Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Na piątkę.

Jedna z fajniejszych galerii w Warszawie. Duży plus za lokalizację. Przede wszystkim duża, z dwoma... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 listopada 2019
wasylA6622CE
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Bardzo dobre centrum handlowe

Blue City jest bardzo dobrym centrum handlowym. Znajduje się tu wiele sklepów i restauracji. Jest... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 marca 2019
krzysztofm531
,
Częstochowa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (61)
  
Recenzje (61)
Filtruj recenzje
61 wyniki
Oceny podróżnych
33
15
10
3
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
33
15
10
3
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 61 recenzji
Zrecenzowano: 30 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Blue City jest bardzo dobrym centrum handlowym. Znajduje się tu wiele sklepów i restauracji. Jest duży parking, lecz niestety płatny powyżej 1h.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, krzysztofm531
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 października 2018

Mam wrażenie, że jest tu mniej ciekawych sklepów niż w innych galeriach handlowych. Plus za akcje np. targi produktów lokalnych, ktore odbywają się czasem na parterze. Duży minus za wprowadzającą w błąd reklamę "Blue city jest czynne w każdą niedzielę" – w każdą niedzielę (a więc także niehandlową) są czynne jedynie restauracje i inne podobne punkty, które mają prawo być w każdą niedzielę czynne, więc tak naprawdę Blue City jest czynne w każdą niedzielę tak samo jak czynne jest każde inne centrum.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Ewa P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Tym razem nie udane zakupy w sklepie Zara. Brak fachowej obsługi, podręcznik użytkownika brak wiedzy co sprzedają

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Krzysztof P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2018

Polecam to miejsce ludziom którzy lubią dużo chodzić chcą poświęcić dużo czasu na zakupy. Sklep robi wrażenie dzięki przestrzeniom i widowiskowej fontannie w centralnym punkcie. Bardzo duża przestrzeń mnie osobiście lekko zniechęca... Ale jest czysto, duży wybór sklepów i można zjeść na różne sposoby. Dużym minusem jest brak kina! Ogólnie polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
1  Dziękujemy, Nenka0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 października 2016

Jeżdzimy często,małżonka ma swoje miejsca ja swoje,spotykamy się po godzinie na lodach,wymiana pomysłów,chwalenie się nadzwyczajnymi okazjami i dalej.Tak naprawdę to bywam w3-4 sklepach reszte omijam szerokim łukiem/ceny!/ kupuję tylko okazje,przeceny np.ubranie zimowe marcu.Ogólnie to kołchoz wszystko i nic oprócz jedzenia jest co dusza zapragnie jem tam gdzie są kolejki/jak Tiry na drodze/.Dużo singli wałęsa się bez celu,zabić czas!Jest to jedyne miejsce w Warszawie /centra/gdzie jeżdzimy,zakupy od pieczywa do TV.Parking - zielone,czerwone swiatełka b.fajny pomysł.Często przy fontannie jarmarki tematyczne,ostatnio nabyłem z nutką niepokoju polskie wino,jeszcze czeka na wielkie otwarcie.Wizyty tam polecam,ładne kobiety elegancko po prostu NOWY ŚWIAT.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2016
1  Dziękujemy, Maciej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji