Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Idealnie”
Munja — recenzja

Munja
Nr 92 wśród 3 534 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 16 USD
Opis: MUNJA to jedyna w Polsce restauracja serwująca kuchnię adriatycką - pelną balkańskiego ognia, a jednocześnie śródziemnomorsko lekką. Nasz grill plonie najmocniej w Warszawie! Jedzenie ogrzane ogniskiem opalanym węglem i drewnem smakuje najlepiej. Znajdziecie u nas tradycyjne dania z krajów leżących nad Morzem Adriatyckim, w obfitym, intensywnym, ale i nowoczesnym wydaniu.
Informacje o restauracji
Opis: MUNJA to jedyna w Polsce restauracja serwująca kuchnię adriatycką - pelną balkańskiego ognia, a jednocześnie śródziemnomorsko lekką. Nasz grill plonie najmocniej w Warszawie! Jedzenie ogrzane ogniskiem opalanym węglem i drewnem smakuje najlepiej. Znajdziecie u nas tradycyjne dania z krajów leżących nad Morzem Adriatyckim, w obfitym, intensywnym, ale i nowoczesnym wydaniu.
Zrecenzowano 4 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Gustowny wystrój i miła obsługa. Bardzo dobre jedzenie. Polecam zupę rybną i krewetki. Ceny normalne.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, wro1974
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restauracja M, Właściciel, MunjaOdpowiedź udzielona 8 maja 2019

Dobar dan!

Dziękujemy za opinię! Bardzo nam miło, że nasze jedzenie smakowało a wystrój i obsługa podobała się :) Zapraszamy częściej! :)

Vidimo se

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (266)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

10 z 14 wśród 266 recenzji

Zrecenzowano 1 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre i świeże jedzenie. Kurczak był miękki Ale porcję trochę za małe.
Ceny w porządku............

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, 559arielg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restauracja M, Właściciel, MunjaOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Dziękujemy za opinię - cieszymy się bardzo, że smakuje Panu nasze jedzenie. Zapraszamy do nas ponownie, vidimo se!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy się na kolację we dwoje, zamówiliśmy talerz z owocami morza z grilla i to był strzał w 10... Jedzenie było pyszne, świetnie przygotowane, doprawione, a do tego bardzo ładnie podane. Zwieńczeniem był deser, który był po prostu doskonały. Całość popijaliśmy lekkim domowym białym winem, które świetnie komponowało się z rybami i owocami morza. Obsługa była bardzo miła, a na jedzenie nie czekaliśmy zbyt długo. Jedyna rzecz którą chcielibyśmy zmienić to cena, może nie za samo jedzenie, ale wino i dodatki. Biorąc jednak pod uwagę jakość jedzenia i obsługę, a także wygląd i estetykę lokalu, jest to niewielki minus przy ogólnej ocenie na 5. Polecamy każdemu kto chce spróbować bałkańskiej kuchni, albo przypomnieć sobie wakacje nad Adriatykiem :)

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Michalwroc82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restauracja M, Właściciel, MunjaOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Bardzo dziękujemy za taką miłą opinię! :) Niezmiernie cieszy nas, że udało nam się przypomnieć Państwu bałkańskie wakacje - o to właśnie nam chodzi. Zapraszamy częściej do nas i vidimo se! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie znakomite..
Przystawka-chrupiące kalmary z dwoma sosami-obłędne. Panierka delikatna, kalmary perfect plus sosy:lekko pikantny habanero i delikatny czosnkowy ✔️.
Pljeskavica z sałatką szopską- palce lizać.
Filet z łososia z sałatą parmezanem,granatem,ziemniaczkami - ciężko opisać takie smaczne.

Dania z menu dziecięcego proste ale pyszne i zdrowe, bez frytury i dodatkowego paskudztwa.

Desery znakomite.

Ceny adekwatne do jakości.

Serdecznie polecam.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, AgataCz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restauracja M, Właściciel, MunjaOdpowiedź udzielona 8 maja 2019

Bardzo, bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko smakowało :)
Zapraszamy ponownie do Munji! :)

Vidimo se!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Spotkaliśmy się ze znajomymi w tej restauracji. Wystrój industrialny, ciasno, głośno i niewygodnie. Zamówiliśmy stek z wołowiny (cena bardzo wysoka) a dostaliśmy płat tłuszczu, zimny i nie do zjedzenia. Starano nam się wmówić,że tak ma być. Okropieństwo. Cena nieadekwatne do jakości. Nie polecam. Pozostałe zamówione dania tez nie zachwycały i były zaledwie lekko ciepłe.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Bozenn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restauracja M, Właściciel, MunjaOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Proszę Pani, bardzo przykro nam czytać taką opinię, uważamy, że ocena, którą nam Pani wystawiła jest nieadekwatna do zaistniałej sytuacji. Jeden z Panów z Państwa rezerwacji zwrócił uwagę na to, że w steku, który zamówił jest pasek tłuszczu. Nasz manager podszedł do Pana, w celu wyjaśnienia sytuacji oraz przekazał mu, iż stek z rostbefu naturalnie posiada w sobie paseczek tłuszczu. Stek został zabrany, nasz Szef Kuchni potwierdził, że z mięsem wszystko było w porządku, pomimo tego usunęliśmy to danie z Państwa rachunku. Pozostali Goście, kilkukrotnie pytani przez kelnera o to, czy ich dania są dla nich satysfakcjonujące, za każdym razem odpowiadali, że wszystko im smakuje. Dalsza część spotkania przebiegła bez żadnych incydentów. Nie sposób się zgodzić z Pani recenzją naszej restauracji, uważamy, że jest ona dla nas krzywdząca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Munja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Munja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem