Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 22:00
Wyróżnione recenzje
Seniorzy w Warszawie

Nie pozostaje nam nic innego jak wystawić najwyższą z możliwych not. Bardzo dziękujemy za... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 września 2019
Natalia S
"Profesjonalnie, z humorem ,z pasją!"

Przewodnik Jakub - właściwa osoba na właściwym miejscu. Ogromna wiedza,poczucie humoru,dostosowanie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 10 maja 2019
Rafał M
Przeczytaj wszystkie recenzje (6)
  
Recenzje (6)
Filtruj recenzje
6 wyniki
Oceny podróżnych
6
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
6
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 6 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019

Nie pozostaje nam nic innego jak wystawić najwyższą z możliwych not. Bardzo dziękujemy za cierpliwość, profesjonalizm oraz ogrom wiedzy jakim Pan Jakub się z nami podzielił. Tempo wycieczki dostosowane do wieku uczestników. Elastyczność doborze trasy, a także doskonały kontakt przed wizytą. Polecamy oraz rekomendujemy do skorzystania z usług Pana Jakuba oraz firmy, którą reprezentuje.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, Natalia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KubaM151, Kierownik, Zwiedzanie WarszawyOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Również dziękuję za mile spędzony czas i, mam nadzieję, do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 maja 2019

Przewodnik Jakub - właściwa osoba na właściwym miejscu. Ogromna wiedza,poczucie humoru,dostosowanie planu zwiedzania do możliwości i zainteresowań zwiedzających.100%polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Rafał M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KubaM151, Kierownik sprzedaży, Zwiedzanie WarszawyOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Pięknie dziękujemy za miłe słowa, ale należy pamiętać, że dobry przewodnik to tylko połowa sukcesu. Dużo zależy też od grupy, a w tym przypadku była FANTASTYCZNA, życzymy sobie tylko takich turystów i zapraszamy ponowie, bo czas spędzony z wami to była czysta przyjemność :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 marca 2019

Z grupą studentów zwiedzaliśmy Pragę. Dużo informacji, interesująca narracja, sympatyczna atmosfera. Możliwość ustalenie szczegółów i dostosowania trasy do potrzeb zwiedzających. Przystępna cena. Polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Marta J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KubaM151, Kierownik, Zwiedzanie WarszawyOdpowiedź udzielona 12 marca 2019

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość!
Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2018 z urządzeń przenośnych

Pasjonaci, ze świetnym podejściem do klienta! Bardzo dobra komunikacja, ustalenie szczegółów przed zwiedzaniem, wszystko zorganizowane na 100%! Polecam, zwiedzanie z prawdziwymi Warszawiakami!

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2017
Dziękujemy, Supertramp36
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KubaM151, Kierownik, Zwiedzanie WarszawyOdpowiedź udzielona 12 marca 2019

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość :)
Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 21 maja 2019

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KubaM151, Kierownik sprzedaży, Zwiedzanie WarszawyOdpowiedź udzielona 22 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji