Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Świetna pizza!”
Ciao Napoli — recenzja

Ciao Napoli
Zamów online
Nr 36 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 8 USD
Okolica: Stare Miasto
Informacje o restauracji
Okolica: Stare Miasto
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna pizza, pyszne dania a do tego wspaniała atmosfera i dobra obsługa. Jedzenie było podane bardzo szybko. Jeżeli chodzi o ceny to moim zdaniem niedrogo.

Termin wizyty: listopad 2018
Dziękujemy, MonikaAnnaWrzalek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Ciao NapoliOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Pani Moniko, serdecznie dziękujemy za odwiedziny i powyższą recenzję. Cieszymy się, że dania smakowały, a obsługa przyczyniła się do wspaniałej atmosfery ;) Polecamy się na przyszłość!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (483)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

14 z 18 wśród 483 recenzji

Zrecenzowano 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Lokal bardzo mały na starówce. Wnętrze przytulne, a pizza smaczna - godna polecenia. Obsługa uprzejma i uśmiechnięta.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, dzaworinfo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Ciao NapoliOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Podziękowania za odwiedziny i pozostawioną opinię. Zapraszamy po raz kolejny ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo smaczne, miła obsługa i ładny wystrój. Mały Neapol w sercu Warszawy Serdecznie polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, zosiapod
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Ciao NapoliOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Pani Zosiu, dziękujemy za odwiedziny i pochlebną recenzję. Polecamy się na przyszłość ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019

Wystroj bardzo nam sie podobal ,obsluga usmiechnieta. Pizza bardzo dobra , ciekawe skladniki .Lemoniada petarda

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Ciao NapoliOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Pani Anno, dziękujemy za odwiedziny i pozytywną opinię. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce klimatyczne przyjemne, obsługa bardzo miła uśmiechnięta, pizza pyszna, a lemoniada malinowa to mistrzostwo. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, paawel_52
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Ciao NapoliOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Panie Pawle, jest nam niezmiernie miło, że spełniliśmy Pańskie kulinarne oczekiwania. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ciao Napoli — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Ciao Napoli? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem