Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“RÓŻA RÓŻA ”
Ruza Roza — recenzja

Ruza Roza
Nr 446 wśród 3 680 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre
Ale nie otrzymaliśmy tego co zamówiliśmy, Pan kelner tragedia nie zapamiętał 4 Prostych potraw dla 4 osób
Niestety Jedna osoba została z niczym
Nie polecam
:-))

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Zenobiusz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta8670, Kierownik ds. PR, Ruza RozaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za opinie, dołożymy wszelkich starań aby sytuacja nie miała już miejsca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (75)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 75 recenzji

Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Spotkanie z dawno nie widzianymi przyjaciółmi, towarzystwo z Polski i Portugalii. Zabawa połączona z jedzeniem - akurat trafiliśmy na koncert duetu akordeon + klarnet. Zespół grał melodie bałkańskie, polskie, izraelskie - co sprawiło, że pljeskavica, kebabcze i zupa rybna smakowała podwójnie wybornie! Właściwie każde danie było bardzo smaczne i doprawione zgodnie z opisem. Bardzo pomocna okazała się pani kelnerka, która znała kartę na wylot i potrafiła świetnie nam doradzić w wyborze dań. Polecam wszystkim zarówno kuchnię, jak i atmosferę tego miejsca!

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Millencia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta8670, Kierownik ds. PR, Ruza RozaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dla takich opinii kochamy to co robimy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

Pyszne bułgarskie jedzenie jakie pamiętam z corocznych wjazdów za dzieciaka do dziadków w okolice Sofii czy do Primorska. Pyszne mięso..dużo zieleniny,sera owczego,pomidorów..Wyszliśmy(wytoczyliśmy się) po posiłku z żoną uśmiechnięci od ucha do ucha..na pewno jeszcze nie raz wpadnę cos skubnąć. POLECAM

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, KingMordooor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta_restauracja, Kierownik ds. PR, Ruza RozaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja klimatyczna z kuchnią bałkańską. Dania smakują dobrze, kelnerzy pomocni choć trochę długo się czeka. Podczas wizyty zdarzył się mały problem, który bardzo profesjonalne został rozwiązany przez szefostwo restauracji.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Michal274812
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta_restauracja, Kierownik ds. PR, Ruza RozaOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Bardzo dziękujemy za opinię.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 czerwca 2019

restauracja, która czerpie wszystko co było kiedyś dobre i co powodowało, że restauracja była uznawana za dobrą oraz jest otwarta na nowe i potrafi z tego nowego czerpać dobre. Zupa rybna wybitna , dania mięsne rewelacyjne (to nie jest raczej miejsce dla vegan lub dla tych co na diecie). Kelner wie co sprzedaje, co ostatnio nie jest modne. Jednym słowem miejsce gdzie można się najeść za rozsądne pieniądze

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, maciejc_12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta_restauracja, Kierownik ds. PR, Ruza RozaOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Dziękujemy bardzo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ruza Roza — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Ruza Roza? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem