Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Przepysznie i z klimatem”
Trattoria Prima Pasta — recenzja

Trattoria Prima Pasta
Zamów online
Nr 244 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 15 USD
Opis: Jesteśmy restauracją inspirowaną włoskimi smakami połączoną z elementami kuchni hiszpańskiej. Używamy wyłącznie produktów świeżych i najwyższej jakości. Nasza pizza przygotowywana jest z oryginalnej włoskiej mąki Caputo, a mozzarelli używamy tylko renomo-wanej firmy Galbani. W naszej ofercie znajdziecie również pizze i pasty bezglutenowe. Z myślą o Was organizujemy liczne wydarzenia, jak np. wieczory z włoską muzyką na żywo indywidualne degustacje win, oraz "happy hours" Dla miłośników włoskich i hiszpańskich win mamy "Winne wtorki" kiedy zamówiona butelka wina jest ser-wowana w cenie sklepowej. Tych, którzy chcieliby zabrać trochę śródziemnomorskiego klimatu do swoich domów , zapraszamy do naszych delikatesów, w których można zakupić produkty sprowadzane prosto z Włoch i Hiszpanii . Dla tych którzy cenią sobie smaczną kuchnię, świetny klimat i miłą obsługę będzie to idealne miejsce do spotkania w gronie najbliższych, przyjaciół czy znajomych, a także spotkań biznesowych.
Informacje o restauracji
Opis: Jesteśmy restauracją inspirowaną włoskimi smakami połączoną z elementami kuchni hiszpańskiej. Używamy wyłącznie produktów świeżych i najwyższej jakości. Nasza pizza przygotowywana jest z oryginalnej włoskiej mąki Caputo, a mozzarelli używamy tylko renomo-wanej firmy Galbani. W naszej ofercie znajdziecie również pizze i pasty bezglutenowe. Z myślą o Was organizujemy liczne wydarzenia, jak np. wieczory z włoską muzyką na żywo indywidualne degustacje win, oraz "happy hours" Dla miłośników włoskich i hiszpańskich win mamy "Winne wtorki" kiedy zamówiona butelka wina jest ser-wowana w cenie sklepowej. Tych, którzy chcieliby zabrać trochę śródziemnomorskiego klimatu do swoich domów , zapraszamy do naszych delikatesów, w których można zakupić produkty sprowadzane prosto z Włoch i Hiszpanii . Dla tych którzy cenią sobie smaczną kuchnię, świetny klimat i miłą obsługę będzie to idealne miejsce do spotkania w gronie najbliższych, przyjaciół czy znajomych, a także spotkań biznesowych.
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Szukałam miejsca z nieformalną atmosferą i pysznym jedzeniem - i znalazłam! Zarówno lemoniady jak i makarony były wyśmienite. Polecam wszystkim szukającym smaku i kochającym włoską kuchnię!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 76joannaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TrattoriaPrimaPasta, Kierownik, Trattoria Prima PastaOdpowiedź udzielona 2 dni temu

Pysznie dziękujemy za tak miłe słowa i oczywiście zapraszamy do nas ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (66)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 66 recenzji

Zrecenzowano 17 sierpnia 2019

Dziś, 17.08.2019 r., szukałam w internecie restauracji w pobliżu Placu Wilsona żeby wybrać się na obiad. Trafiłam w 10. To Trattoria przy Pl. Wilsona 2.
Stolik wybraliśmy w restauracyjnym ogródku, który swoim zielonym otoczeniem i wygodnymi fotelami zaprosił nas do zajęcia miejsc. Natychmiast pojawił się pan kelner, przyjął zamówienie na "coś" na czas oczekiwania. Dostaliśmy menu i zanim do końca wybraliśmy potrawy pojawiła się pani kelnerka żeby przyjąć zamówienie.
Na pierwszy ogień do spróbowania pojawiła się zupa - krem pomidorowy. Przepyszna. Świetnie doprawiona. Gorąca. No i ten smak pomidorów. Niebo w gębie. Jako danie główne zamówiliśmy polędwiczki wieprzowe z frytkami, pieczonymi ziemniakami, mixem sałat zielonych z pomidorkami i mix warzyw gotowanych lub na parze. Mięso dokładnie takie jakie miałam ochotę zjeść. Mix warzyw świetny. Wszystko tak doprawione, że nic nie trzeba było doprawiać tylko jeść, jeść, jeść. No i oczywiście na deser nie starczyło miejsca. Pani kelnerka interesowała się czy nam potrawy smakują, czy jesteśmy zadowoleni. Na rachunek czekaliśmy chwilkę. Toteż bardzo dziękujemy za zapewnienie nam świetnego jedzenia, obsługi i atmosfery. Do zobaczenia ponownie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Smarujek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TrattoriaPrimaPasta, Kierownik, Trattoria Prima PastaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Pysznie dziękujemy za tak miłe słowa i oczywiście zapraszamy do nas ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019

Wybralam restauracje na obiad z moimi współpracownikami. Oni kochają pizze, ja uwielbiam makaron. I to był strzał w dziesiątkę! Samo południe, stoliki zapelnione, restauracja tętni życiem, a na nas czeka już stolik w zacisznym miejscu. Bardzo szybko zostaliśmy obsluzeni przez Sympatyczna Panią, pomimo sporego ruchu. Zamówiliśmy pięć pizz, w tym jedna bezglutenowa (ogromny plus Wam za to) i makaron bolonese. Pizze pyszne, mało dodatków, cienkie ciasto - Włochy czuć w powietrzu! Makaron przepyszny, podany z serem. Mogłabym zjeść trzy porcje ;) Przepyszne również lemoniady, rozmarynowa (coś nowego!) i domowa. Niestety brownie jako deser dnia już sie nie zmieściło, więc napewno wrócę ponownie :) Polecam wszystkim na lunch, romantyczna kolacje czy spotkanie ze znajomymi!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, marta t
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TrattoriaPrimaPasta, Kierownik, Trattoria Prima PastaOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Pysznie dziękujemy za tak miłe słowa i oczywiście zapraszamy do nas ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019

Polecam z czystym sercem. Wspaniała pizza, delikatne ciasto. Domowe wino i lemoniada stanowią doskonały dodatek do pysznego jedzenia. Miła atmosfera, przyjemny ogródek i klimatyczne wnętrze wraz z życzliwą obsługą przywołują włoskie wspomnienia.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, agaruj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TrattoriaPrimaPasta, Kierownik, Trattoria Prima PastaOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Pysznie dziękujemy za tak miłe słowa i oczywiście zapraszamy do nas ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedyna bezglutenowa pizza w okolicy, ale jaka dobra! Poza tym w Trattori można znaleźć wybór doskonałych win, a także włoskich serów i wędlin. Zdecydowanie polecam!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 166grzegorzk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TrattoriaPrimaPasta, Kierownik, Trattoria Prima PastaOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019

Pysznie dziękujemy za tak miłe słowa i oczywiście zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Trattoria Prima Pasta — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Trattoria Prima Pasta? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem