Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nie zachwyca”
U Szwejka — recenzja

U Szwejka
Nr 240 wśród 3 682 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 5 USD - 15 USD
Kuchnie: Środkowoeuropejska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Specjalne okazje, Spotkania biznesowe, Kuchnia miejscowa, Duże grupy, Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Obiad, Śniadanie, Po godzinach, Lunch, Dostawa, Rezerwacje
Opis: Prawdziwa czeska gospoda w centrum Warszawy przy placu Konstytucji. Z czeskimi potrawami, piwem i… Beherovką – ulubionym trunkiem Dzielnego Wojaka.Wystrój restauracji też jest typowy dla naszych południowych sąsiadów. Pełno w restauracji przeróżnych gadżetów pochodzących z kraju nad Wełtawą.Restauracja rozlokowana jest na trzech poziomach i może jednorazowo przyjąć trzystu gości, ale lepiej zarezerwować telefonicznie, by mieć pewność otrzymania stolika i móc rozkoszować się wspaniałymi potrawami serwowanymi przez miły personel. A jest w czym wybierać…
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bramborak: placek dobry, jednak zapieczone w nim mięso bardzo wysuszone. Żeberka zbyt mocno wypieczone, suche. Miodowo-orzechowy sos do żeberek to pójście na skróty, po prostu orzeszki ziemne oblane miodem. Kapusta zasmażana jako dodatek okazała się najlepsza z całego dania. Lokalizacja fajna, bardzo duży wybór miejsc. Obsługa w porządku.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, pyottrechek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CommunicationUnlimit, Kierownik ds. PR, U SzwejkaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Mamy nadzieję, że uda nam się jeszcze udowodnić, że zasługujemy na ocenę 5. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 378)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 1 378 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Oceana wynika raczej z obsługi i całej otoczki miejsca. Jedzenie robi robotę, bo sznycel był naprawdę porządny i żurek również mnie nie rozczarował. Zrobił to jednak fakt, ze „czekadełko” dostałem już praktycznie po zjedzeniu posiłku, co jest totalnie bez sensu. Co nie zmienia faktu, ze również było smaczne. No i trąby. Za często. Niestety od tego dudnienia częściej boli głowa niż czerpie się z tego jakaś długotrwałą radość. I to raczej nie tylko moja opinia bo przy stoliku obok po „muzyce” usłyszałem głośne „no w końcu”.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, DamianNikitin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CommunicationUnlimit, Kierownik ds. PR, U SzwejkaOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy za opinię. Uwagi przekazujemy dalej. Naszym celem jest najwyższa jakość w każdym detalu, dlatego mamy nadzieję, że szybko odwiedzi nas Pan ponownie, abyśmy mieli szansę udowodnić, że zasługujemy na ocenę 5. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Tłok. Stosunkowo niskie ceny sciągają mnóstwo gości. Dania bliższe barowi restauracyjnemu, a jednak z zadęciem restauracyjnym. Przed posilkiem przegryzka, kawałek chleba z masłem smakowym, po posiłku kieliszek nalewki. To wszystko plus doskonały punkt swietnie spełnia się w kategorii miejsc, gdzie mozna niedrogo zjesc.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, agnieszkahela1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CommunicationUnlimit, Kierownik ds. PR, U SzwejkaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Zależy nam na zadowoleniu wszystkich naszych Gości. Przykro nam, że tym razem nam się nie udało.
Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019

Bardzo duże porcje, dobre jedzenie, dobra muzyka, czasem trzeba czekać na stolik, miła i pomocna obsługa.

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MonikaandMiguel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CommunicationUnlimit, Kierownik ds. PR, U SzwejkaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019

Jest nam bardzo miło! Dziękujemy za 5*
Zależy nam na pozytywnych ocenach naszych Gości. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2019

Byłam tam na imprezie okolicznościowej i muszę powiedzieć że nie ostatni raz:) Obsługa bardzo miła i pomocna, lokal duży ja byłam w piwnicy wiadomo dlaczego:) Jedzenie pięknie podane i smaczne zwłaszcza żeberka, pstrąg, deska wędlin i serów a przede wszystkim czerwone wytrawne wino. Atmosfera bardzo fajna dlatego bardzo polecam tą restauracje.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, benia666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CommunicationUnlimit, Kierownik ds. PR, U SzwejkaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Bardzo nam miło! Dziękujemy za tak wysoką ocenę i opinię. Cieszymy się, że miło spędziła Pani u nas czas. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

U Szwejka — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w U Szwejka? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem