Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Bardzo dobre centrum handlowe

Blue City jest bardzo dobrym centrum handlowym. Znajduje się tu wiele sklepów i restauracji. Jest... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 marca 2019
krzysztofm531
,
Częstochowa, Polska
z urządzeń przenośnych
Gorsze niż inne centra handlowe w Warszawie

Mam wrażenie, że jest tu mniej ciekawych sklepów niż w innych galeriach handlowych. Plus za akcje... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 października 2018
Ewa P
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (58)
  
Recenzje (58)
Filtruj recenzje
58 wyniki
Oceny podróżnych
29
15
11
3
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
29
15
11
3
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 58 recenzji
Zrecenzowano: 30 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Blue City jest bardzo dobrym centrum handlowym. Znajduje się tu wiele sklepów i restauracji. Jest duży parking, lecz niestety płatny powyżej 1h.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, krzysztofm531
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 października 2018

Mam wrażenie, że jest tu mniej ciekawych sklepów niż w innych galeriach handlowych. Plus za akcje np. targi produktów lokalnych, ktore odbywają się czasem na parterze. Duży minus za wprowadzającą w błąd reklamę "Blue city jest czynne w każdą niedzielę" – w każdą niedzielę (a więc także niehandlową) są czynne jedynie restauracje i inne podobne punkty, które mają prawo być w każdą niedzielę czynne, więc tak naprawdę Blue City jest czynne w każdą niedzielę tak samo jak czynne jest każde inne centrum.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Ewa P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Tym razem nie udane zakupy w sklepie Zara. Brak fachowej obsługi, podręcznik użytkownika brak wiedzy co sprzedają

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Krzysztof P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2018

Polecam to miejsce ludziom którzy lubią dużo chodzić chcą poświęcić dużo czasu na zakupy. Sklep robi wrażenie dzięki przestrzeniom i widowiskowej fontannie w centralnym punkcie. Bardzo duża przestrzeń mnie osobiście lekko zniechęca... Ale jest czysto, duży wybór sklepów i można zjeść na różne sposoby. Dużym minusem jest brak kina! Ogólnie polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
1  Dziękujemy, Nenka0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2017

Galeria spełnia wszystkie warunki, by spędzić w niej sobotnie popołudnie, a dodatkowo zachwyca swoimi zakrętami, kołami i innymi detalami architektonicznymi.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2017
1  Dziękujemy, Michał P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji