Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ukryte. ODKRYTE”

Ukryte - Hidden Bar and Bistro
Nr 706 wśród 3 683 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 13 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Będąc na starówce ze znajomymi przypadkiem trafiliśmy do tego lokalu. Faktycznie jest to miejsce trochę "ukryte", ale warto je odkryć. Moi znajomi są mięsożercami , natomiast moja żona jest veganką od kilkunastu lat no i ja też preferuje takie jedzenie. W karcie oczywiście przeważały potrawy mięsne , ale co się później okazało (po rozmowie z właścicielem ) , że można na życzenie też dostać coś veganskiego do jedzenia i był to dosyć spory wybór potraw. Znajomi zamówili schabowego i łopatkę z dzika ,my z żoną natomiast kotlety ziemniaczane z surówką i pierog
i z kapustą i grzybami. To co mogę powiedzieć to dawno tak dobrych kotletów vege i pierogów nie jedliśmy. Jeśli chodzi o dania mięsne to kotlet schabowy zajmował prawie cały talerz a jeśli chodzi o łopatkę to wystarczy spojrzeć na zdjęcie. Podsumowując - jedzenia bardzo dobre , miła i szybka obsługa i właściciel uśmiechnięty. Ogólnie super atmosfera. Polecam to miejsce i nie tylko lubiącym mięso.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, marek24036823
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (70)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 70 recenzji

Zrecenzowano 5 września 2018 z urządzeń przenośnych

Ciemno i ponuro w środku, trwający remont w podziemiu, brudno, śmierdzi, pochlapane tłuszczem krzesła!! Obsługa lekceważąca i niezadowolona z chęci wypróbowania kilku rodzajów pierogów na jednym talerzu -kelner poinformował że nie mieszają rodzajów po to by klient kupił kolejną porcję - SZCZERE! W oczekiwaniu dostaliśmy wyszczerbiony talerz bo - jak powiedział kelner - TU TAK JEST !! Ceny kosmiczne - pół kieliszka wina 25 złotych, 8 sztuk pierożków - 30 złotych !’ Pomimo wysokich cen jedzenia do rachunku doliczana jest kwota 15 złotych !! wiedzą że jak ktoś już wejdzie i oceni całość nie zostawi ani 1 grosza napiwku!!!! Bo na prawdę nie ma za co!!! Omijajcie szerokim łukiem to miejsce, nie zasługuje nawet na to aby o nim pisać, robię to tylko z powodu potężnego rozczarowania.
Urszula

Termin wizyty: wrzesień 2018
3  Dziękujemy, UrszulaMT
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mariusz L, Właściciel, Ukryte - Hidden Bar and BistroOdpowiedź udzielona 10 lutego 2019

Szanowna Pani, bardzo dziękujemy za wizytę i opinię. Jesteśmy nieco zdziwieni faktem, że mimo jak Pani napisała, w lokalu "jest ciemno i ponuro (...) brudno, śmierdzi" zdecydowała się Pani wejść i nawet złożyć niemałe zamówienie. Albo nie jest tak jak Pani napisała, albo lubi się Pani umartwiać. Dalsza część Pani recenzji skłania mnie jednak do refleksji, że chodzi raczej o zamierzony, czy też nie, delikatnie ujmując, brak rzetelności w opinii o lokalu.
Otóż nie jest prawdą, że nie można u nas spróbować wszystkich naszych pierogów, serwujemy mix pierogów - 9 sztuk, po 3 z każdego rodzaju, za 33 złote. Pół kieliszka wina, jak Pani była uprzejma napisać, to standardowe 150 mililitrów, miara i cena, podobnie jak cena pierogów uwidoczniona jest w menu, z którym jak sądzę zapoznała się Pani przed złożeniem zamówienia. Fakt, że do rachunku doliczamy 10 procent serwisu, również uwidoczniony jest w menu. Skoro, jak Pani pisze doliczono 15 złotych, to cały Pani rachunek musiał wynieść minimum 150 złotych, zatem oprócz kieliszka wina i porcji pierogów musieli Państwo coś jeszcze konsumować. Przykro nam, że nie pisze Pani nic o tych daniach, czy smakowały, czy też nie trafiliśmy w Państwa gusta, jaka jest Pani opinia o polskim winie, czy dobre, czy też może powinniśmy poszukiwać dalej.... czyżby chodziło tylko o pieniądze?

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 13 czerwca 2019

Termin wizyty: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mariusz L, Właściciel, Ukryte - Hidden Bar and BistroOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 maja 2019

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mariusz L, Właściciel, Ukryte - Hidden Bar and BistroOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 maja 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ukryte - Hidden Bar and Bistro — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Ukryte - Hidden Bar and Bistro? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem