskiego ognia, a jednocześnie śródziemnomorsko lekką. Nasz grill plonie najmocniej w Warszawie! Jedzenie ogrzane ogniskiem opalanym węglem i drewnem smakuje najlepiej. Znajdziecie u nas tradycyjne dania z krajów leżących nad Morzem Adriatyckim, w obfitym, intensywnym, ale i nowoczesnym wydaniu.
Informacje o restauracji
Opis: MUNJA to jedyna w Polsce restauracja serwująca kuchnię adriatycką - pelną balkańskiego ognia, a jednocześnie śródziemnomorsko lekką. Nasz grill plonie najmocniej w Warszawie! Jedzenie ogrzane ogniskiem opalanym węglem i drewnem smakuje najlepiej. Znajdziecie u nas tradycyjne dania z krajów leżących nad Morzem Adriatyckim, w obfitym, intensywnym, ale i nowoczesnym wydaniu.
Zrecenzowano 12 czerwca 2019

Zamówiliśmy karkówkę po serbsko-chorwacku, gulasz z jelenia, gurmanska pljeskavica. Jedynie te ostatnie danie było dobre, gulasz z jelenia był słaby, nie dało się jeść tego mięsa, podobnie z karkówką, bardzo żylasta, nie można było jej przeżuć. Obsługa miła, bardzo długo ok. 30 min. czekaliśmy na karkówkę, musieliśmy się upominać u obsługi. Ceny bardzo drogie.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 623tomaszk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restauracja M, Właściciel, MunjaOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy Panu za opinię Zdarza się, że w godzinach szczytu czas oczekiwania na dania się przedłuża - to dlatego, że wszystko przygotowujemy na bieżąco. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (274)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 276 recenzji

Zrecenzowano 9 czerwca 2019

Dobre jedzenie (z wyjątkiem sałatki szopskiej, która przestała być chrupka i świeża parę godzin przed podaniem), duże porcje, czas opczekiwania trochę przedługi, ale lokal zdecydowanie warty polecenia. Rezerwacja wskazana.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, JASAWIT
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Obsługa bardzo przyjemna, zostaliśmy obsłużeni na najwyższym poziomie, kelnerzy bardzo pomocni w wyborze dań, zamówiliśmy karkówkę i żeberka, wszystko było bardzo pyszne. Polecam i na pewno wrócę :) good job Munja !

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, kamilaf1992
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restauracja M, Właściciel, MunjaOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019

Pani Kamilo, bardzo nam miło! Dziękujemy za opinię i w takim razie do zobaczenia w Munji! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Miałam okazję popróbować mięs, jak i ryb, owoców morza oraz deserów. Wszystko było bardzo dobre, obsługa miła, klimat miejsca fajny. Porcje bardzo duże.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, 290magdalenak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restauracja M, Właściciel, MunjaOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019

Pani Magdaleno, bardzo nam miło! Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie do Munji! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 czerwca 2019

Miejsce obowiązkowe dla wszystkich miłośników grilla i mięs. Porcje ogromne, doskonale przyprawione i ciekawie podane. Firmowa deska "Munja" to coś wspaniałego - uwaga już tylko tym można się najeść. I te wspaniałe Ajvary! W dodatku trafiliśmy na wyjątkowo sympatycznego kelnera. Na koniec przepyszny sernik. Czego chcieć więcej?

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, maciejg285
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restauracja M, Właściciel, MunjaOdpowiedź udzielona 5 czerwca 2019

Panie Macieju, bardzo bardzo nam miło czytać taka wspaniałą opinię! Cieszymy się, że wszystko Panu smakowało i wyszedł Pan od nas najedzony :) Zapraszamy ponownie do Munji! Vidimo se

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Munja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Munja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem