Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lepszego tosta nie jadłem !”
Cma by Mateusz Gessler — recenzja

Cma by Mateusz Gessler
Nr 270 wśród 3 683 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 18 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Krótkie biznesowe spotkanie. Kawa rewelacja :) zamówiliśmy chłodnik i tosta z burakiem i kozim serem. Lepszego tosta nie jadłem ! Satysfakcja w 100% . Ceny jak na Warszawę i takie miejsce powiedziałbym nawet niskie, polecam każdemu :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, grzegorzg125
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszGesslerTeam, Kierownik ds. gości, Cma by Mateusz GesslerOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy pięknie, do zobaczenia! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (229)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 229 recenzji

Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie spodziewałam się czegoś bardziej „ wow „. Było smacznie i poprawnie,ale oczekiwałam czegoś bardziej spektakularnego. Miejscówka przyjemna, cena przyzwoite, piękne podanie dania, a w menu każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, madzialena-d88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszGesslerTeam, Kierownik ds. gości, Cma by Mateusz GesslerOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja M.Geslera przed moją wizytą wydawała się idealna.Niestety wyszłam zawiedziona było to zwykle standardowe miejsce jakich jest mnóstwo w Warszawie, oczekiwałam więcej.Zamowiłyśmy chlodnik, białą kiełbasę, napoje, nic nie było zachwycające.Na plus zasługuje wystrój, obsługa, karta.
Myślę, że damy jeszcze jedną szansę oczekując miejsca, które chcieliśmy zobaczyć przy pierwszej wizycie.

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, Agnieszka P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszGesslerTeam, Kierownik ds. gości, Cma by Mateusz GesslerOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Pani Agnieszko,

Dołożymy wszelkich starań aby spełnić Pani oczekiwania przy nadchodzącej wizycie. Pięknie dziękujemy za opinię, ponieważ jest ona dla nas bardzo cenna i dzięki niej możemy zmieniać się na lepsze.

Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Postanowiliśmy odwiedzic rodzinnie restaurację Ćma na krótki lunch. Bardzo sympatyczny ogródek, stoliki niezbyt stłoczone. Bardzo miła obsługa, karta ciekawa. Zamówiliśmy kilka przystawek, doskonale wypadła kaszanka na grzance i jabłku i gołąbki w żurku, jakość carpaccio z buraka i galaretki z nóżek cielęcych już znacznie poniżej oczekiwań. Buraki były twarde a galaretkę ciężko było pokroić.
Generalnie powinienem przyznać 3 gwiazdki ale smak gołąbków i kaszanki byl bez zarzutu. Kelnerka przyjęła reklamację na jakość nóżek i przeprosiła w imieniu kuchni.

Zawitam tu pewnie nie raz, mając nadzieję, że drobne problemy więcej się nie powtórzą.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Dobrymis
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszGesslerTeam, Kierownik ds. gości, Cma by Mateusz GesslerOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie! Dołożymy wszelkich starań aby sytuacja się nie powtórzyła :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Szybki posiłek w ciągu dnia, bardzo smacznie set 1,2,3 danie za symboliczne pieniądze. Bardzo polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Zielona-pietruszka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszGesslerTeam, Kierownik ds. gości, Cma by Mateusz GesslerOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Cma by Mateusz Gessler — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Cma by Mateusz Gessler? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem