Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie”
Sypka Maka — recenzja

Sypka Maka
Nr 408 wśród 3 677 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 2 USD - 14 USD
Opis: Sypka mąka to idea dobrej kuchni z prostych produktów. Pomysły przesiane tak, aby wybrać te najlepsze - te, które gwarantują dobrą atmosferę w lokalu. Łączymy smaki włoskie z polskimi.
Informacje o restauracji
Opis: Sypka mąka to idea dobrej kuchni z prostych produktów. Pomysły przesiane tak, aby wybrać te najlepsze - te, które gwarantują dobrą atmosferę w lokalu. Łączymy smaki włoskie z polskimi.
Zrecenzowano 5 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Byliśmy wieczorem, klimat na zewnątrz mega! :) Oczywiście krem z pomidorów przepyszny! Obsługa też bardzo miła... Polecam!:) Na pewno jeszcze zawitam tam :-)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, dzulkaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sypkamaka, Właściciel, Sypka MakaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dzień dobry, dziękujemy bardzo za polecenie! Jest nam bardzo miło, że doceniła Pani nasz ogródek. Staraliśmy się robić go tak, aby był właśnie klimatyczny i przyjemny. Co do pochwały dań i obsługi - przekażemy je naszej załodze. :) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy jak najczęściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (33)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 33 recenzji

Zrecenzowano 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła obsługa. Miejsce bardzo przytulne. Jedzenie fantastyczne, a krem z kukurydzy miażdży.Gorąco polecam!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, barbarahF2307FE
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sypkamaka, Właściciel, Sypka MakaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zarówno miejsce, jak i nasze dania przypadły Pani do gustu! :) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

To miejsce zawsze pozytywnie zaskakuje,bardzo miła obsługa,jedzenie pyszne ciekawie podane
Lokal bardzo duży z dodatkowym ogródkiem ☺️

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 70wojteks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sypkamaka, Właściciel, Sypka MakaOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019

Dziękujemy! Cieszymy się, że zarówno obsługa, jak i jedzenie przypadły Panu do gustu. :) Zapraszamy jak najczęściej! Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Przypadkowo odnalezione miejsce, jednak śmiało mogę stwierdzić że jest to jedna z lepszych włoskich knajpek na terenie Warszawy.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, K7419PUalexk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sypkamaka, Właściciel, Sypka MakaOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Dokładamy wszelkich starań, aby nasze dania były jak najlepsze. Bazujemy także na produktach typowo włoskich, więc komplement na temat tego, że wyróżniamy się na tle innych miejsc bardzo nas cieszy! Pozdrawiamy i mamy nadzieję, że do szybkiego zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Szybka i miła obsługa, pyszne jedzenie i uroczy ogródek. Jest przytulnie i można się fajnie zrelaksować.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, katarzynachojna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sypkamaka, Właściciel, Sypka MakaOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2019

Dzień dobry Pani Katarzyno, dziękujemy za recenzję. Cieszymy się, że zarówno obsługa, jak i jedzenie oraz ogródek przypadły Pani do gustu. Zapraszamy jak najczęściej na chwilę relaksu na Ursynowie :) Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Sypka Maka — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Sypka Maka? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem