Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
film

Świetne klimatyczne miejsce do obejrzenia wybranego filmu w kameralnej atmosferze bez zgiełku i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019
alexberbatov
Moje ulubione kino

Kino z klimatem. Z dala od korporacyjnych gniotów typu Multikino. Zaciszne miejsce w centrum... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 maja 2018
wadag2017
,
Szczecin, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (6)
  
Recenzje (6)
Filtruj recenzje
6 wyniki
Oceny podróżnych
6
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
6
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 6 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Świetne klimatyczne miejsce do obejrzenia wybranego filmu w kameralnej atmosferze bez zgiełku i hałasu, dobre filmy.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, alexberbatov
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Kino z klimatem. Z dala od korporacyjnych gniotów typu Multikino. Zaciszne miejsce w centrum Warszawy. Interesujący repertuar. Ograniczone reklamy. Do tego kawiarnia. Polecam! Jestem tu dwa razy w miesiącu.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, wadag2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 marca 2018

Miejsce z klimatem, nazwy sal nawiązują do mistrzów aktorstwa. W repertuarze dobre filmy, których w naszym małym miasteczku nie mogliśmy obejrzeć. Fajna kawiarenka, przyzwoite ceny kawy. Wciąż mam w pamięci słynne zdjęcie z czasu stanu wojennego - kino nazywało się wtedy Moskwa, a grało Czas apokalipsy.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
1  Dziękujemy, lingvista
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Kino Muranów oferuje bardzo często darmowy wstęp na festiwale filmowe o przeróżnej tematyce. Zawsze pamiętają o obcokrajowcach odwiedzających Warszawę, w związku z czym można liczyć na napisy w języku angielskim.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, agnieszkad92
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji